Mytilenepress : Το Χαμόγελο της Βασιλικής και της Σοφίας*

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη-πανάρχαια ιδεολογία του Διονυσιακού πολιτισμού. Ο Διονυσιακός πολιτισμός εκφράζει την κοινωνία της αταξίας-αδικίας, της ανομίας, της βίας, της ανωμαλίας, του κέρδους και της απόλυτης κυριαρχίας στην οικονομία.

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Contact : [email protected]6945294197).

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ MYTILENEPRESS .

Δημιουργεί τους ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη (σεξουαλική μαγεία Α. Κρόουλι και το δόγμα κάνε ότι θέλεις).

Ένα από τα σχέδια των νοσηρών νεοταξιτών είναι ο νοητικός, ο ηθικός, ο ψυχικός και ο βιολογικός εκφυλισμός-ξεπεσμός των εθνών, ώστε οι άνθρωποι να είναι παθητικά ανδράποδα. Να μην έχουν κρίση-βούληση και δύναμη αντιστάσεως. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν αδύναμα και υποταγμένοι θηλυπρεπείς. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι παράγοντες της Διονυσαικής Κουλτούρας έφτιαξαν μια αγέλη ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Δημιούργησαν πειθήνιους σκλάβους.

Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν-ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία. Διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε το παρά φύσιν. Εδώ και αιώνες  επιχειρούν να παρουσιάσουν, την κάθε ανωμαλία, ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό κράμα δίχως ίχνος παιδείας και αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση, διχασμό και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο την πλήρη υποταγή, των εθνών.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή της αρχαίας Ρώμης, των Κομνηνών και της Αλώσεως της αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ. Επίσης αποτελεί μια θλιβερή μορφή ζωής όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει και ο G. Ostrogorsky για το Ελληνικό βασίλειο της Νίκαιας. Όπως τότε το ίδιο και την σύγχρονη εποχή το κράτος-έθνος βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ηθική παρακμή-απαξίωση και απομόνωση.

Η Ελλάδας εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη,σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική-στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Η ηθική-πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και κατ επέκτασιν στον αφανισμό. Η νέα τάξη έχει πλέον επιβληθεί στην Ελληνική επικράτεια και βιώνουμε την εξουσία της, σε όλους τους βασικούς θεσμούς του έθνους. Ειδικά η νέα τάξη κυριάρχησε στην κλασική Ελληνική παιδεία, και στην Ορθοδοξία.

Η παιδεία ως θεσμός έχει απωλέσει οριστικά την ιδιότητα του Ελληνικού εθνικιστικού-παιδαγωγικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Όλες οι κοινωνικές τάξεις υποκύπτουν σταδιακά στην παγκοσμιοποίηση. Η εθνική ανεξαρτησία και η δυνατότητα των Ελλήνων να ορίζουν ανεξάρτητη εθνικιστική παιδαγωγική και Ορθόδοξη θρησκευτική πολιτική, μειώθηκε δραματικά και τείνει να εξανεμιστεί.

Οι φίλοι της Διονυσιακής Κουλτούρας κυριαρχούν παντού, με αποτέλεσμα να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής των σκλαβωμένων Ελλήνων. Η νέα τάξη ελέγχει εκτός από την Ελληνική παιδεία, την μουσική, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την λογοτεχνία, τα ΜΜΕ, την μόδα, τον αθλητισμό κλπ. Ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι εξαιρούνται, από κάθε τομέα. Ομαδικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύονται την Ορθοδοξία και προσπαθούν να αφανίσουν καθετί χριστιανικό. Προωθούν την απομάκρυνση από την Ηθική Χριστιανική ζωή. Ισοπεδώνουν τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο διάβα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής, και αξιοπρέπειας. Έκαναν την πλειοψηφία των πολιτών, να είναι κατώτεροι και από τα ζώα. Η νέα ηθική που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει ως βασικό δόγμα την σεξουαλική λατρεία-μαγεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας ηθικός δισταγμός.

Η εχθρική προς το ανθρώπινο γένος, νέα τάξη πραγμάτων, έχει αφαιρέσει σχεδόν ολοκληρωτικά, κάθε ίχνος ανθρωπισμού, λογικής, παιδείας, και πολιτισμού. Επέτυχαν να ζούνε οι περισσότεροι, χωρίς ηθικές αρχές, γνώσεις, και να είναι εχθρικοί-ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ζούμε σε μια εποχή καθαρά σαρκική, όπου κυριαρχούν τα πιο κτηνώδη και αισχρά ένστικτα.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Σήμερα θα θυμηθούμε μία εποχή, που υπήρχαν ακόμη αρχές-αξίες, και είχαμε αρκετούς ανθρώπους, με φιλότιμο, αξιοπρέπεια, αγάπη, ηθική και πίστη.

Δεν υπήρχε τόση μεγάλη σαπίλα, παρακμή, και χυδαιότητα, όπως υπάρχει σήμερα. Δυστυχώς από την δεκαετία του 1960, είχαμε ήδη, τα πρώτα εμφανέστατα σημάδια, για ότι κάτι πολύ άσχημο, θα επακολουθήσει, στις επόμενες δεκαετίες. Επίσης ένα ακόμη βασικό στοιχείο εκείνων των δεκαετιών, ήταν ότι οι περισσότεροι Έλληνες, ήταν αφελείς και εντελώς ανυποψίαστοι, για τα επερχόμενα δεινά, τα οποία ζούμε σήμερα.

Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ένας από τους τυχερούς-ευλογημένους αυτής της γενιάς καθώς την δεκαετία του 1980 ήμασταν παιδιά και ζήσαμε ανθρώπινα χρόνια.

Φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια, ώρα με την ώρα βιαστικά, νιάτα που περνούν που δεν θα ξαναρθούν. Φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια κάποιος μας τα “κλέβει” μυστικά. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων, στο ομώνυμο τραγούδι, τα “Θερινά Σινεμά”, ο Λουκιανός Κελαηδόνης. Στις αρχές εκείνης της δεκαετίας πηγαίναμε στο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο-λύκειο. Αρκετοί από εμάς πρόλαβαν το εξαήμερο δημοτικό σχολείο και τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό. Υπήρξε τάξη και αγάπη για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Φορούσαμε όλοι πανέμορφες μπλέ ποδιές. Όσοι αγαπούσαμε την ομορφιά και την τάξη μας έβαζαν οι μητέρες μας άσπρους γιακάδες επάνω στις ποδιές.

Την δεκαετία του 1980 επιτρεπόταν στους δασκάλους, να χτυπούν όλους τους άτακτους μαθητές. Αξέχαστος μας έμεινε ο κυρ Στρατής, ο οποίος έφερνε την τέμπλα του, από τα κτήματα, για να μην μετακινείται, και πηγαίνει στα τελευταία θρανία, για να χτυπά τους ζωηρούς μαθητές. Μεταξύ άλλων δεν υπήρχε διαδίκτυο, και τα παιχνίδια μας ήταν ζεστά και ανθρώπινα. Το πρώτο παιχνίδι στην προτίμηση μας, το πιο αγαπητό, ήταν το ποδόσφαιρο, ενώ μεταξύ άλλων παίζαμε μπάσκετ, κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα, τρίλιζα  κλπ. Επίσης οι πιο τολμηροί έπαιζαν και μπουκάλα.

Αντίστοιχα τα κορίτσια παίζανε μήλα, σχοινάκι. Τα πιο μικρά κορίτσια με τις κούκλες τους, καθώς και με άλλα κοριτσίστικα παιχνίδια. Ήταν η δεκαετία κατά την οποία οι περισσότερες κοπέλες ήταν πολύ ηθικές και συνδύαζαν άριστα τον Αριστόκλειο πολιτισμό (χρηστά ήθη-παιδεία) μαζί με την νέα τάξη Διονυσιακά αξιώματα, μόδα, μπικίνι κλπ). Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο συνδυασμό.

Εκτός από καλούς χαρακτήρες τα κορίτσια εκείνη την εποχή είχαν πάρα πολύ υψηλό εμφανισιακό επίπεδο. Αρκετές νεαρ’ης ηλικίας γυναίκες κατά την δεκαετία εκείνη, το πρώτο αγόρι που γνώριζαν το παντρεύονταν και έκαναν οικογένεια. Εκείνη την εποχή δεν ήταν πολλές οι ζωηρές. Οι περισσότερες είχαν ηθικές αρχές και δεν είχαν διαβρωθεί από την σήψη που προωθεί μανιωδώς ο απαίσιος Savazios. Δεν ήταν λίγες οι κοπέλες εκείνη την εποχή που πήγαιναν με την συνοδεία των συγγενών τους, στις ντίσκο και στις καφετέριες.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Τα Σαββατοκύριακα μόλις άρχιζε η άνοιξη, κάναμε όλοι μαζί πεζοί τις βόλτες μας στο λιμάνι, με τα πανέμορφα κορίτσια μας να στολίζουν με μοναδικό τρόπο την πόλη μας. Τα κορίτσια μας, οι αδελφές, οι συμμαθήτριες και οι φίλες κοσμούσαν με την παρουσία τους, με έναν ανεπανάληπτο τρόπο το κάστρο μας, τα δάση, τους θερινούς κινηματογράφους, και τα καλοκαίρια μας, με τα ατελείωτα μελτέμια.

Εκείνες τις δεκαετίες ευχαριστούσα καθημερινά τον Χριστό, γιατί με άφησε να γεννηθώ μέσα στον παράδεισο με την πανέμορφη Ελληνική φύση.Πάνω από όλα ευχαριστούσα τον Χριστό διότι μου επέτρεψε να γεννηθώ Έλληνας άνδρας, στην ενδοξότερη χώρα του κόσμου, και να βρίσκομαι ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες της γης. Ακόμη και χιλιάδες χρόνια να ζούσα, θα ήταν εντελώς αδύνατον, να ξεπληρώσω, το δώρο, και την ευλογία του Θεού, που μου επέτρεψε να γεννηθώ άνδρας, και να απολαμβάνω, τα πιο υπέροχα πλάσματα του κόσμου, τις Ελληνίδες γυναίκες. Είη το κράτος της Βασιλείας σου σε ευλογημένον. Τα κορίτσια μας εκείνες τις εποχές είχαν φυσική ομορφιά, ποτέ δεν έκαναν πλαστικές επεμβάσεις, ούτε μακιγιάρονταν πολύ. Πάνω από όλα είχαν φυσιολογική-γυναικεία διάπλαση και αρχές. Δεν ήταν με παιδικά σώματα. Αυτή την μόδα την δημιούργησαν οι άρρωστοι εωσφοριστές-νεοταξίτες για να ωθήσουν  όσους περισσότερους γίνεται, στην παιδεραστία.

Επί παραδείγματι όταν μια γυναίκα 36 ετών έχει το σώμα ενός κοριτσιού 12 ετών, τότε περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων με χαλαρές αρχές το μήνυμα της παιδεραστείας.

Την τιμητική της, την δεκαετία του 1980 είχε και η τηλεόραση, με πολλές αξιόλογες και ενδιαφέρουσες σειρές.  Ο “Χριστός ξανασταυρώνεται”, οι Πανθέοι”, “Πίπη η φακιδομύτη”, “το μικρό σπίτι στο λιβάδι”, “Ο Μεθοριακός σταθμός”, “Το Λούνα-Παρκ”, “Ο συμβολαιογράφος”,  “Η Λωξάντρα”, “Ο κήπος με τα αγάλματα” και πολλά άλλες.

Φυσικά την δεκαετία του 1980 ο  απόλυτος κυρίαρχος στην Ελληνική τηλεόραση ήταν η Αμερικανική σειρά The Dukes of Hazzard, η οποία έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ το 1981. Η σειρά οι Δούκες του Χάζαρντ «μεγάλωσε» πολλά παιδιά από εμάς, καθώς είχε διάρκεια επτά ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν, ενώ ταυτόχρονα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Για 147 ολόκληρα επεισόδια μέσα από μια σειρά η οποία ήταν περιπέτεια και κωμωδία διδαχτήκαμε με πολύ ευχάριστο τρόπο το ιερό αξίωμα του Αριστοκλή. Άξιος τιμής σε μια πόλη είναι όποιος δεν αδικεί.

Όμως όλα τα αξιώματα και τις τιμές μιας πόλεως, της αξίζουν όλοι όσοι σταματούν τις αδικίες (Αριστοκλής-Νόμοι). Όλες οι αδικίες στην πολιτεία του Χάζαρντ, γινόταν από τον επίτροπο Μπός Χόγκ και τον Σερίφη Ρόσκο Π. Κολτρέιν. Αυτοί οι δύο προσπαθούσαν κατά κύριο λόγο με πλεκτάνες τις οποίες έστηναν σε βάρος των Ντιούκς, να καλύψουν τις δικές τους απάτες και κομπίνες. Άλλες φορές το κίνητρο ήταν διπλό. Αφενός ήθελαν να καλυφθούν για τις παρανομίες, και αφετέρου όταν τους εξαπατούσαν οι απατεώνες με τους οποίους συνεργαζόταν, διότι δεν ήταν ικανοί να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, αναγκάζονταν να εμπλέξουν στις βρωμοδουλειές τις οποίες έκαναν, τους Ντιούκς.

Οι Ντιούκς πάντοτε με πολύ κόπο, αλλά και πολλές φορές διατρέχοντας κινδύνους, κατάφερναν να αποδείξουν την αθωότητά τους πιάνοντας τους αληθινούς εγκληματίες και απατεώνες. Επίσης μονίμως η οικογένεια των Ντιούκς, βοηθούσε οποιονδήποτε άλλο πολίτη του Χάζαρντ, είχε αδικηθεί, από τον Μπός Χόγκ και τον Ρόσκο Π. Κολτρέιν.

Αγωνιζόταν όλα τα μέλη της οικογένειας με όλες τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν τους αδικημένους και για να αποδείξουν την αλήθεια από τις σκευωρίες που είχαν γίνει εις βάρος τους. Ενδεικτικό της σειράς ήταν ότι ακόμη και οι ίδιοι οι σκευωροί, ο Μπός Χόγκ με τον Ρόσκο, όταν έβλεπαν ότι το είχαν παρακάνει με τις κομπίνες και τις απάτες τους, και ότι κινδύνευαν ανθρωπινές ζωές, κάποιες φορές αποκαθιστούσαν, οι ίδιοι το δίκαιο και την τάξη.

Η σειρά Ντιούκς δεν είχε μόνο πολύ υψηλά ηθικά διδάγματα, αλλά και πάρα πολύ γέλιο και περιπέτεια. Είχαμε φλάτ άουτ οδήγηση, μεγάλα άλματα και τρελά κυνηγητά στους χωματόδρομους του Χάζαρντ. Τα κυνηγητά αυτά οδηγούσαν τις περισσότερες φορές τον σερίφη Ρόσκο και τους βοηθούς του μέσα στις λίμνες του Χάζαρντ. Μάλιστα δύο φορές ο σερίφης Ρόσκο επειδή έχασε τον έλεγχο ανέβηκε με το αυτοκίνητό του επάνω σε δέντρο !!!

Σε μια από τις καταδιώξεις μεταξύ του σερίφη και των Ντιούκς, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο με αποτέλεσμα να περάσουν τα σύνορα της πολιτείας του Χάζαρντ. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέσα στην γειτονική πολιτεία όπου εκεί σερίφης ήταν ο Σπάϊκ Λούμις. Ο Σ. Λούμις ήταν αυστηρός. Γινόταν αμείλικτος με τους παραβάτες του ορίου ταχύτητος, και με όλους όσους μετέφεραν παράνομα ουίσκυ. Την ώρα που είχαν περάσει οι Ντιούκς με τον Ρόσκο τα σύνορα της πολιτείας του Χάζαρντ, και είχαν εισέλθει στην γειτονική πολιτεία, έτυχε να έχει μπλόκο ο σερίφης Λούμις.

Οι Ντιούκς θα μπορέσουν να διαφύγουν από το μπλόκο του σερίφη Λούμις, όχι όμως και ο Ρόσκο. Η ποινή για όλους τους παραβάτες του ορίου ταχύτητας, που επέβαλλε ήταν απίστευτη. Με ένα τεράστιο καρφί ξερίζωνε τις πόρτες και τα καπό των αυτοκινήτων. Όμως ο σερίφης Ρόσκο καθώς ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, απέναντι στον σκληροτράχηλο σερίφη, παρακολουθούσε την καταστροφή του περιπολικού του, κάνοντας το γνωστό του γέλιο, το οποίο τον καθιέρωσε μέσα στις καρδιές εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου σε ηλικία 11 ετών που γέλασα μέχρι δακρύων.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.

Ακόμη ποιος μπορεί να ξεχάσει την εξαδέλφη των Ντιούκς, την Νταίζη (Κάθριν Μπάχ), που είχε κλέψει τις καρδιές όλων των εφήβων. Εκείνη την εποχή στην έκτη δημοτικού είχαμε μια συμμαθήτρια την ωραία και γλυκιά Σοφία. Η Σοφία είχε ανάπτυξη κοριτσιού μεγαλύτερης ηλικίας, είχε πολύ ωραίο σώμα, και το πρόσωπό της έμοιαζε ως ένα σημείο με την Κάθριν Μπάχ (Νταίζη), την εξαδέλφη των Ντιούκς. Ο συμμαθητής μου ο Δημήτρης ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Το αποτέλεσμα ήταν από την έκτη δημοτικού μέχρι και την τρίτη λυκείου, η Σοφία να αποτελεί, το βασικό σημείο των αναφορών του. Κάθε μέρα μου μιλούσε για την Σοφία. Δεν θυμάμαι πόσες χιλιάδες φορές είχα ακούσει για εκείνη. Τον είχε ξετρελάνει η εμφάνιση της κοπέλας.

Εκτός από την μεγάλη ερωτική επιθυμία, ήρθε και η Αμερικάνικη σειρά, να ενισχύσει το πάθος του, με το κορίτσι. Τα κολλητά τζιν της Σοφίας και τα μικρότερα σε μέγεθος μπικίνι στα χρόνια του λυκείου, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο θαυμασμό και ενθουσιασμό στον Δημήτρη, και σε όλα τα αγόρια. Ανάμεσα στα προσόντα της Σοφίας, θα πρέπει να αναφέρω το ωραίο πρόσωπο και τα μαύρα μακριά μαλλιά. Επίσης είχε ένα ακόμη πάρα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Χαμογελούσε αρκετά γλυκά σχεδόν όσο η Βασιλική.

Η γλυκιά Σοφία ήταν ένα από τα κορίτσια που με την παρουσία της και το ζεστό θηλυκό (αυθόρμητο) χαμόγελό της, έκανε ωραιότερες τις ζωές μας. Όσο αφορά εμένα προσωπικά με είχε κερδίσει η Βασιλική, που ήταν ωραιότερη και χαμογελούσε ακόμη πιο γλυκά από την Σοφία. Τα χρόνια περνούσαν. Μεγαλώνοντας και βλέποντας σε επανάληψη τους Ντιούκς, διαπίστωσα ότι η Νταίζη (Κάθριν Μπαχ), δεν ήταν τόσο ωραία όσο φάνταζε στα παιδικά μας μάτια λόγω του νεανικού ενθουσιασμού. Κάνοντας μια σύγκριση με την συμμαθήτριά μου την Σοφία που είχε τον ίδιο τύπο, η Νταίζη (Κάθριν Μπάχ) υπολείπονταν αρκετά καθώς η Σοφία ήταν πολύ ανώτερη.

Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν θα ξεχάσω την Βασιλική. Η Βασιλική εκτός από την φυσική ομορφιά σε κέρδιζε με ένα ζεστό και αυθόρμητο χαμόγελο. Ήξερε να σε κατακτά με αυτό το πολύ γλυκό χαμόγελο και δεν ήταν εύκολο να της αρνηθείς. Θυμάμαι όταν πρωτογνωριστήκαμε πήγαινα να πάρω από το σχολείο τον μικρότερο μου φίλο τον Δημήτρη. Εκείνη ερχόταν με ένα πολύ όμορφο χαμόγελο, από την εξωτερική πόρτα του σχολείου προς εμένα, και απρόσκλητη ανέβαινε στο μηχανάκι λέγοντας στον Δημήτρη : “Εμένα θα πάρει σήμερα ο Άγγελος εσύ πήγαινε με τα άλλα παιδιά με το λεωφορείο”. Όλος μου ο κόσμος είχε γίνει πλέον ένα χαμόγελο. Όποτε την συναντούσες πάντα χαμογελούσε. Ήμασταν Δύο πολύ ευτυχισμένα παιδιά. Εγώ ήμουν στα 17 και εκείνη ήταν 14 ετών.

Κάποτε οι Ελληνίδες ήταν οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου, είτε από τις πιο εμφανίσιμες της οικουμένη, Δυστυχώς αυτήν την εποχή μαζί με την ηθική και πνευματική-κοινωνική κατάπτωση, έχει κατέβει αισθητά το εξωτερικό επίπεδο ενός σημαντικού ποσοστού Ελληνίδων. Την δεκαετία του 1980 είχαμε ανθρωπιά, αληθινούς-αγνούς έρωτες και πραγματική ομορφιά. Ειλικρινά λυπάμαι τα νέα παιδιά γιατί δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πραγματικό γνήσιο έρωτα, που δεν έχει καμιά σχέση με το άρρωστο σαρκικό-Διονυσιακό σεξ.

Ανεξαρτήτου ηλικίας όσοι αγαπάνε το πολύ γέλιο μπορούν να βοηθηθούν και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από την σειρά The Dukes of Hazzard. Σε 147 επεισόδια, η οικογένεια των Ντιούκς διδάσκει την ηθική, την τιμιότητα και την δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν τέτοιες σειρές πλέον για παιδιά. Ότι υπάρχει σήμερα είναι για να τα διαφθείρει και να τα καταστρέφει. Επίσης η σειρά είναι και για μεγάλους.

Για εμάς τους πραγματικούς Έλληνες άνδρες, οι γυναίκες είναι πρώτα κόρες, αδελφές-φίλες και μετά είναι ερωμένες. Δεν είναι αντικείμενα του σεξ, όπως τις εξευτελίζει και τις παρουσιάζει η νέα τάξη πραγμάτων. Οι σωστές γυναίκες μας δίνουν ζωή. Χαμογελούν και η ψυχή σου γίνεται ένας πανέμορφος γαλάζιος ουρανός, μια αιώνια άνοιξη μέσα στις πιο ωραίες θάλασσες, με τα πιο ξεχωριστά δάση και φυτά. Γεμίζει η ψυχή σου λουλούδια μαζί με όλες τις ομορφιές του κόσμου. Όλα αυτά γίνονται μόνον με ένα αληθινό-ζεστό γυναικείο χαμόγελο ‘οπως έκαναν η Βασιλική και Σοφία !!! Αλλάζει όλος σου ο κόσμος και όλη σου η διάθεση.

Εξαιτίας τις γυναικείας θαλπωρής είμαστε γεμάτοι ζωή-διάθεση για δημιουργικότητα και εξέλιξη. Προσωπικά σέβομαι και τιμώ, εδώ και 14 συναπτά έτη και έχω γράψει πολλές ιστορικές και κοινωνικές εργασίες, για τις σημαντικές Ελληνίδες γυναίκες, όλων των εποχών.

Χαρακτηριστική είναι η προσωπική μου ιστορική παρατήρηση, για την αυτοκράτειρα Ειρήνη.

 

Mytilenepress : Η Αυγούστα Ειρήνη η Αθηναία έσωσε τον Ελληνισμό από σίγουρο αφανισμό. 

Κλείνοντας να αναφέρω ότι μια συγγενής μου (γυναίκα) ήταν πολύ υπερήφανη για το φύλο της. Για αυτό όταν μας άκουγε ως παιδιά να μιλάμε για τις πιο ωραίες του σχολείου και της περιοχή μας έλεγε ότι κάθε δένδρο έχει τον ίσιο. Εννοούσε ότι κάθε θηλυκό έχει τις χάρες του. Για όσους δεν γνωρίζουν η γυναικεία ομορφιά-θηλυκότητα προέρχεται από δύο πλευρές. Την εμφάνιση και την συμπεριφορά-ηθική.

Αν μια γυναίκα έχει αρετές, γλυκύτητα-απλότητα είναι πραγματικά χαμογελαστή χωρίς να προσποιείται σε κανέναν τομέα, τότε εκπέμπει μια απίστευτη εσωτερική αλλά και εξωτερική ομορφιά. Επίσης μέσα από αυτές τις αρετές καλύπτει οποιαδήποτε εξωτερικά-σωματικά μειονεκτήματα. Εάν όμως δεν έχει ούτε εμφάνιση, ούτε αρετές τότε η κατάσταση είναι τραγική για την ίδια και την κοινωνία, καθώς οι γυναίκες είναι τα θεμέλια μιας κοινωνίας. Στην σύγχρονη εποχή εξαιτίας της Διονυσιακής κουλτούρας για να επιδίδονται ακόμη και όσες δεν έχουν εμφάνιση στα Διονυσιακά δρώμενα, τις έπεισαν όλες ότι είναι πανέμορφες και μοναδικές. Αυτό το έκαναν με στόχο τον αφανισμό του έθνους καθώς κατάργησαν το μέτρον άριστον και το γνώθι σαυτόν.

ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ.

Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη.  Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική, Συρία, Ισραήλ σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία και δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους. Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

* Ευχαριστώ πολύ την αναγνώστρια της στήλης κυρία Μαρία Π. (φιλόλογο) η οποία επέλεξε την φωτογραφία του σημερινού άρθρου μου, μέσα από την γυναικεία αισθητική της.

loading...