Κασσελάκης: Τι λέει η πιάτσα για το παρασκήνιο και την συνέχεια όσων ζούμε πλέον στην Ελλάδα

Αυτοί συνέβαλαν στο να βγει ο Κασσελάκης αρχηγός…
Η μεγάλη νίκη του Στέφανου στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 56,69% έναντι 43,31% της Έφης Αχτσιόγλου και η ανάδειξή του στην προεδρία του κόμματος, σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα πιο διεθνιστική αλλά έχει και εσωκομματικές προεκτάσεις!!!

«Στέφανε άλλαξέ τα όλα» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από την Κουμουνδούρου από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει καλά κλειδωμένο το νέο-κομμουνιστικό του προφίλ, ωστόσο θα εμπνέει σοβαροφάνεια και επαγγελματισμό, προκειμένου να κερδίσει το κέντρο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και να πάρει ξανά ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ο Ανδρουλάκης δεν «τράβηξε»!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο μεταξύ των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: «Σαρωτικές αλλαγές #Κασσελακη που θα εκπλήξουν. Σύγχρονο, ανοιχτό, αριστερό κόμμα. Σφιχτή, δραστήρια και μάχιμη Κοινοβουλευτική Ομάδα Επικοινωνία νέου τύπου»

Υπάρχουν βέβαια και πολλά ερωτήματα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη, «βαριά» ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορέσουν να συνυπάρξουν με τον Στέφανο Κασσελάκη ή τελικά θα αποχωρήσουν; Πάντως, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ «ψηφίζει» ενότητα, οπότε δεν αποκλείεται τα «αριστερά» στελέχη που αντέδρασαν εναντίον του (Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος) να συνταχθούν με το ρεύμα, προκειμένου να μην έχουν την τύχη του… Λαφαζάνη!

Μένει φυσικά να φανεί, η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ (και της νέας ηγεσίας του) να διασφαλίσουν ότι θα πορευτεί ενωμένος τους επόμενους μήνες, τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές, οπότε ο κ. Κασσελάκης θα γράψει το πρώτο σκορ του σε εκλογές!!!

Πάντως, ο πλέον ικανοποιημένος σίγουρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο Κασσελάκης καθάρισε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους σαν το βραστό αυγό!

Όπως λέει η πιάτσα, ο Τσίπρας μαζί με τον Παππά και τον Πολάκη μίλησαν… με τα μάτια μεταξύ τους και κέρδισαν την αναμέτρηση άνετα, μέσα σε 35 ημέρες, δίνοντας τα ηνία εκεί που ήθελαν ή μάλλον εκεί που ήθελαν οι πολύ πιο πάνω από αυτούς!!!

https://www.el.gr/ellada/kasselakis-ti-leei-i-piatsa-gia-to-para/

loading...