Κανείς δεν αρνείται την καταστροφή αλλά μην σας κοροϊδέψουν και πουλήσετε την γη σας επειδή όπως προσπαθούν να πουν πως όλα χάθηκαν. Τίποτε δεν χάθηκε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Κανείς δεν αρνείται την καταστροφή αλλά μην σας κοροϊδέψουν και πουλήσετε την γη σας επειδή όπως προσπαθούν να πουν πως όλα χάθηκαν. Τίποτε δεν χάθηκε.

Προσπαθούν να δείξουν πως καταστράφηκε ο Θεσσαλικός κάμπος αλλά αυτό είναι ψέμα. Η καταστροφή και ο θρήνος θα φέρει και καλό. Θυμάστε τι έλεγαν στην ιστορία για τον Νείλο αλλά και άλλα σημεία επί χιλιετίες αν δεν πλημμύριζε πεινούσαν και δεν μπορούσαν να καλλιεργήσουν. Όπως ακριβώς γνωρίζουμε για τον Νείλο που οι αγρότες περίμεναν τις πλημμύρες για να καλλιεργήσουν.

Αντιθέτως τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης συνεχώς δείχνουν αυτές τις πανάρχαιες πλημμύρες ως καταστροφή και μόνο. Αυτό το κάνουν επειδή έχουν σχέδια στα συρτάρια όπως ακριβώς έχουν σχέδια και για τον Θεσσαλικό κάμπο.(Σχετικά ΕΔΩ. και ΕΔΩ)

Μέσα σε όλη την καταστροφή σας κρύβουν κάτι όπως πάντα οι ειδικοί και τα πανεπιστήμια μερικές φορές δεν θυμούνται πως μετά από πλημμύρες η γη γίνεται εκατοντάδες φορές πιο γόνιμη επειδή η γη έχει πια εμποτιστεί με χιλιάδες ουσίες που πριν δεν είχε και κατέβηκαν με τα νερά από τα βουνά, αλλά και λόγω ποσότητας υδάτων έχει καθαριστεί.

Αυτό που τώρα μένει είναι η αντοχή η δύναμη και η συνεργασία των ανθρώπων αλλά και πολλά έργα πρόληψης για να επαναφέρουν τις ζωές τους. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί χρειάζονται βοήθεια και ενίσχυση κάθε είδους, για να δυναμώσουν και να επανέλθουν.Να θυμάστε πως ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ίσως μεγαλύτερος και από το Βέλγιο ως κράτος!!

Ο Θεσσαλικός κάμπος πρέπει να παραμείνει σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Μην πουλήσετε την γη σας.

http://zeys-elaynon.blogspot.com

loading...