Πρόσωπο αντί για διαβατήριο; Δοκιμή στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ!

Ἡ Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων
δέν περιορίζεται, ὅπως βλέπετε,
στίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες
καί στά τσιπάκια!
Προχωρᾶ σέ ἀκόμη πιό βιομετρικά
μέτρα “ἀσφαλείας”-παγκόσμιας δικτατορίας,
δηλαδή στήν ἐπίδειξη μελῶν τοῦ σώματός μας!
Σήμερα τήν ἴριδα τοῦ ματιοῦ
(βλέπε π.χ. ἀεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στό Τέλ Ἀβίβ),
τώρα τό κεφάλι καί τό πρόσωπο
αὔριο μαζί μέ τσίπ καί λέηζερ στό κούτελο
καί στό δεξί χέρι…
γιά ἀκόμη “ἀσφαλέστερη” πιστοποίηση…
Καί κάπως ἔτσι,
μᾶς ἐξοικειώνουν μέ τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου
γιά τό ὁποῖο μᾶς προετοιμάζουν
βῆμα βῆμα συστηματικά!!!
Το κλειδί στον ανθρώπινο εκσυγχρονισμό είναι η νέα ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα, από την στιγμή που θα την βγάλουν ο πολίτες δίνοντας τα βιομετρικά του δεδομένα, το επόμενο έτος όλα θα γίνουν ευκολότερα και χωρίς να κρατούν στα χέρια τους κανένα έγγραφο θα μπορούν να ταξιδεύουν παντού! 
Η “Sydney Morning Herald” της Αυστραλίας ανέφερε ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σίδνεϊ θα χρησιμοποιήσει βιομετρική τεχνολογία σε δοκιμαστική βάση τον Μάιο για να σαρώσει τα πρόσωπα των επιβατών που πηγαίνουν στο εξωτερικό για επαλήθευση ταυτότητας και οι επιβάτες μπορούν να περάσουν από το τελωνείο χωρίς να βγάλουν τα διαβατήριά τους. Αναφέρεται ότι αυτό θα είναι το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που θα χρησιμοποιεί «πρόσωπο αντί για διαβατήριο.
Σύμφωνα με αναφορές, ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας είπε ότι οι Αυστραλοί δεν χρειάζεται να επιδεικνύουν έγγραφα κατά την είσοδο και έξοδο από τη χώρα στο αεροδρόμιο και δεν χρειάζεται καν να παραμείνουν μπροστά από τον έλεγχο ασφαλείας.
Αποκάλυψε ότι το αεροδρόμιο της Καμπέρας έχει ποσοστό επιτυχίας 90% σε δοκιμές σχετικών τεχνολογιών.
Ο Jobert, διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Σίδνεϋ, επεσήμανε ότι η βιομετρική τεχνολογία μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει τα διαβατήρια και να φέρει περαιτέρω επανάσταση στην εμπειρία εκτελωνισμού για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο.
“Το πρόσωπό σας θα είναι το διαβατήριό σας. Δεν θα χρειαστεί να έχετε το διαβατήριό σας. Από όσο γνωρίζουμε, πουθενά στον κόσμο δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτόν τον βαθμό.”
Πηγή:
loading...