Μυστικά τζαμιά στην Ευρώπη ετοιμάζουν ξεσηκωμό ( ; ) !

Παράδειγμα Γαλλία…

Η επιχείρηση επιβολής του νόμου στην γειτονιά Pissevin της Nîmes στην Γαλλία, μια πόλη που πολιορκείται από την διακίνηση ναρκωτικών και στιγματίζεται από βίαιες συγκρούσεις, δεν απέφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Οι αξιωματικοί χτένιζαν κάθε γωνιά και σχισμή στην ανελέητη καταδίωξή τους για ναρκωτικά. Δυστυχώς, στο τέλος αυτής της επιχείρησης, την οποία κατέγραψε το CNews στην κάμερα, δεν κατασχέθηκαν παράνομες ουσίες.

Ωστόσο, η CRS (Γαλλική αστυνομία ταραχών) και άλλο προσωπικό επιβολής του νόμου που στάλθηκε σε αυτή τη γειτονιά της Nîmes σκόνταψαν στην ύπαρξη ενός υπόγειου τζαμιού κρυμμένο στα βάθη της πόλης!!!!!!

Αυτός ο τόπος ισλαμικής λατρείας, που χαρακτηρίζεται από την ανατολίτικη αρχιτεκτονική και τα φθαρμένα τείχη του, δεν εμφανίζεται πλέον σε τακτική χρήση. Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός άλλων υπόγειων τζαμιών στην Γαλλία παραμένει άγνωστος, όπως και αυτός στην Ελλάδα!!!

Στις σκοτεινές πλευρές των πόλεων της Ευρώπης κάτι οργανώνεται!!! Κάτι που άπαξ και πάρει εντολή θα ξεχυθεί στις γειτονιές των ευρωπαϊκών χωρών!!!

Σύμφωνα με αστυνομικούς της Γαλλίας, «Συχνά σε υπόγεια κρησφύγετα αποκαλύπτουμε τέτοιες κατασκευές, που τώρα λειτουργούν ως μυστικά τζαμιά».

Δείτε απόσπασμα:

loading...