GEWKWN: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ: Συμμορφωθείτε ή λιμοκτονήστε.

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: την ώρα που τελείωσα το άρθρο, ήρθε ένα μήνυμα από τον Γέροντα, ‘’αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες με τις τρομακτικές φωτιές, ΙΣΩΣ, οδηγήσουν την κυβέρνηση κάποια στιγμή σε ‘’παραίτηση, για εθνικούς λόγους ’’ θα ζητήσει συναίνεση από όλα τα πολιτικά κόμματα, ζητώντας να κάνουν κυβέρνηση ‘’εθνικής Σωτηρίας ‘’

ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ….. σε 4 μέρες η σε 4 εβδομάδες, δεν το γνωρίζω, ίδωμεν !

 

Δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά μέχρι να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Να είστε έτοιμοι για όλα. Θυμηθείτε τις προειδοποιήσεις του Γέροντα ‘’ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! θα γίνουν σημεία και τέρατα, ΦΩΤΙΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΕΙΝΑ.

Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει μια άλλη ‘’αποκαλυπτική’’ ‘’φυσική’’ καταστροφή, φέτος είναι πρωτοφανείς οι πυρκαγιές οι πλημμύρες οι σεισμούς οι καταιγίδες και οι ξηρασίες. ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ; Μην βιάζεστε έρχεται σύντομα και η πείνα και θα είναι πολύ σκληρή

Ένα τεράστιο 30% του παγκόσμιου πληθυσμού, που μεταφράζεται σε 2,4 δισεκατομμύρια άτομα, δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα, 900 εκατομμύρια βρίσκονται στο χείλος της ‘’ σοβαρής επισιτιστικής ανασφάλειας’’ Η εποχή που ζούμε είναι εποχή τεχνολογικών θαυμάτων, εξερεύνησης του διαστήματος και ψηφιακών θαυμάτων, ωστόσο βλέπουμε μια ραγδαία επιδείνωση της παγκόσμιας πείνας, αν προσθέσουμε την ανεξέλεγκτη αναρχία τις οικονομικές αναταραχές τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις Γεωλογικές καταστροφές, ΣΥΝΤΟΜΑ θα δείτε τις προειδοποιήσεις των Γερόντων να πραγματοποιούνται.

Τα πειράματα με τις καιρικές συνθήκες, οι ‘’κλιματικές’’ αλλαγές, και οι κρυφές ατζέντες έχουν σκοπό την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας είναι ένας πόλεμος φθοράς, μας σκοτώνουν σιγά σιγά με κάθε δυνατό μέσο. Με Τοξίνες στα τρόφιμα και στο νερό μας, με Θανατηφόρα εμβόλια, με αεροψεκασμούς, με κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα EMF Wifi, 5G, μικροκύματα κλπ. Ο κύριος στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι η πλήρης παγκόσμια κυριαρχία και η μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού κατά 80%

 

 

Μεταξύ άλλων θεωρούν υπεύθυνο για την κλιματική αλλαγή, το CO 2, ΛΑΘΟΣ, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ διότι το CO 2 είναι φυτική τροφή είναι η βάση όλης της ζωής στην Γη, το CO 2 δεν είναι ρύπος, είναι απαραίτητο για όλη τη ζωή στη Γη, η φωτοσύνθεση είναι ευλογία, περισσότερο CO 2 είναι ωφέλιμο για τη φύση, πρασινίζοντας τη Γη, επιπλέον το CO 2 στον αέρα έχει προωθήσει την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας, είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως.

 

Τα όπλα που χρησιμοποιούν:

Πόλεμοι, φυσικές και τεχνητές καταστροφές, πείνα και ξηρασία, λοιμοί, ασθένειες, πρόσθετα σε τρόφιμα, νερό, σε προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και καθαρισμού, με ουσίες που προκαλούν καρκίνο, στειρότητα και καταστρέφουν το νευρικό μας σύστημα….. προωθούν την άμβλωση, την σύγχυση των φύλων (LGBTQIA+) και την διδασκαλία του σεξ σε μικρά παιδιά, όλα αυτά υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ…

 

Η αληθινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση ανθρώπων ή εθνών. Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε ως εργαλείο παγκοσμιοποίησης, για να υποτάξει τον κόσμο κάτω από μια δικτατορία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Κάποιοι περιγελούσαν τους Γέροντες όταν μας προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια για την πείνα και τον παγκόσμιο πόλεμο, που δεν έχει καμιά σχέση με τους προηγούμενους, αυτά που θα συμβούν στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο θα είναι συγκλονιστικά, τραγικά, πρωτοφανή και όπως είπε και Ο Γέροντας μου ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΣΕ ΟΣΗ ΓΗ ΜΕΙΝΕΙ !!!

Ανησυχώ πολύ για τους νέους της Ελλάδας και της Κύπρου, πώς θα συμπεριφερθούν όταν οι οικονομικές συνθήκες σε αυτή τη χώρα γίνουν εξαιρετικά σκληρές; Και τι θα συμβεί όταν πραγματικά πεινάσουν; θα μπορέσουμε να το χειριστούμε αυτό; Οι προμήθειες τροφίμων γίνονται όλο και πιο περιορισμένες και πανάκριβες

Τα παγκόσμια γεγονότα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, το κακό μεγαλώνει παντού γύρω μας και σχεδόν όλα όσα ‘’κάνουν’’ οι πολιτικοί για να ’’ λύσουν’’ τα προβλήματά μας, φαίνεται να τα κάνουν ακόμη χειρότερα και αυτό θα οδηγήσει σύντομα σε εκτεταμένο χάος σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι η ζωή θα συνεχιστεί όπως πάντα, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΔΕΝ ΜΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΙΝΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ … Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο αγώνας για την επιβίωση σου θα είναι πολύ σκληρός. Δεν μπορείς να καταλάβεις σήμερα ότι είναι πολύ κοντά ο καιρός που θα βλέπεις νεκρούς από την πείνα, δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι σου σήμερα ότι θα ζήσεις χωρίς internet, χωρίς youtube χωρίς computer, χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς θέρμανση, χωρίς Delivery …….

Το πλέον σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει στην πορεία που οδηγεί στην ανάσταση της Ελλάδος, αλλά για να έρθει η ανάσταση, πρέπει να έρθει πρώτα η σταύρωση και πριν την σταύρωση υπάρχει ο δρόμος του μαρτυρίου που δεν αρχίσαμε ακόμη να βαδίζουμε ως έθνος, συγκριτικά με αυτά που μας περιμένουν.

Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Θα πεινάσει κόσμος. Δεν θα έχει να φάει…. Σκέψου ότι δεν θα γίνονται λειτουργίες σε εκκλησίες λόγω έλλειψης κόκκινου κρασιού. Τέτοια πείνα θα έρθει στην Ελλάδα…… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΙΝΑ, ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΕΙΝΑ ΜΙΛΑΜΕ; Αυτά τα φοβερά που θα ζήσουμε σε λίγο δεν θα έχουν προηγούμενο, θα είναι φοβερές οι δοκιμασίες, θα περάσουμε μέσα από την ‘’φωτιά’’ του πολέμου της μεγάλης πείνας, της επίθεσης των λαθρομεταναστών και των πρακτόρων των τούρκων, την προδοσίας από πολιτικούς και από ιεράρχες, και μέσα από αυτήν την ‘’φωτιά’’ που θα καίει τα πάντα, δεν πρέπει εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ να χάσουμε την ανθρωπιά μας και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που θα υποφέρουν από πείνα από αρρώστιες και από φόβο λόγο των γεγονότων.

Θα δώσουμε όλοι εξετάσεις, πολύ δύσκολες εξετάσεις ΟΧΙ στην θεωρία αλλά στην πράξη, όσες νηστείες και αν έχεις κάνει, όσες γονυκλισίες και όσες εξομολογήσεις έκανες δεν θα έχουν αξία αν δεν βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου, όχι μόνο αυτούς που αγαπάς αλλά όλους που θα χρειαστούν την βοήθεια σου για λίγο φαγητό για λίγο νερό για ψυχολογική στήριξη κλπ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Μην σκεφτείτε άσχημα την ώρα των γεγονότων, θα περάσετε μέσα από έναν δρόμο που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δεν θα έχετε ξαναδεί………Η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσετε απέναντι.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…….ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ. Οι εχθροί του ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα διασκορπισθούν, θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

loading...