ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!

Γράφει η Τζένιφερ Μπίλεκ

Η βιομηχανία του φύλου είναι η εταιρική περιποίηση του διανθρωπισμού.

«Αν κατανοήσουμε τον μηχανισμό και τα κίνητρα του ομαδικού μυαλού, είναι πλέον δυνατό να ελέγξουμε και να συντάξουμε τις μάζες σύμφωνα με τη θέλησή μας χωρίς αυτές να το γνωρίζουν». — Edward L. Bernays

Το τρανσέξουαλ δεν είναι τύπος ανθρώπου. Είναι η ομαδική ονομασία για μια σειρά εταιρικών πιέσεων που καλλωπίζουν παιδιά και ενήλικες για βιομηχανική διάσπαση σωμάτων, ανοίγοντας έτσι την ανθρωπότητα σε περαιτέρω εταιρικές εισβολές στα σώματά μας.

Είναι ο αποικισμός των ανθρώπων, με άμεσο στόχο την επόμενη γενιά. Είναι, όπως δηλώνει η διάσημη υπερανθρωπίστρια Martine Rothblatt, «η ράμπα προς τον μετανθρωπισμό».

Η λέξη τρανσέξουαλ δεν είναι κατάλληλη για επικοινωνία. Δεν ορίζει τίποτα ξεκάθαρα, αλλά μάλλον συσκοτίζει τη βιομηχανία που εκδηλώνεται στο όνομά της.

Είναι ένας όρος ομπρέλα χωρίς σύνορα, κάτω από τον οποίο βρίσκονται πάρα πολλές αντικρουόμενες ιδέες, επιτρέποντας στους καθοριστικούς στόχους του να κινούνται κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στην ιδεολογία του και τις αγορές που σχηματίζονται γύρω από αυτήν.

Η θεσμοθέτηση της ταυτότητας φύλου ως νομική έννοια αποδομεί αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος, αφού είμαστε βιολογικά και σεξουαλικά δίμορφο είδος.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το εταιρικό κράτος αποδομεί το σεξ ως ένα βήμα προς την αποξένωση μας από την ανθρωπιά μας. Οι ατελείωτες συζητήσεις για την «ταυτότητα φύλου» συσκοτίζουν αυτό το γεγονός.

Για μια δεκαετία, μια προοδευτικά κωδικοποιημένη γλώσσα διάσπασης του σώματος έχει διαμορφωθεί ταυτόχρονα στο τοπίο πολλών δυτικών πολιτισμών.

Όροι όπως η ταυτότητα φύλου, η μετάβαση, η σωματική δυσφορία, οι έγκυοι άνδρες, οι κάτοχοι τραχήλου της μήτρας, το δυαδικό φύλο και τα σεξουαλικά «φάσματα» διαφόρων ειδών έχουν επαναληφθεί ακατάπαυστα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...