Μαρτυρία-«φωτιά» για το παρελθόν του Ομπάμα! Τι έκρυβαν για να βγει πρόεδρος; – vid

«Το ποσοστό των ψεμάτων στα ΜΜΕ σχετικά με αυτό το θέμα είναι τεράστιο».

Ο πρώην παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Fox News Tucker Carlson παρουσίασε μια συνέντευξη με τον Larry Sinclair.

Οι ισχυρισμοί του Σινκλέρ ότι έκανε σεξ με τον Μπαράκ Ομπάμα και κάπνιζε κοκαΐνη αποσιωπήθηκαν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το 2008.

Την ίδια χρονιά, ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα κέρδισε τις προεδρικές εκλογές.

Ο Carlson μοιράστηκε αποσπάσματα της συνέντευξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Τρίτη.

Το κλιπ ενός λεπτού στο X (πρώην Twitter) προβλήθηκε περίπου 4 εκατομμύρια φορές μέσα σε μόλις μία ώρα από τη δημοσίευσή του.

Ο Σινκλέρ είπε ότι είχε συστηθεί στον Ομπάμα έξω από ένα μπαρ στο Σικάγο τον Νοέμβριο του 1999 και δεν ήξερε ότι ήταν γερουσιαστής του Ιλινόις.

Είπε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ομπάμα δύο φορές και ότι οι δύο άνδρες έκαναν χρήση κοκαΐνης μαζί. Υποστήριξε ότι ο Ομπάμα αγόρασε κοκαΐνη στο όνομά του και ότι είδε τον μελλοντικό πρόεδρο να καπνίζει κρακ στη λιμουζίνα του.

Ο Σινκλέρ εξήγησε τους ισχυρισμούς του σε μια συνάντηση της Εθνικής Λέσχης Τύπου το 2008 και σε ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2009.

Σε αυτό, ισχυρίζεται ότι ο Ομπάμα είχε επίσης ομοφυλοφιλική σχέση με τον διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας του και ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2007, ενώ ο τότε γερουσιαστής ήταν υποψήφιος για πρόεδρος.

Ερωτηθείς γιατί τα ΜΜΕ της Ουάσιγκτον δεν έδειξαν ενδιαφέρον να δημοσιεύσουν την ιστορία του ακόμη και όταν οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ εξέλεξαν τον Ομπάμα το 2008, ο Σινκλέρ είπε στον Κάρλσον:

«Θα ένα πραγματικό θέμα αν τα μέσα ενημέρωσης ενδιαφέρονταν να πουν στους ανθρώπους την αλήθεια».

 

 

Intime photo

loading...