Εξοργισμένοι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ κατηγορούν τους ανεμβολίαστους για τα προβλήματα υγείας τους: “Γιατί δεν μας προειδοποιήσατε”;

Καθώς οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να παλεύουν με τις καταστροφικές συνέπειες της κυκλοφορίας του εμβολίου mRNA, ένα ερώτημα γίνεται όλο και πιο κοινό: Γιατί ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός δεν έπαιξε πιο ενεργό ρόλο στην προειδοποίηση του κόσμου για τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τα εμβόλια Covid-19 ?

Σύμφωνα με ένα άρθρο ενός πλήρως εμβολιασμένου συγγραφέα, οι μη εμβολιασμένοι έχουν το αίμα των εμβολιασμένων “στα χέρια τους” επειδή “οι μη εμβολιασμένοι ήξεραν τι δεν κάναμε” και δεν έκαναν αρκετά για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους τα εμβόλια.

«Ενώ οι καλοπροαίρετοι πολίτες παρατάχθηκαν, έκαναν το σωστό και έλαβαν τα εμβόλια τους για τον COVID-19 – που τώρα φαίνεται να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό – οι ανεμβολίαστοι φίλοι τους στάθηκαν δίπλα τους και τους άφησαν να το κάνουν. Μερικοί από αυτούς είπαν πολύ λίγα. Κάποιοι δεν είπαν απολύτως τίποτα».
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, τα περισσότερα εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, μετανιώνουν βαθύτατα που έκαναν το εμβόλιο και τώρα αναπτύσσουν μια αίσθηση οργής που απευθύνεται σε μη εμβολιασμένους.
«Αν και ήξεραν τι δεν ξέραμε. Το αίμα μας είναι πλέον στα χέρια τους.

Διαμαρτυρόμενος ότι οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι είχαν μια ιδιαίτερη διορατικότητα, αλλά δεν κατάφεραν να μοιραστούν τα οφέλη αυτού του δώρου, ο συγγραφέας συνέχισε:

«Είναι δυνατά λόγια. Αλλά οι μη εμβολιασμένοι είχαν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων. Γνώριζαν για τους κινδύνους σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων, θρόμβων αίματος και άλλων σοβαρών επιπλοκών στην υγεία. Ήξεραν ότι τα εμβόλια δεν μας εμβολιάζουν. Ήξεραν ότι δεν ήταν αποτελεσματικό και ότι μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι ανεμβολίαστοι πρέπει πλέον να απολογηθούν στους εμβολιασμένους.

«Οι μη εμβολιασμένοι θα έπρεπε με οποιοδήποτε ηθικό ραβδί μέτρησης να έχουν κάνει περισσότερα για να προειδοποιήσουν για τους πιθανούς κινδύνους – για να μας βοηθήσουν να λάβουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία μας. Και πρέπει τώρα να μας ζητήσουν τη συγχώρεση μας».

«Και, χέρι με καρδιά, μπορούμε απλώς να τους το δώσουμε. Γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι. Πήραμε αυτές τις ενέσεις γιατί ήταν το σωστό – μέχρι που δεν ήταν».

thepeoplesvoice.tv

loading...