Ξυπνήστε Χριστιανοί !!! …Σας έχουν «ναρκώσει» και σας «σφάζουν»!!!

…του Παναγιώτη Τραϊανού *     

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τον Χριστιανισμό είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία! …Η πιο ισχυρή θρησκεία στην ιστορία τής ανθρωπότητας βαδίζει σαν υπνωτισμένο «πρόβατο», που πάει —χωρίς καμία αντίσταση— για «σφαγή» …Ένα πραγματικό τέρας σε θέματα στρατιωτικής, οικονομικής και τεχνολογικής ισχύος σέρνεται προς τον όλεθρο, ανήμπορο ν’ αντιδράσει μπροστά στην τραγική του μοίρα! Κάποιοι μη-Χριστιανοί εξαγόρασαν με «χαρτάκια» την τεχνογνωσία του και την «κατοχύρωσαν» στο όνομά τους! Μονοπώλησαν τον τραπεζικό χώρο και, «ξεπλένοντας» το παγκόσμιο έγκλημα των ναρκωτικών και της διαφθοράς, απέκτησαν τεράστια ρευστότητα, η οποία τους επέτρεψε να εξαγοράσουν τα πάντα! Οι ίδιοι —για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη— εξήγαγαν τη βιομηχανική του παραγωγή και τον έκαναν εξαρτώμενο από εισαγωγές από κράτη, τα οποία χωρίς τη χριστιανική τεχνογνωσία δεν θα μπορούσαν να κατασκευάσουν ούτε κάλτσες!!!

Τα χριστιανικά κράτη έχουν χάσει την ελευθερία τους και οι λαοί τους τις περιουσίες τους! Τις αποφάσεις για το μέλλον τους τις παίρνουν εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία χρηματοδοτούνται από αυτούς τους τραπεζίτες. Οι επικράτειές τους έχουν «πλημμυρίσει» από λαθραίους αλλόθρησκους, οι οποίοι τους απειλούν ευθέως πλέον με βία! …Τους κλέβουν, τους εμβολιάζουν και τους λογοκρίνουν …για να τους «σώσουν» και να τους κάνουν «ευτυχείς»!!! Πληρωμένοι παρακρατικοί μηχανισμοί ελέγχουν, απειλούν και εκβιάζουν τους πολίτες τους! Τα διεθνή —και όχι μόνον— ΜΜΕ, που ενημερώνουν τους Χριστιανούς και τα social media, τα οποία τους επιτρέπουν να επικοινωνούν, ελέγχονται από τους ίδιους ανθρώπους. Οι στρατοί τους εξυπηρετούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα συμφέροντα των αφεντικών! …Στρατοί, οι οποίοι βάζουν τους Χριστιανούς να πολεμούν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία, όπου όλη η ζημιά βαρύνει τους ίδιους και όλα τα κέρδη πηγαίνουν στα «αφεντικά»!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ούτε συνωμοσιολόγος ούτε ρατσιστής για να «εντοπίσει» αυτούς τους οποίους περιγράφουμε. Αρκεί να δει τις λίστες τού Forbes και να βάλει το μυαλό του να δουλέψει στοιχειωδώς. Ας δει ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου. Το σύνολο του πανχριστιανικού πλούτου ΔΕΝ μοιράζεται στα κράτη και τους λαούς τού Χριστιανισμού! …Μοιράζεται ανάμεσα σε μεγιστάνες, οι οποίοι ανήκουν σε μια εθνική και θρησκευτική μειονότητα, η οποία, ελέγχοντας τα πάντα, σου «απαγορεύει» ακόμα και να την αναφέρεις ως πρόβλημα! Όλοι οι πόλεμοι του τελευταίου αιώνα —και μαζί τους τα εκατοντάδες εκατομμύρια των νεκρών Χριστιανών— έχουν προκληθεί απ’ αυτούς και —ως δια μαγείας— οι μόνοι που απαιτούν να «δοξάζονται» σαν «μάρτυρες» είναι οι δισεκατομμυριούχοι θύτες!!! Εάν δεν «ξυπνήσει» άμεσα ο Χριστιανισμός, θα έρθει η ώρα που δεν θα έχει καν νόημα να «ξυπνήσει»! Εάν δεν «ξυπνήσει» τώρα, που τα «αφεντικά» είναι ακόμα μειονότητες στα κράτη και τα αφήσει να «κρυφτούν» πίσω από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, θα είναι πλέον πολύ αργά.

Ας ξεκινήσει λοιπόν με πρώτο «κρίκο» τον Κίσινγκερ και εύκολα θ’ αποκαλυφθεί η «αλυσίδα» που έχει φτιαχτεί, για να «κρεμαστεί» ο Χριστιανισμός! …Όρεξη να έχεις να βάζεις «κρίκους»! …Γνωστούς «κρίκους»! Μετά τον Κίσινγκερ, ο Χαράρι, ο Ζούγκεμπεργκ, ο Μπλίνκεν, ο Φινκ, ο Σόρος, η Νιούλαντ, ο Σούμερ, ο Μπουρλά κι όλο το κακό συναπάντημα! Αυτοί είναι που έχουν «μεθύσει» τους Χριστιανούς με τα παραμύθια περί «Ολοκαυτώματος» και τον οδηγούν στη «σφαγή»! Οι Χριστιανοί, οι οποίοι κάποτε δεν δίσταζαν μπροστά σε τίποτε, φοβούνται σήμερα μη τυχόν και τους χαρακτηρίσουν οι γύφτοι, οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες, οι μαχαιροβγάλτες και οι εσχάτως παιδεραστές σαν «αντισημίτες» και «ρατσιστές»! Οι Χριστιανοί, οι οποίοι έδωσαν πραγματικές μάχες για να βγουν από τον Μεσαίωνα, ξαναμπαίνουν σ’ αυτόν, επειδή κάποιοι τούς έπεισαν να «ντρέπονται» για την ιστορία τους! Θυσιάζουν την ελευθερία τού λόγου, την οποία απέκτησαν πληρώνοντάς τη με αίμα, επιτρέποντας στον Ζούγκεμπεργκ να είναι ο «λογοκριτής» τους! Αυτοί, οι οποίοι κάποτε κατέκτησαν τον Κόσμο ολόκληρο, αφήνουν τον Χαράρι και τον Φινκ να τους τα πάρουν όλα!

Ώρα να ξυπνήσουν οι Χριστιανοί!!!…
…και τότε ο κόσμος όλος θα «θυμηθεί» τι εστί Χριστιανισμός και γιατί οι πάντες έτρεμαν την οργή του!!!

https://panagiotistraianou.substack.com/p/21a

loading...