ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ «ΤΡΕΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ»…ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ζιάζιας*   
Αναζητούνται επειγόντως «τρελοί αλλά και καθαροί»…για να γίνουμε κανονική χώρα. Διαπιστώνει καθυστερημένα και ύστερα από χρόνια παρακμής της κοινωνίας μας, της Χώρας μας , ο έγκριτος δημοσιογράφος της Καθημερινής και αναρωτιέται εάν υπάρχουν «τρελοί», ικανοί και καθαροί στον ζωτικό πυρήνα του ελληνικού κράτους.
Η απάντηση είναι κατηγορηματική ,ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,τόσο στην κοινωνία μας οσο και στον κρατικό μηχανισμό , τους οποίους όμως ουδέποτε αυτοί που ενημερώνουν την κοινωνία ανεδειξαν, ουδέποτε ανάφεραν ως υποδείγματα των νέων μας, όπως είναι σήμερα ο αρχαιολόγος και υπάλληλος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων , που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από «δυο άγνωστους άνδρες» , από την επαγγελματική του εμπλοκή σε υποθέσεις παράνομης ανάπτυξης, που πραγματοποιήθηκαν από επιχειρηματικά συμφέροντα στη Μύκονο , όπως είναι σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου , ο οποίος επέβαλλε τη νομιμότητα στα νησιά μας προχωρώντας σε κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε εμβληματικά καταστήματα ,που άνοιξε πανελληνίως το δρόμο και για «ελεύθερες παραλίες».
 Ο παραπάνω λειτουργός της δικαιοσύνης δέχτηκε πρόταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Προστασίας Υψηλών Προσώπων, να του παρέχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη, με δύο αστυνομικούς , την οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας: «Να πάτε να φυλάξετε κάποια γειτονιά.
Εγώ βασίζομαι στο νόμο και στο πιστόλι μου . Εξάλλου είμαι Εισαγγελέας και ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ και αποστολή μου είναι να προστατεύω. Όχι να με προστατεύουν. Λυπάμαι, που το λέω, αλλά η φύλαξη από αστυνομικούς έχει καταντήσει να είναι στοιχείο πρεστίζ και κοινωνικής καταξίωσης, για πολλούς και πολλές στον κλάδο μας».
Μια απάντηση που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, αλλά στην Χώρα μας αποτελεί την εξαίρεση των εξαιρέσεων… υπηρέτης του δόγματος « η Αστυνομία για την κοινωνία και όχι στην υπηρεσία κομματικών συμφερόντων»…
Όπως είναι το προσωπικο των Ενόπλων Δυνάμεων που δρουν άμεσα για να καλύψουν την ανικανότητα του κομματικοποιημένου κράτους ,όπως είναι το προσωπικο των Σωμάτων Ασφαλείας της Χώρας , όπως είναι οι Εθελοντές, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους συνδράμουν τις δυνάμεις που δρουν στις περιοχές καταστροφής …….
loading...