Ντ.Μεντβέντεφ: «Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης” η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος»

«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τόνισε πως «αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης”, δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος».

«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει» αναφέρει σε μήνυμά του στο Telegram στη σκιά των επιθέσεων drones στη Μόσχα με έναν τραυματία.

Το μήνυμα Μεντβέντεφ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας. Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους. Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.

Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων.

Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας. Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».

 

loading...