ΑΝ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΆΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ CΟ2 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ;

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ CΟ2
Γράφει ο Mike Adams
Μετάφραση: Απολλόδωρος
(NaturalNews) Με μόλις “δεκάρες την ημέρα”, κάθε ιδιοκτήτης θερμοκηπίου μπορεί να παράγει CO2 για να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης των φυτών στα θερμοκήπια του.
Αυτό είναι το μήνυμα στις γεννήτριες CO2 που πωλούνται από εταιρείες προμήθειας θερμοκηπίων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
“Μπορούν να επιτευχθούν 1.500 ppm [διοξειδίου του άνθρακα]… αυτές οι γεννήτριες παρέχουν αυτόματα το διοξείδιο του άνθρακα που απαιτείται για την επίτευξη του μέγιστου δυναμικού καλλιέργειας μόνο με δεκάρες την ημέρα”, αναφέρει η διαφήμιση.
Share Apollodoros’s Newsletter
Δείτε το μόνοι σας σε αυτή τη φωτογραφία που προέρχεται από ένα περιοδικό προμηθειών θερμοκηπίων: https://www.naturalnews.com/images/CO2-Generator-Section.jpg
Οι γεννήτριες CO2 “βελτιώνουν την ποιότητα των φυτών” και “αυξάνουν την παραγωγή”. Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και λειτουργούν με προπάνιο ή φυσικό αέριο, μετατρέποντας τα ορυκτά καύσιμα σε διοξείδιο του άνθρακα.
Γιατί αυτό λειτουργεί για να βελτιώσει ριζικά την ανάπτυξη, την υγεία και τις αποδόσεις των φυτών; Επειδή – είστε έτοιμοι για την αλήθεια; — Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα ΘΡΕΠΤΙΚΟ συστατικό των φυτών.
loading...