Σκληρές δηλώσεις του Ν.Μεντβέντεφ: «Σχεδόν όλοι οι ηγέτες στην Δύση στηρίζουν τους νεοναζί ‘Μπαντέρα” στην Ουκρανία» «Θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ν.Μεντβέντεφ δεν “μάσησε” τα λόγια του και πάλι και καταφέρθηκε κατά των δυτικών ηγετών που στηρίζουν όπως είπε τους νεοναζί στην Ουκρανία ενώ δεν απέφυγε να χαρακτηρίσει τα βαλτικά κράτη ως ” λοιμογόνους ψύλλους”.

Ακολουθεί το πρωινό μήνυμα Μεντβέντεφ με δυτικούς αποδέκτες:

«Οι ηγέτες της επηρεασμένης από τον Μπαντέρα «Ουκρανίας» μιλούν όλο και περισσότερο για την αναγκαιότητα «να λογοδοτήσουν όλοι οι Ρώσοι» (είναι σαφές ότι με τον όρο «Ρώσοι», εννοούν ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας μας, ανεξαρτήτως εθνικότητας). Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο;

Σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των δυτικών χωρών υποστηρίζουν τον Bandera Ukraine. Ως εκ τούτου, ο Μπάιντεν, ο Τριντό, ο Σουνάκ, ο Σολτς, ο Μακρόν, η Μελόνι, καθώς και οι ηγέτες της πιο απεχθούς Πολωνίας, των σκληροτράχηλων Σκανδιναβικών χωρών, της μιλιταριστικής Ιαπωνίας, των γούνινων πλασμάτων από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και άλλους λοιμογόνους ψύλλους όπως τα κράτη της Βαλτικής, είναι άμεσοι και φανεροί υποστηρικτές των Ναζί. Η σχέση τους θα πρέπει να προσεγγιστεί ως ηγέτες χωρών σε ναζιστικό συνασπισμό.

Αντί να επιδοθούμε σε γλυκά όνειρα συμφιλίωσης και να ζήσουμε ως μια μεγάλη πολυεπίπεδη οικογένεια με μη δυαδικά φύλα, όπως νομίζαμε κάποτε, θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα».

 

loading...