«Αγοράζουν ακόμα και το κουλούρι μισό»!!! ΣΟΚ με την ακρίβεια, έρχονται τα άλευρα εντόμων! vid

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία…
Αυξάνονται συνεχώς οι τιμές στα άλευρα, κάτι που προετοιμάζει, εκ των πραγμάτων, τον δρόμο για τα φθηνότερα, όπως λένε, εγκεκριμένα άλευρα από έντομα, για τα οποία ο Λιακόπουλος μιλάει και γράφει εδώ και χρόνια!!!

Η ιδιοκτήτρια φούρνου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αναφέρει πως έχει μειωθεί η αγορά ψωμιού και πως άνθρωποι αγοράζουν ακόμα και καρβέλια και κουλούρια στην μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε το ρεπορτάζ:

Η έναρξη χρήσης των ουσιών αυτών τοποθετείται στο 2015, αλλά μόλις στις 4 Ιανουαρίου 2023 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη συμπερίληψη ενός νέου παρασκευάσματος σκόνης γρύλου σε μια σειρά παρασκευασμάτων, όπως: ψωμιά, ξηρά μπισκότα, μπάρες δημητριακών, σάλτσες, πίτσες, πιάτα με βάση τα όσπρια και τα λαχανικά, υποκατάστατα κρέατος, σούπες, μπύρα και άλλα παρόμοια ποτά, ξηροί καρποί και ελαιούχοι σπόροι, σοκολατένια είδη ζαχαροπλαστικής.

Τα άλευρα από έντομα ετοιμάζονται να μπουν για τα καλά στις ζωές μας!!!

Πριν δύο χρόνια μάλιστα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μιλήσει ο Rafael Perez, επικεφαλής της ομάδας Novel foods τονίζοντας τον αυξανόμενο ρόλο που θα διαδραματίσουν τα έντομα ως μέρος μιας πιο… υγιεινής, πιο βιώσιμης διατροφής, τονίζοντας φυσικά την υποτιθέμενη προστασία του περιβάλλοντος!!!

Ο Robert “Rob” Roos είναι Ολλανδός πολιτικός και σημερινός βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Είναι μέλος του πολιτικού κόμματος JA21!

Μεταξύ άλλων αναφέρει για την εντομοφαγία, η οποία τείνει να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό μενού και, κατά πολλούς, αργότερα να επιβληθεί ως τροφή!

 

 

Πολίτες μέσω των social media και ελάχιστα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ενημερώνουν τους Ευρωπαίους πολίτες για την διατροφική «καταιγίδα» που ήδη μαίνεται, όχι απλά στα ράφια του γειτονικού σούπερ μάρκετ, αλλά στα ίδια τους τα σπίτια:

 

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

 

 

scr
loading...