Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…
Η Δύση αντιδρά με τόση υστερία σήμερα αρνούμενη τα ιστορικά γεγονότα, με σκοπό να γλιτώσει από τις ευθύνες που έχει για την ισραηλινή κατοχή.
Η Σιωνιστική και η Δυτική υστερία κλιμακώθηκε τις τελευταίες μέρες με φρενήρη ρυθμό απέναντι στον πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς «Αμπού Μάζεν» με αφορμή την ομιλία του για γεγονότα της Ιστορίας του Ιουδαϊσμού και το νόημα των επιθυμιών και των ορισμών του σημιτισμού στη διάρκεια της συνεδρίασης του Επαναστατικού Συμβουλίου του Κινήματος της Φατάχ.
Η αποικιοκρατική Δύση, που έχει την ηθική ευθύνη για την εξάλειψη των Εβραίων που έλεγχαν τις χρηματοπιστωτικές δομές στις ευρωπαϊκές χώρες πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συνέβαλε στη μετανάστευσή τους και την αποικιακή εγκατάστασή τους στην Παλαιστίνη και στη δημιουργία του κράτους τους.
Αυτή η Δύση εξακολουθεί να διατηρεί σιγή σχετικά με τα εγκλήματά της, που διαρκούν εδώ και 75 χρόνια, ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης.
Η Δύση, λοιπόν, συνεχίζει να συμφωνεί με τον τρόπο κατά τον οποίο το Ισραήλ προβάλλεται μέσα από τη φρίκη σαν «θύμα της Ιστορίας», ενώ η αμέτρητη «δικαιοσύνη του στέκεται ενάντια στην αδικία» και στους «αντι-Εβραίους», «προστατεύοντας από κινδύνους» συμβάλλοντας στην παραποίηση των γεγονότων και της ιστορίας σε σχέση με το θέμα του εβραϊκού ζητήματος στην Ευρώπη.