Η απόλυτη αλήθεια για την ψηφιακή ταυτότητα: Βγάλτε HOAX τον Σβαμπ και το WEF (video)

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχε αναφερθεί στην Σουηδία, στην οποία εμφυτεύονται ταυτότητες-πορτοφόλια με την μορφή τσιπ (η τεχνολογία βέβαια προοδεύει και πλέον το τσιπάκι είναι παρωχημένο. Ωστόσο η ιδέα των εμφυτευμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν και την ταυτότητα και τις συναλλαγές, προωθείται, μέχρι να έρθει το κατάλληλο… «σφράγισμα» ή να έρθει κάτι άλλο αντ’ αυτού).

Αυτό το ΕΛ το είχε αποκαλύψει το 2020!!!

Όπως είχαμε αναδείξει το βίντεο με την παραδοχή του Κλάους Σβαμπ πως με την 4η βιομηχανική Επανάσταση θα συγχωνευθεί η ψηφιακή ταυτότητα με την φυσική και την βιολογική μας!!!

 

 

Γιατί λοιπόν τα ΜΜΕ δεν παίζουν την επίσημη δήλωση του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες;;;

 

Δείτε τώρα ξανά το έγγραφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο περιγράφει τον τρόπο εισαγωγής του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας βασισμένο στην τεχνολογία που ίσως κάποια μέρα θα «ενσωματωθεί στο δέρμα»!

Άλλωστε ο Κλάους Σβαμπ μιλάει για εμφυτεύματα στον άνθρωπο:

 

 

Το έγγραφο 46 σελίδων που ονομάζεται « Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries » υποστηρίζει ότι επειδή ένα ψηφιακό αναγνωριστικό θα χρησιμοποιηθεί για έλεγχο ταυτότητας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής σας – από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέχρι τα ταξίδια και το εμπόριο – η τεχνολογία θα μπορούσε να «βελτιώσει την προστασία για το απόρρητο» και να συνεισφέρει δήθεν στην «μείωση του κινδύνου απάτης με την ταυτότητα».

Η ταυτότητα θα συνδεθεί σταδιακά με τα πάντα!!!!

 

 

Αλλά αν σκάψετε βαθύτερα, το έγγραφο συνεχίζει να εξηγεί πώς μια ψηφιακή ταυτότητα δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έλεγχο ταυτότητας, αλλά και για την καταγραφή βιομετρικών χαρακτηριστικών, πιστωτικών και ιατρικών ιστορικών, διαδικτυακών συμπεριφορών και αγορών, ακόμη και για τον έλεγχο της ικανότητας ταξιδιού .

 

 

Λοιπόν;;;

loading...