…του Παναγιώτη Τραϊανού * 

Η τελευταία πλημμύρα θα την «ξεπλύνει» επιτέλους από την κομμουνιστική «λέρα»!

Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι αδίστακτα κτήνη, όμοια με τους κομμουνιστές, δεν έχει «ξαναδεί» η ανθρώπινη ιστορία!…
…Ως γνήσιοι επίγονοι του κτηνώδους Μάο, οι σημερινοί συμμορίτες τού Σι Τζινπίνγκ δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα έγκλημα κατά τού λαού, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους …Τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια ολόκληρης της ανθρωπότητας! Για να προστατεύσουν οι κομμουνιστές τα αποκτήματά τους στο Πεκίνο, «θυσίασαν» όλους τους υπόλοιπους!…
…Για να προστατεύσουν από τις πλημμύρες τις επαύλεις τους στα προάστια του Πεκίνου, εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και κατέστρεψαν τους αγρότες και τους εργάτες όλων των περιοχών γύρω από το Πεκίνο! …Κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή τής χρονιάς λίγες στιγμές πριν τη συγκομιδή της! …Κατέστρεψαν τη βιομηχανική παραγωγή χιλιάδων εργοστασίων, που έδιναν εργασία σε εκατομμύρια εργατών!
Τώρα αυτά τα δειλά κτήνη δίνουν τον υπερπάντων αγώνα τής πολιτικής τους επιβίωσης, προσπαθώντας —μέσω της προπαγάνδας— να «σβήσουν» τα «ίχνη» τους. Προσπαθούν να πείσουν τους Κινέζους ότι για όλα «φταίει» η βροχή …«Φταίει» ο καιρός …«Φταίει» η «κλιματική αλλαγή». Όμως, δυστυχώς γι’ αυτούς, πολεμούν το αναπόφευκτο. Στην εποχή τού ίντερνετ και των smart-phones το «ψέμα» και το «θαύμα» δεν βαστά ούτε τρεις ημέρες, όπως έλεγαν παλιά οι άνθρωποι.
Η προσπάθειά τους ν’ αποκρύψουν από τον κόσμο το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής, έχει κι έναν άλλο λόγο, ο οποίος δεν εξηγείται με όρους απλού πολιτικού κόστους και μάλιστα από άθεους μαρξιστές …Οι Κινέζοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι άθεοι κομμουνιστές …Είναι άνθρωποι, που, είτε επισήμως είτε ανεπισήμως, έχουν μια θρησκεία και μάλιστα είναι όχι απλά ευσεβείς, αλλά και προληπτικοί σε βαθμό δεισιδαιμονίας …Στο κομμουνιστικό καθεστώς αυτοί οι πιστοί βουδιστές υποτάσσονται εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας και όχι εξαιτίας κάποιας ιδεολογικής επιλογής. Υποτάσσονται, γιατί το αντιλαμβάνονται ως μια μορφή αυτοκρατορίας, η οποία διαδέχθηκε την προηγούμενη. Ως εκ τούτου η αντιμετώπισή του είναι ανάλογη με αυτήν την ιδιομορφία και αυτό είναι που τρομάζει τους πραιτοριανούς τού Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας…
…Φοβούνται μήπως ο λαός αρχίσει και «πιστεύει» ότι πλέον ο χρόνος τής αυτοκρατορίας τους έχει λήξει και ότι ο Θεός τούς «αποσύρει» με απόδειξη αυτά τα «σημάδια» …Φοβούνται μήπως ο λαός αρχίσει και τους αμφισβητεί, γιατί αυτό είναι μια «άνωθεν» απαίτηση! Η πρόσφατη κατάρρευση της Πύλης τού Παλατιού τής Ουράνιας Αγνότητας στην Απαγορευμένη Πόλη μπορεί να τούς τρόμαξε, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν ξεπεράσει το επίπεδο του συμβολισμού και υπάρχει πανικός!!!
Θα έχει ο πραξικοπηματίας και εγκληματίας Σι Τζινπίνγκ την τύχη τού Τσαουσέσκου;;;

Παναγιώτης Τραϊανού

https://panagiotistraianou.substack.com/p/94e

loading...