ΟΙ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΕΣ (AMISH) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ BIG PHARMA, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ «ΟΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
Μια νέα σημαντική μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιάτων Αναβαπτιστών (Amish) σε όλη την Αμερική είναι ως εκ θαύματος απαλλαγμένα από τις χρόνιες παθήσεις που επηρεάζουν την υπόλοιπη Αμερική.
Γνωστοί για την απλή ζωή, το απλό ντύσιμο, το παραδοσιακό φαγητό και τον χριστιανικό ειρηνισμό, οι Αναβαπτιστές (Amish)  είναι μια ομάδα παραδοσιακών Χριστιανών που απορρίπτουν τις περισσότερες σύγχρονες τεχνολογίες και φαρμακευτικά προϊόντα και διατηρούν αυτάρκεια στις τοπικές τους κοινότητες.
Οι Άμις αγαπούν την αγροτική ζωή, τη χειρωνακτική εργασία, την ταπεινοφροσύνη και το «Gelasenheit», που σημαίνει «ηρεμία πνεύματος» που απορρέει από την υποταγή στο θέλημα του Θεού. Δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση του οικογενειακού χρόνου και στη συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο όποτε είναι δυνατόν.
Ωστόσο, παρά την απόρριψη της σύγχρονης ιατρικής και φαρμακευτικών ιαμάτων στα οποία έχει πρόσβαση η υπόλοιπη Αμερική, οι Αναβαπτιστές (Amish)  είναι και επισήμως οι πιο υγιείς άνθρωποι στη χώρα. Τι συμβαίνει εδώ και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό;

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...