Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΟΛΗ Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ “ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…

Από τον Tim Hinchliffe

Η κλιματική αλλαγή που προκαλείται από τον άνθρωπο είναι το παγκοσμιοποιημένο όχημα που οδηγεί πολιτικές περιορισμένης κινητικότητας, ελέγχου της ενέργειας, διατροφικών περιορισμών και καταστολής της ελεύθερης κοινωνίας.

Οι μεγάλοι Resetters Klaus Schwab και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ εκμεταλλεύτηκαν τον φόβο που διαδόθηκε από την «πανδημία covid» για να εφαρμόσουν την από καιρό προγραμματισμένη ατζέντα τους. Και το όχημα για να επιτύχουν την «καλύτερη ανοικοδόμηση», μια νέα κοινωνική και οικονομική τάξη, είναι η «κλιματική αλλαγή».

Όταν ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF») Κλάους Σβαμπ και ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας δήλωσαν ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη επαναφορά τρεις μήνες στην πανδημία covid-19, δεν είχε καμία σχέση με την καταπολέμηση ενός κοροναϊού.

Αντ ‘αυτού, ονόμασαν την πανδημία ένα «στενό παράθυρο» και μια «συρρικνούμενη, χρυσή ευκαιρία» για να αδράξουν τη στιγμή που οι άνθρωποι ήταν πιο φοβισμένοι και ευάλωτοι για να τους προωθήσουν την από καιρό προγραμματισμένη ατζέντα τους για μια χρυσή εποχή από την καταστροφή του παλιού – για να οικοδομήσουν καλύτερα – όπως λένε.

Και παρόλο που ο κορωνοϊός ήταν ο καταλύτης για να τεθεί σε κίνηση η ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς, το όχημα με το οποίο θα επιτύχουν την κοινωνική και οικονομική τους τάξη από το χάος ήταν η κλιματική αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 

loading...