Θέλουν να μειώσουν τους ανθρώπους!!! Πόσο πιο ξεκάθαρα να ειπωθεί!!! Τι απαντά βουλευτής – ΒΙΝΤΕΟ

Έμοιαζε ταινία, χαρακτηριζόταν HOAX, αλλά τώρα το παραδέχονται επίσημοι!!!

Όπως είχατε διαβάσει πρόσφατα στο ΕΛ, Ιδρύτρια και διευθύντρια του Ινστιτούτου της Οξφόρδης για την Γήρανση του Πληθυσμού, πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, καθηγήτρια Sarah Harper CBE, είπε στην Telegraph ότι η πτώση των ποσοστών γεννήσεων στην Δύση είναι «καλή για… τον πλανήτη μας».

«Νομίζω ότι είναι καλό που οι χώρες υψηλού εισοδήματος και υψηλής κατανάλωσης του κόσμου μειώνουν τον αριθμό των παιδιών που κάνουν. Είμαι αρκετά θετική σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά, καθώς πλέον οι θιασώτες της μείωσης πληθυσμού δύσκολα συγκρατούν τον ενθουσιασμό τους!!!

Στο θέμα αναφέρθηκε, η βουλευτής, Miriam Cates, πολιτικός του Βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος που εξελέγη για το Penistone και το Stocksbridge στις γενικές εκλογές του 2019, καθώς πλέον η πολιτική μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού είναι κάτι που δεν αποκρύβεται, αλλά υπερτονίζεται!!!

 

Όπως είπε, μεταξύ άλλων:

 

«Δεν ισχύει είναι ότι η ανθρωπότητα συνολικά είναι κακή για την Γη και, αυτό φαίνεται να είναι το κύριο επιχείρημα που  προβάλλεται.

Στην πραγματικότητα αν κοιτάξετε μερικές από τις ανησυχητικές προβλέψεις οι οποίες έχουν γίνει τα τελευταία 50-60 χρόνια, καμία από αυτές δεν έγινε πραγματικότητα (σ.σ. Τρομολαγνεία διεθνιστών).

Λοιπόν, την δεκαετία του 1970, οι άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι η “πληθυσμιακή βόμβα” όπως το αποκαλούσαν, θα οδηγούσε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να πεθάνουν από πείνα. Και τότε ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν περίπου τεσσεράμισι δισεκατομμύρια, τώρα είναι σχεδόν επτά.

Αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη είναι ότι  είμαστε σε θέση να ταΐσουμε τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη, παρόλο που ο πληθυσμός έχει αυξηθεί.

Νομίζω ότι αυτού του είδους η αίσθηση, ότι η ανθρωπότητα είναι κακή για την Γη και, θα πρέπει να μειώσουμε τον πληθυσμό, στην πραγματικότητα μας προσδίδει ένα πολύ πιο σοβαρό και πιο επείγον πρόβλημα, το οποίο είναι ότι ο πληθυσμός καταρρέει.

Το ποσοστό μειωμένων γεννήσεων είναι ένας λόγος ανησυχίας».

 

Κάποτε λοιπόν αυτός ο πολιτικός στόχος χαρακτηριζόταν ως HOAX! Πλέον, όχι απλά ανακοινώνεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αλλά και από αξιωματούχους χωρών!!!

Σημειώνεται πως πολλοί επιστήμονες αποδίδουν τις μειωμένες γεννήσεις ή και τους αυξημένους θανάτους βρεφών στους εμβολιασμούς COVID.

 

Δείτε το βίντεο:

 

loading...