Ο χρόνος καρτερίας και ανοχής προς τους «αόρατους» που διευθύνουν την «Νίκη» πλησιάζει προς το τέλος του. ⏳

Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης* 

Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές,

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Βουλευτήριον του κινήματος ΝΙΚΗ με έχει διαγράψει από τα μητρώα του κινήματος.

Η διαγραφή μου έγινε μέσω ενός άκρως προσβλητικού, ανυπόγραφου ηλεκτρονικού μηνύματος, που έλαβα στις 26 Αυγούστου 2023.

Στο μήνυμα αναφέρεται ότι το Βουλευτήριον συνήρθε ως πειθαρχικό όργανο-συμβούλιο και αποφάσισε, επισημαίνω, δίχως δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες, την διαγραφή μου, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση, προειδοποίηση ή άλλη επικοινωνία μαζί μου και δίχως να μου δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στις ανυπόστατες κατηγορίες τους.

Όπως όλοι γνωρίζετε, προσωπικά έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου, ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΙΚΗΣ στην Β ́ Πειραιά, με προσωπικές θυσίες, γνήσιο και ειλικρινή αγώνα, για να υποστηρίξω το κίνημα ΝΙΚΗ, με στόχο την είσοδό της στην Βουλή των Ελλήνων προς όφελος της Πατρίδας μας.

Από την πρώτη στιγμή παραμερίσαμε αμφιβολίες κι ερωτήματα, που αιωρούνταν εύλογα και πολλαπλασιάζονταν συνεχώς, όταν ταυτόχρονα μοναδικός μου στόχος ήταν και είναι πάντα το καλό της Πατρίδας. Με την παραπάνω εξέλιξη, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και απαντήθηκαν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.
Δόξα τω Θεώ!

Επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη κίνηση από το Βουλευτήριο του κινήματος ΝΙΚΗ αλλά διέγραψαν ταυτόχρονα και άλλους υποψήφιους βουλευτές και μέλη με τον ίδιο ακριβώς απαξιωτικό μικροκομματικοτραφή, θα έλεγα, τρόπο όπως για παράδειγμα την Βερονίκη Ματσουκατίδου, Γενική Ιατρό και υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στην Α ́ Θεσσαλονίκης, την Ελένη Ρίκου, Ιστορικού-Φιλόλογου, υποψήφια βουλευτή της ΝΙΚΗΣ στον Νομό Κέρκυρας, την Μαριλένα Μανέτα, υποψήφια βουλευτή στο Νομό Λασιθίου και άλλων προσώπων.

Ζητώ συγγνώμη από όλους, όσους δυνατόν να παρέσυρα στην υποστήριξη του κινήματος με το γνήσιο και αυθεντικό ενδιαφέρον μου για την Πατρίδα μας Ελλάδα και την Μάνα μας Ορθοδοξία.

«Μὴ πεποίθατε ἐπ ̓ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.» (Ψαλ. 145, 3)

Μηδέν κακόν, όμως, αμιγές καλού.
Μέσα από αυτή την θυσιαστική αλλά φθοροποιό εμπειρία, είχα την ευκαιρία να κατανοήσω πλήρως ότι ο ασύμμετρος, υβριδικός και πολύπλευρος πόλεμος, που δέχεται η ανθρωπότητα, μαζί και η Ελλάδα, στις μέρες μας, από τις αρχές και τις εξουσίες του άρχοντα του κόσμου τούτου, του διαβόλου, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανθρώπινα μέσα, δεόμαστε στην Θεία Πρόνοια.

Καλώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, στην προσωπική πνευματική μας αφύπνιση και θωράκιση με σταθερή πίστη, με προσευχή, νηστεία, ελεημοσύνη, μετάνοια, εξομολόγηση, και τακτική Θεία Κοινωνία.

Οι πνευματικές αντίθετες δυνάμεις, που έχουν ξεχυθεί στον κόσμο, για να τον καταστρέψουν, όπως και οι Πατέρες σημειώνουν εδώ και αιώνες, μόνο με ανυποχώρητο πνευματικό αγώνα του καθενός μας μπορούν να κατατροπωθούν.

«Ὁ Χριστός μας ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.» (Ἀποκ. στ ́, 2) «Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου!»

Χριστός Ανέστη αδελφές και αδελφοί!

Κωνσταντίνος Μαυρομουστακάκης

loading...