«Εκλογές» ΣΥΡΙΖΑ!!! …Η CIA τώρα «δικαιώνεται»!!!

…του Παναγιώτη Τραϊανού* 

Δεν μπορείς να «διαβάσεις» μια κατάσταση, εάν δεν γνωρίζεις το παρελθόν που τη «γέννησε». Αυτή ακριβώς η γνώση απαιτείται, για να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει σήμερα με τις δήθεν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ …Τι συμβαίνει με τις «αδερφές και τα παλικάρια, που γίνονται μαλλιά-κουβάρια» και το φαινόμενο αυτό μάς το «ερμηνεύει» ο ίδιος ο Κασσελάκης με «υπόκρουση» Πολάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετάλλαξη του ΚΚΕ-εσωτερικού. Το ΚΚΕ, ως κομματικός μηχανισμός, ανήκει από την πρώτη στιγμή τής δημιουργίας του σε ξένους …Συγκεκριμένα στους Αμερικανούς, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Σοβιετικούς, για να μοιράσουν τον Κόσμο με βάση τα συμφέροντά τους. Από τη στιγμή που «έκαψαν» τον βασικό «κορμό» του ΚΚΕ με τον Εμφύλιο, έπρεπε να δημιουργήσουν έναν νέο «βλαστό» για την εσωτερική πολιτική. Αυτόν τον νέο «βλαστό» αντιπροσώπευε το ΚΚΕ-εσωτερικού, προκειμένου να περνά απαρατήρητο από τον λαό, τον οποίο οι «σύντροφοι» είχαν «ματώσει»!

Αυτό το ΚΚΕ-εσωτερικού από την εποχή τής ίδρυσής του ανήκει στους Αμερικανούς και η διαχείρισή του έχει παραδοθεί στους τοπικούς λακέδες τους, οι οποίοι είναι οι παλιοί δωσίλογοι Βενιζελικοί …Από τον βενιζελικό Κύρκο πέρασε στον βενιζελικό γιο τού υπαλλήλου τής Αμερικανικής Πρεσβείας Κωνσταντόπουλο …από εκεί στη Σιωνίστρια κόρη τού βενιζελικού αστυνομικού Δαμανάκη τού Πολυτεχνείου τής CIA και, μέσω του βενιζελικού Αλαβάνου —με απευθείας ανάθεση— στον αγράμματο βενιζελικό γιο των εργολάβων τής Χούντας Τσίπρα. Ούτε μία φορά δεν ξέφυγε από τον έλεγχο των Αμερικανών και των Βενιζελικών. Τώρα με τον Κασσελάκη η ιστορία απλώς επαναλαμβάνεται! …Ο βενιζελικός Κασσελάκης, ο οποίος στην Ελλάδα θέλει να γίνει αρχηγός τής Αριστεράς, στις ΗΠΑ ήταν φανατικός οπαδός τού Μητσοτάκη. Οι ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ-εσωτερικού μας έστειλαν τον «εκλεκτό» τους κατευθείαν από τις ΗΠΑ! …Δεν είχαν την υπομονή ούτε καν να «εκπαιδεύσουν» κάποιον νέο «επαναστάτη» των καδρονιών και των καταλήψεων, όπως ο γνωστός «ήρωας» του Δημοψηφίσματος.

Όπως «διόρισαν» τον Τσίπρα —μακριά από εσωκομματικές διαδικασίες— έτσι επέλεξαν να επιβάλλουν και τον Κασσελάκη στην «περήφανη» και ανυπότακτη «Αριστερά». Τον επιβάλλουν σαν «προεδρικό», ενώ πριν από λίγες ημέρες δεν γνώριζε καν τον Πρόεδρο. Του έδωσαν για «δεκανίκια» και τους καραγκιόζηδες τύπου Πολάκη, Αποστολάκη ή ξάδερφου Τσίπρα —να τον «πλασάρουν» στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ που ονειρεύεται εξουσία— κι έτσι φιλοδοξούν να «κατασκευάσουν» την ηγεσία αυτή, την οποία θα επιβάλουν στη δήθεν πολυδιάστατη ελληνική Αριστερά! Από τις «περήφανες» «νοικοκυρές» τού Κύρκου θα πάμε στις «περήφανες» «αδερφές» τού Κασσελάκη! …Από τον αγράμματο Τσίπρα θα πάμε στον αστοιχείωτο Κασσελάκη! …Από τον «καδρόνια» στον «ζαρτιέρα»! …Δεν θα μας αφήσουν άντερο από τα γέλια! Ήδη ξεκίνησε η «παράσταση» εφόσον ο Κασσελάκης της Goldman Sachs μίλησε για «Δεξιό Κράτος», προσπαθώντας να εξοικειωθεί με τα μεγάλα «σουξέ» τής τζάμπα αριστερίλας! …«Συναντήθηκαν» οι ρήτορες από αντίθετες αφετηρίες …Ο ένας δεν ήξερε αγγλικά και μιλούσε ελληνικά με αμερικάνικη προφορά και ο άλλος μιλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γιατί δεν ξέρει ελληνικά! …Θα κλάψουμε λέμε!…

…Αφιερώνουμε λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ και τις «εκλογές» του, που, μετά την ανακαίνιση των γραφείων του, κάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανακαίνιση και της ηγεσίας του —επιλογές-ΤΣΙΠΡΑ καί τα δύο—, το τραγούδι τής «συντρόφισσας» Αρβανιτάκη: …«Βάλε το κόκκινο ντουβάρι …εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»!

https://panagiotistraianou.substack.com/p/cia

loading...