ΑΚΚΕΛ: Στους Κροάτες Ναζί συνειδητά άνοιξε τους δρόμους το μητσοτακέικο για να έρθουν στην Αθήνα, δεν είναι ανικανότητα, είναι συνενοχή

Τα κυκλώματα του Μητσοτάκη στην Αστυνομία βοήθησαν και άνοιξαν το δρόμο στους Ναζί χούλιγκαν από την Κροατία για να έρθουν στην Αθήνα, δεν είναι αστυνομική ανικανότητα είναι αστυνομική συνενοχή.

Το ΑΚΚΕΛ βλέπει την πρόστυχη κοροϊδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες η οποία αποσκοπεί στο να καλύψει το προφανές γεγονός ότι το κύκλωμα Μητσοτάκη κατεύθυνε την συμπεριφορά της Αστυνομίας με τρόπο ώστε να διευκολυνθούν και να μην παρεμποδιστούν τα ναζιστικά καθάρματα που σκότωσαν έναν φίλαθλο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είναι απλώς αδύνατο. Είναι σούπερ υπέρ αδύνατο να είναι τόσο ανίκανοι οι αστυνομικοί και να υπάρξει ένας τέτοιος συνδυασμός ανικανότητας που θα επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Η μόνη λογική εξήγηση, δεδομένης και της Μητσοτακικής διαστροφής και διαφθοράς σε όλη την δημόσια διοίκηση και όχι μόνο, είναι ότι ο διαχρονικός ναζιστικός προσανατολισμός της οικογένειας Μητσοτάκη αξιοποιήθηκε από τον διεθνή ναζιστικό παράγοντα, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τα χουλιγκάνικα ναζιστόμουτρα από την Κροατία και να βρεθούν στην Ελλάδα με τρόπο που θα ήταν αδύνατον να το κάνουν αν δεν υπήρχε ολοκληρωτικό “καθάρισμα” του δρόμου από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Κόψτε την κοροϊδία για ανικανότητα της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί κάθε βαθμίδας το βούλωσαν όταν ήρθαν εντολές από πάνω και χτύπησαν προσοχή στο μητσοτακέικο. Η σταδιακή και διαρκής τσογλανοποίηση της Αστυνομίας είναι γεγονός, έτσι ώστε να γίνουν πραιτωριανά τσογλανάκια του εκάστοτε Μητσοτακέικου και γρανάζια καταστολής κατά των Ελλήνων, από τους ελέγχους πολιτών και καταστηματαρχών με τα κορονομέτρα και τα εμβόλια, μέχρι καταστολή σε πλειστηριασμούς κατοικιών ως σεκιουριτάδες των ξένων funds και πολλά άλλα.

Η εμπλοκή ντόπιων εγκληματιών συνεργατών των Κροατών Ναζί, που καλύπτονται κάτω από την ιδιότητα του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, ενισχύει ακόμη περισσότερο τα προαναφερθέντα. Διότι το αλαφουζέικο, ως στρατηγικός και μιντιακός τοποτηρητής του καθεστώτος που εξυπηρετεί το μητσοτακέικο, καθάρισε με τη σειρά του στην πρόσκληση και διαμονή των ναζιστικών καθαρμάτων και όπως φαίνεται και στην διευκόλυνσή τους όπως σιγά-σιγά δείχνει η εισαγγελική έρευνα.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους φιλάθλους των ομάδων να ασχοληθούν οι ίδιοι με τις διοικήσεις των ομάδων τους και να τις υποχρεώσουν να σταματήσουν τις γλύκες και αλλαξοτέτοιες με κυκλώματα τύπου μητσοτακέικου & ΣΙΑ.

loading...