«Πάρτε μη δημοφιλείς αποφάσεις»: Εντολή από το WEF για το τέλος των πολιτικών, vid

Τους πετάνε στη γωνία ό,τι ώρα θέλουν…

Η συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Davos, παρόλο που διεξήχθη τον περασμένο χειμώνα εξακολουθεί πάντα να είναι επίκαιρη.

Λίγους μήνες πριν το…”δραματικό” διάγγελμά του προς τα έθνη του κόσμου για την “κλιματική κρίση”, στο οποίο απευθυνόμενος στις κυβερνήσεις υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει χρόνος (σ.σ. ομολογούν ότι δεν έχουν χρόνο!!) για δικαιολογίες, ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες είχε επίσης κρούσει το καμπανάκι στις «μαριονέτες πολιτικούς» του πλανήτη.

«Είναι καλύτερο να πάρουν σήμερα αποφάσεις που θα είναι τελικά μη δημοφιλείς, αλλά θα είναι αναγκαίες προκειμένου να μπορούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη».

Αποφάσεις (δηλαδή μέτρα υπό τη μορφή ακαταλαβίστικων νομοσχεδίων που τους έρχονται έτοιμα!!!) που θα τους κάνουν μη αρεστούς στους κοιμισμένους λαούς!

Και μετά;;; Υπό τις κατάλληλες εντολές ο ίδιος ο κόσμος θα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα έχει «ρίξει» τους πολιτικούς, οι οποίοι απλά κάνουν ό,τι τους λένε!

 

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι οι διεθνιστές έχουν ομολογήσει ότι έχουν τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, τους θρησκευτικούς ηγέτες, τις ΜΚΟ και τους συνδικαλιστές με το μέρος τους:

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει προ μερικών ετών ο «mr Great Reset», Κλάους Σβαμπ:

Όλοι στο κόλπο. Εμβόλια, πολιτικοί, ιεράρχες, επιστήμονες, συνδικαλιστές, ΜΚΟ, ΜΜΕ

 

Δείτε τώρα τι τόνισε, δείχνοντας με το δάχτυλο στο κοινό για τους πολιτικούς:

loading...