Εθνικά θέματα, EλληνοΤουρκικά και απόδημος Ελληνισμός

Πολλά γράφονται και λέγονται γιά ”προσέγγιση” Ελλάδας και Τουρκίας, γιά να ”λυθούν” διάφορα διαχρονικά προβλήματα που δημιουργούν ένταση στις σχέσεις των δύο γειτονικών χωρών. Εκτός από την Τουρκία, που έχει απαιτήσεις, πιέζουν και οι ΗΠΑ, γιά ”να τα βρουν οι δύο χώρες”.

Ο πρωθυπουργός, προανάγγειλε ”παραχωρήσεις” στις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία. Ενώ αποδέχτηκε έμμεσα και την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, όπως απαιτεί η Τουρκία. Τεθωρακισμένα και λοιπός εξοπλισμός στα νησιά του ανατ. Αιγαίου που παραχωρήθηκαν στην Ουκρανία, δεν αντικαταστάθηκαν.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα, μετά την συντριβή και αναμενόμενη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και ένα εκβιαζόμενο ΠΑΣΟΚ στα όρια της ανυπαρξίας, το ”καθεστώς Μητσοτάκη” δεν δίνει λογαριασμό γιά τις ”επαφές” του με την Τουρκία. Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ, εξαγορασμένα, απλά υπάρχουν ως ”υπηρετικό προσωπικό” Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός, έχει υποσχεθεί στις ΗΠΑ συμφωνία με την Τουρκία. με παραχωρήσεις, εις βάρος, φυσικά, τις Ελλάδας.

Η ”προπαγάνδα” γιά την προετοιμασία της κοινής γνώμης, με ”άρθρα ειδικών”, ήδη άρχισε. Οι διάφοροι ”παπαχελάδες” σε έναν ακόμα ρόλο, ως ξενόδουλα ”όργανα”. Από κοντά και οι διαχρονικοί ”ναι-ναι-κοι” σαν την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Γ. Παπανδρέου, τον Μήτσο Αβραμόπουλο και λοιπούς ”κρατικοδίαιτους”, μεταξύ αυτών και οι ψευτοαριστεροί ΣΥΡΙΖΑ-ίοι. Οι ίδιοι που ”πίεζαν” γιά αποδοχή του απαράδεκτου ”σχέδιου Αννάν” (Κύπρος).

Δημόσια έχουν ήδη εκφραστεί: ”Ας δώσουμε και μερικά νησιά στην Τουρκία γιά να έχουμε την ησυχία μας… Ας αποδεχτούμε και το Turkaegean”. Ελλάδα, η χώρα της σφαλιάρας.

Ακόμα και ο Ράμα της Αλβανίας, μας δουλεύει, με την υπόθεση προφυλακισμένου, εκλεγμένου δήμαρχου Χειμάρρας, Μπελέρη, ενώ ο πεθερός του υπουργού μας των Εξωτερικών (Γεραπετρίτη) υπογράφει μεγάλες συμφωνίες με την Αλβανία γιά έργα σχετικά με ενέργεια, στην περιοχή. Η αντίδραση της δουλοπρεπέστατης ελληνικής κυβέρνησης;;; ΚΑΜΙΑ ουσιαστικά.

Είναι νωρίς να πούμε τι θέλει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Πολλά λέγονται, αλλά καλύτερα, ας περιμένουμε. Επίσημα δεν γνωρίζουμε ΤΙ θέλει να διαπραγματευτεί η Ελλάδα με την Τουρκία, εκτός από ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Αυτό που ήδη έχει φανεί είναι ότι η Ελλάδα, ”αδειάζει” την Κύπρο. Και γελάμε, στις ΗΠΑ, με τους ψευτοπατριώτες Κύπριους, δήθεν ”λομπίστες”, που ”το ‘χουν βουλώσει”.

Ο (υποτίθεται οργανωμένος) απόδημος Ελληνισμός, διαλυμένος από τις Αρχιεπισκοπές του ”τουρκικού Ιδρύματος”, δηλ. την εμπορκή επιχείρηση με το όνομα ”Πατριαρχείο Βοθρολομαίου”, με την σύμπραξη θλιβερών κυβερνήσεων Ελλάδας, δεν θα μπορέσει, αυτήν την φορά, δυναμικά, να κάνει κάτι.

Οι ”εχθροί” έχουν πιάσει τα πόστα: Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όργανο Τουρκίας. Ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ εξαγορασμένοι, ξεπουλημένοι της παραπληροφόρησης. Ψευτολομπίστες δήθεν ”πατριώτες”. Κύπριοι ψευτοαγωνιστές. Ομογενειακές Οργανώσεις διαλυμένες, εξαιτίας μονιμότητας ”φελλών”, άχρηστων-ανίκανων προεδροπαραγόντων. Εξυπακούεται ότι και οι αμερικάνικες Υπηρεσίες γνωρίζουν άριστα ότι η ”οργανωμένη ελληνική Ομογένεια” είναι διαλυμένη, μη ενεργή. Κατά συνέπεια, δεν περιμένουν αντιδράσεις, με εξαίρεση μερικές γραφικές ”ανακοινώσεις” και… ”ψηφίσματα”, που θα υπάρχουν μόνο σε ελληνόφωνα ΜΜΕ.

Αν το ”καθεστώς Μητσοτάκη” προχωρήσει σε επώδυνες παραχωρήσεις, γιά όφελος της Τουρκίας, όπως αναμένεται να συμβεί, οι διπλωμάτες του, π.χ. στις ΗΠΑ, θα ”πείθουν” γραφικούς και άσχετους προεδροπαράγοντες διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων, ότι η κυβέρνηση ”πράττει σωστά και… εθνικά”. Και αυτό φαίνεται ήδη από το γεγονός ότι το θλιβερό υπουργείο Εξωτερικών, εντυπωσιακά άσχετο με απόδημο Ελληνισμό, ασχολείται μόνο με… νεκρές ομογενειακές Οργανώσεις γραφικών και ανίκανων, όπως το αστείο ”φόρουμ προέδρων” (ΗΠΑ)!!! Τα ίδια συμβαίνουν και με τα άσχετα με Ομογένεια, ΜΜΕ Αθήνας.

Οι ”διαπραγματεύσεις” με την Τουρκία, θα προκαλέσουν και πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Γι’ αυτό η κυβέρνηση βιάστηκε να ψηφιστεί στην Βουλή (ως πρώτο νομο-σχέδιο), η ψήφος των Απόδημων. Αυτή η γελοία αντισυνταγματική αθλιότητα με τα μισά δικαιώματα (εκλέγειν γιά Επικρατείας, αλλά χωρίς εκλέγεσθαι).

Ομογένεια, ΗΠΑ
Το μόνο που μας σώνει, είναι να ξυπνήσει ο ”κοιμώμενος γίγαντας Ελληνισμός Αμερικής”, έχοντας σε απομόνωση τις διαλυμένες ομογενειακές Οργανώσεις των άχρηστων ισόβιων προεδροπαραγόντων.

Και να αρχίσει να καταγγέλει -ως πολίτες- από τώρα στην Ουάσιγκτον και στα αμερικάνικα ΜΜΕ το αντιδημοκρατικό ”καθεστώς Μητσοτάκη”, της ασυλίας, ατιμωρησίας, των υποκλοπών, ”μιζών”, αυθαιρεσιών, ελεγχόμενης (εξευτελισμένης) ”δικαιοσύνης”, εξαγορασμένων ΜΜΕ κλπ.

‘Ετσι μόνο θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και θα σταματήοει το (επερχόμενο) ξεπούλημα. Το ”καθεστώς Μητσοτάκη”, ΜΟΝΟ τις ΗΠΑ φοβάται (και υπηρετεί). Επειδή γνωρίζουν γιά τις… ”μίζες” (εξοπλιστικά, επιχειρηματικά-εφοπλιστικά, Novartis), ”υποκλοπές” κλπ.

Εξυπακούεται ότι με την ολοκλήρωση της ”δουλειάς” με την Τουρκία, θα τον πετάξουν σαν ”στυμμένη λεμονόκουπα”, άσχετα αν ο Κούλης νομίζει ότι θα ‘χει την ισόβια… εύνοια των ΗΠΑ, ως ”δουλοπρεπής”. Θα πάθει ότι έπαθε και ο Τσίπρας, μετά την ”συμφωνία Πρεσπών”: Οι ”χρήσιμοι” είναι μιάς…χρήσης, μετά πετιούνται, σύμφωνα με την πάγια πρακτική των ΗΠΑ.

Παράλληλα, ο Ελληνισμός Αμερικής (ως άτομα-πολίτες ΜΗΝ ακούγοντας κόμματα, κυβέρνηση Ελλάδας, βρώμικα κατεστημένα Ομογένειας και ειδικά Αρχιεπισκοπή, ψευτολομπίστες κλπ) να καταγγείλει στην Ουάσιγκτον και το όργανο της Τουρκίας ”πατριαρχείο” (με την Αρχιεπισκοπή του στις ΗΠΑ) απαιτώντας διώξεις και γιά να μάθει πόσα από τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων γιά την ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου (Μανχάτταν), δόθηκαν στον διεφθαρμένο πατριάρχη, ως μέρος της εξαγοράς του γιά ”παραχώρηση” αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία Ουκρανίας. Μετατρέποντάς τον έτσι, σε ”εξαγορασμένο όργανο” του Στέητ Ντηπάρτμεντ.

Επίσης, να θέσουμε προ των ευθυνών του τον πρόεδρο Μπάϊντεν γιά τις ”φιλίες” του με την διεφθαρμένη οικογένεια φΑΚ (Αλ. Καρλούτσου), με άμεσες παρεμβάσεις μας σε Νομοθέτες στην Ουάσιγκτον και ειδικά στα αμερικάνικα ΜΜΕ (”μίζες” γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου, επιχειρηματικές σχέσεις υιού Καρλούτσου με υπόδικο Χάντερ Μπάϊντεν κλπ).

Αν πραγματικά θέλουμε, έχουμε τα ”όπλα” στις ΗΠΑ, οι απλοί Ομογενείς. Μπορούμε να γίνουμε πραγματικά χρήσιμοι γιά την πατρίδα μας, την Ελλάδα, τώρα. Η αδιαφορία, η ανοχή, δεν θα μας τιμά.

Το ”καθεστώς Μητσοτάκη”, με επικεφαλή τον γόνο της οικογένειας διαχρονικών μιζοληπτών- αρπακτκών, υιό ”αποστάτη” (και υιό έμμισθου πράκτορα CIA;;;), θα κάνει ζημιά στην Ελλάδα, αν δεν το σταματήσουμε. Με δεδομένη την ”αποβλάκωση” στην Ελλάδα, εξαγορασμένα ΜΜΕ-”λιβανιστήρια”, τους ”παπαχελάδες Πρεσβειών-Υπηρεσιών”, εξευτελισμένη ελεγχόμενη ”δικαιοσύνη” και την ανυπαρξία αντιπολίτευσης, ΜΟΝΟ ο απόδημος Ελληνισμός -ειδικά στις ΗΠΑ- μπορεί να σταματήσει την κατηφόρα και επερχόμενη ζημιά…

https://www.kalami.us/2023/omogeneia/EllhnoTourkika-omogeneia.html

loading...