FORBES:«ΓΙΑΤΙ Ο Π.Ο.Υ. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΗΣ..

Γράφει ο Michael Fumento

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ξαφνικά από το να φωνάζει “Πέφτει ο ουρανός!” σαν κακαρισμένο κοτοπουλάκι, έφτασε στο να τσιρίζει σαν κολλημένο γουρούνι.

Ο λόγος: κατηγορίες ότι ο οργανισμός υποδαύλισε σκόπιμα την υστερία της γρίπης των χοίρων. “Ο κόσμος περνάει μια πραγματική πανδημία.

Η περιγραφή της ως ψεύτικη είναι λανθασμένη και ανεύθυνη”, υποστηρίζει ο οργανισμός στον ιστότοπό του. Ένας εκπρόσωπος του ΠΟΥ αρνήθηκε να διευκρινίσει ποιος ή τι έδωσε αυτή την “περιγραφή”, αλλά ο κύριος κατήγορος είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), ένα παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ερευνά δημοσίως τα κίνητρα του Π.Ο.Υ. για την κήρυξη πανδημίας.

Πράγματι, ο πρόεδρος της σημαίνουσας επιτροπής υγείας της, ο επιδημιολόγος Wolfgang Wodarg, δήλωσε ότι: η “ψευδής πανδημία” είναι “ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα”.

Ακόμη και εντός του οργανισμού, ο διευθυντής του Συνεργαζόμενου Κέντρου Επιδημιολογίας του ΠΟΥ στο Munster της Γερμανίας, Dr. Ulrich Kiel, έχει ουσιαστικά χαρακτηρίσει την πανδημία Απάτη.

“Γινόμαστε μάρτυρες μιας γιγαντιαίας κακής κατανομής πόρων [18 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής] όσον αφορά τη δημόσια υγεία”, δήλωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...