Το «απόστημα» Κασιδιάρης…

…του Παναγιώτη Τραϊανού* 

Ο Κασιδιάρης αυτήν τη στιγμή λειτουργεί εις βάρος τής Δημοκρατίας και, εάν επιμείνει να το κάνει, θα λειτουργεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πλέον εις βάρος τής ίδιας της πατρίδας …Λειτουργεί σαν ένα μόνιμο «απόστημα», το οποίο κάποιοι μπορούν κατά βούληση να χρησιμοποιούν, για να «μολύνουν» τη δημοκρατική λειτουργία! Τα πράγματα είναι απλά …Είναι «σεσημασμένος» φασίστας και κάποιοι τον «χρησιμοποιούν» —είτε εις γνώση του είτε εν αγνοία του— για να ενεργοποιούν τα δημοκρατικά «ένστικτα» των πολιτών. Όμως, όταν ενεργοποιούνται τα ένστικτα των πολιτών, παύει να λειτουργεί η Δημοκρατία …Παύουν οι άνθρωποι να σκέφτονται σαν πολίτες και λειτουργούν σαν αμυνόμενα ζώα, γιατί αυτά είναι που λειτουργούν με βάση τα ένστικτα …Αμυνόμενα ζώα, που παύουν ν’ αναζητούν το ιδανικό και περιορίζονται στην αναζήτηση του μικρότερου «κακού» μπροστά στην απειλή τού φασισμού …Αμυνόμενα ζώα, που, εξαιτίας τής αγωνίας τής επιβίωσης, συσπειρώνονται γύρω από ασφαλείς «στάνες» εξουσίας με όρους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη πολιτική σκέψη.

Αυτό το αναπόφευκτο φαινόμενο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι φασίστες και γι’ αυτό χρησιμοποιούν άλλους φασίστες για να το πετύχουν. Το κάνουν παντού και όχι μόνον στην «καθυστερημένη» Ελλάδα. . Το έκαναν στη Γαλλία με τη ΝΑΖΙ Λεπέν και επιχειρούν να κάνουν το ίδιο με τον Τραμπ —επιχειρώντας να τον εμφανίσουν σαν φασίστα— στις ΗΠΑ.Στην Ελλάδα αυτό το «τρικ» το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, γιατί κάποτε χρησιμοποίησαν το φασιστικό ΚΚΕ, ώστε να επιβάλουν τον κομματισμό που μας κατέστρεψε. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι διέλυσαν τη χώρα με τον κομματισμό —και οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες των κομμάτων, που μαζί χρωστάνε σχεδόν ένα δις ευρώ—, σήμερα, για ανάλογους λόγους, χρησιμοποιούν τον Κασιδιάρη. Όποτε θέλουν να «σώσουν» κάποιον δικό τους εγκάθετο, χρησιμοποιούν ως αντίπαλό του τον Κασιδιάρη …Τον χρησιμοποίησαν για να σώσουν τον Μητσοτάκη από ένα εκλογικό «Βατερλό» και τον ξαναχρησιμοποιούν τώρα, για να «σώσουν» και τον Μπακογιάννη.

Δυστυχώς γι’ αυτόν ΔΕΝ υπάρχει «σωτηρία» …Ό,τι και να πει πλέον, όσο καλό ή πατριωτικό κι αν φαίνεται, ΔΕΝ έχει πλέον καμία σημασία. Γι’ αυτόν ισχύει το: «μία φορά φασίστας, για πάντα φασίστας» …Ας πρόσεχε! Μόνος του προκάλεσε πολιτική «αναπηρία» στον εαυτό του και πρέπει να εξοικειωθεί με την ιδέα ότι θα ζήσει ΕΚΤΟΣ δημοκρατικού «στίβου» ως «ΑΝΑΠΗΡΟΣ» …Κανένας δεν τον ανάγκασε να πηγαίνει σε «στρατόπεδα εκπαίδευσης» και να φωτογραφίζεται χαιρετώντας ναζιστικά …Κανένας δεν τον ανάγκασε να «σημαδέψει» το σώμα του με ναζιστικά σύμβολα …Κανένας δεν του είπε να κάνει παρελάσεις «τρομοκρατίας» των πολιτών με τη Χρυσή Αυγή …Μόνος του τα έκανε όλα αυτά και πρέπει να πληρώσει το τίμημα …Δεν λέμε κάτι περίεργο …Ρίσκαρε στη ζωή του και όποιος ρισκάρει δεν είναι πάντα σίγουρο ότι κερδίζει …Έπαιξε και έχασε! Εάν λοιπόν δεν θέλει να κάνει κακό στη Δημοκρατία και την Πατρίδα, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή και να μην απασχολήσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ την επικαιρότητα. Για όσο διάστημα επιμένει με την προβοκατόρικη παρουσία του να «μολύνει» δημοκρατικές διαδικασίες, θα είναι ένας επικίνδυνος εχθρός για τη Δημοκρατία …Ένας επικίνδυνος εχθρός, που πλέον θ’ αρχίσουμε να υποπτευόμαστε ότι ΔΕΝ το κάνει «τζάμπα»!!!

https://panagiotistraianou.substack.com/p/ad0

loading...