Τα αντικλεπτικά θα σας μείνουν! Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται…

 

Στην εικόνα βλέπετε την απόδειξη για αυτά που σας γράφουμε τόσα χρόνια, και εννούμε το χάος και την πείνα που κάθε μήνα που περνάει θα μεγαλώνει για να εξαντλήσει τελειωτικά τους Έλληνες πολίτες.
Προσέξτε τα σημεία των καιρών και την εικόνα που έγινε είδηση πριν 4-5 μέρες, αλλά ίσως τα αντικλεπτικά να τα είχαν “φορέσει” στα μπουκαλάκια πριν απο εβδομάδες και κανείς να μην τα είχε αντιληφθεί.
Δεν βλέπουμε πάντα αυτό που μας απειλεί, μέχρι ο εγκέφαλος μας να καταγράψει το αντικείμενο σαν απειλή. Οι Ινδιάνοι π.χ. δεν γνώριζαν τις ισπανικές γαλέρες όταν έφτασαν στις ακτές της Αμερικής, ο εγκέφαλος τους δεν μπορούσε να καταγράψει τι έβλεπαν.
Θα σας εξηγήσουμε με λίγα λόγια τι εννοούμε σε αυτό το άρθρο για αυτό που θα μας συμβεί, ενώ εμείς σαν ανόητοι καταναλωτές, θα κοιτάμε τα αντικλεπτικά στα μπουκαλάκια του 1 λίτρου και θα μας πέφτουν τα σάλια όπως οι πεινασμένοι σκύλοι όταν δουν και μυρίσουν το κρέας.
Η Ελλάδα έχει ήδη καταστραφεί από το 2010 όταν ήρθε ο οικονομικός εκτελεστής της Γκόλντμαν Σαξ, ο σκατόψυχος ΓΑΠ στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πριν από αυτόν την είχε βάλει στο δρομολόγιο ο όβριος Σημίτης μαζί με την Γκολντμαν Σαξ στην μεγαλύτερη απάτη που μας στοίχησε 2 δις για να μας βάλουν στην σιώνα της ευρωζώνης.
Τώρα η Ελλάδα που βλέπουμε είναι μια ισοπεδωμένη και ξεπουλημένη χώρα σε επίπεδα αφρικανικής χώρας.
Για αυτό βλέπετε τόσες μάζες αφρικανούς και ασιάτες να έρχονται στην χώρα μας. Η Αφρική και Ασία ήταν πάντα οι περιοχές που οι αγγλοσάξωνες έκαιγαν, δολοφονούσαν και έκλεβαν για αιώνες ώστε να περνάνε καλά οι τραπεζίτες και η άρχουσα τάξη τους.
Μεταλαχθήκαμε σε τριτοκοσμικούς ενώ οι ασιάτες είναι πολύ πιο πλούσιοι από εμάς. Μας έχουν ρημάξει για αιώνες οι αποικιοκράτες αγγλοσάξωνες και οι γερμαναράδες πουν ζουν κατασπαράζοντας τα σωθικά μας. Που έχουν στα χέρια τους όλες τις εταιρείες που μπαίνει το κέρδος, να αρχίσουμε από τα αεροδρόμια μας, τα λιμάνια μας, τις δημόσιες εταιρείες που κατάκλεψαν με τις πλάτες του σκατόψυχου ΓΑΠ. Δεν μας ανήκει τίποτε πλέον στην χώρα μας. Ακόμη και τα σπίτια μας, μας έβαλαν να τα πληρώνουμε οι ανώμαλοι ευρωπαίοι που το βρίσκουν μια φυσιολογική φορολογία. Βλέπετε αυτοί έχτισαν τα σπίτια μας, και όχι οι πατεράδες μας!

 

Εν τέλει, με την ταχύτητα που τρέχουν τα γεγονότα, η πείνα που φέρνουν οι παιδεραστές από τις Βρυξέλλες (με μισθολόγιο 25.000 +++) όχι αντικλεπτικά δεν θα μείνουν αλλά ούτε οι τζαμαρίες των σούπερ μαρκέτ.
Θυμηθείτε τις σας γράφουμε από τώρα για μετά απο ένα έτος.
Σας έχουμε εξηγήσει ότι η καταστροφή που έρχεται έχει γεωμετρική πρόοδο, προσέξτε ότι δεν αντιδράει κανείς από τους σωματέμπορες πολιτικούς στο υπουργείο προστασίας του πολίτη με τις καταστροφές να ξεπερνάει η μια την άλλη.

Σκεφτείτε το υπουργείο να μην το ονόμαζαν υπ. προστασίας του πολίτη, τι θα γινόταν.

Από την στιγμή που μας φόρτωσαν τον άρρωστο για δεύτερη φορά στις πλάτες μας, (κάποιοι πιστεύουν ότι τον ψήφισαν και βγήκε), πόσες καταστροφές έχετε δει;

 

Γιατί θυσίασαν τα ελληνόπουλα στα Τέμπη σε μια μαύρη τελετή; (η θυσία έγινε στην πρώτη 4ετία)

Γιατί δεν έριξαν τα πυροσβεστικά στην Ρόδο;

Γιατί άφησαν τον Εβρο να καίγεται για 19 ημέρες;

Γιατί μας έπνιξαν για δεύτερη φορά μέσα σε 2 εβδομάδες;

Τα αντικλεπτικά που βλέπετε στο ελαιόλαδο είναι η απόδειξη ότι του χρόνου δεν θα μπορείτε να το αγοράσετε εφόσον ο πληθωρισμός είναι τεχνιτός για να αποτελειώσει την ήδη νεκρή ελληνική κοινωνία μας.
Ξυπνήστε τώρα, σχηματίστε πολιτοφυλακή με αστυνομικούς που βλέπουν και θέλουν να σώσουν ότι έμεινε απο την χώρα, πρέπει να συλληφθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί και να μπουν φυλακή για όλες τις αδικίες εναντίον του ελληνικού λαού, πριν τους κρεμάσετε ή τους λιντσάρετε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. Και δεν το γράφουμε τυχαία όπως γνωρίζετε, γιατί θα συμβεί (όχι επειδή το γράφουμε αλλά επειδή είδατε απο μόνοι σας την ταχύτητα των γεγονότων και τον λευκό ήλιο που έχει αφηνιάσει).

Η θεωρία του ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ή The Tipping Point ή “Το σημείο ανατροπής” ( πάντα εναντίον του λαού μας) που σας γράφουμε είναι μια πολύ γνωστή θεωρία και δυστυχώς έχουμε ξεπεράσει το σημείο ανατροπής!
Είναι θέμα χρόνου να μας πάρει η μπάλα και όταν αρχίσει να κυλάει το μπαλάκι, δεν μας σώζει η σημερινή “προετοιμασία” ή παθητικότητα μας.

korakas-news.gr

loading...