Medvedev: Να ανατρέψουμε τον Zelensky – Χώρα 404… η Ουκρανία – Να περάσει στην επίθεση η Ρωσία

Η Ρωσία πρέπει αφού σταματήσει την ουκρανική αντεπίθεση, να εξαπολύσει επίθεση για να ανατρέψει τον Zelensky λέει ο Medvedev

Είναι αναγκαίο να ανατρέψουμε το ναζιστικό καθεστώς του Volodymyr Zelensky υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Dmitry Medvedev, ο οποίος επισημαίνει πως ο ρωσικός στρατός αφού σταματήσει την ουκρανική αντεπίθεση, θα πρέπει αμέσως μετά να εξαπολύσει επίθεση.
«Στόχος της ρωσικής επίθεσης δεν θα πρέπει να είναι μόνο η απελευθέρωση των εδαφών μας και η προστασία του λαού μας.
Στόχος της θα πρέπει να είναι η πλήρης ανατροπή του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο εδραιώθηκε στην χώρα 404» αναφέρει σε μήνυμα του στο Telegram ο Medvedev.
Με την φράση «χώρα 404» ο Medvedev επικαλείται με κυνικό τρόπο, το γνωστό μήνυμα «error 404 ή not found» που χρησιμοποιείται σε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο όταν δεν μπορεί να βρεθεί η απάντηση, υπονοώντας ότι η Ουκρανία είναι ένα ανύπαρκτο κράτος.

Μην υποτιμήσουμε τον εχθρό

Στο μήνυμά του ο Medvedev καλεί τους Ρώσους να μην υποτιμήσουν τους Ουκρανούς.
«Ο εχθρός και ο δυτικός κόσμος που τον υποστηρίζει είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να εξαφανίσουν τη χώρα μας από προσώπου γης.
Τώρα το ζητούμενο είναι να συγκεντρωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να δώσουμε μια άξια απάντηση.
Ο ρωσικός στρατός έχει σημαντικό πλεονέκτημα τόσο στην αεροπορία και στα τεθωρακισμένα όσο και στα υψηλής ακριβείας όπλα.
Και φυσικά έχει και την ηθική υπεροχή» τονίζει ο Medvedev.

Καμία έκπληξη

Σύμφωνα με τον Medvedev, δεν υπάρχει καμία έκπληξη ή αιφνιδιασμός για τη Ρωσία από την ουκρανική αντεπίθεση.
Όπως λέει το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει καμία επιλογή.
«Πρέπει να επιτεθούμε.
Πρέπει απλά να δικαιολογήσουμε τα λάφυρα και τα όπλα που πήραμε.
Η απογοήτευση των ιδιοκτητών μπορεί να κοστίσουν στον «Zelensky και συνεργάτες» όχι μόνο θέσεις και καρέκλες, αλλά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή» λέει ο Medvedev, αναφέροντας πως μερικές αναφορές από τους Αμερικανούς πράκτορες που εδώ και καιρό διατάζουν τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας είναι αρκετές για να διαγραφούν άμεσα ως «σκραπ» ο Zelensky και όλη η ηγεσία της Ουκρανίας.

Θα τους κρεμάσουν…

«Θα τους κατηγορήσουν ότι σπαταλούν τα χρήματα των Αμερικάνων φορολογούμενων.
Και θα το κάνουν μέσω αντιπροσώπων, όπως αρέσει στο Langley (σ.σ. αναφέρεται στα κεντρικά της CIA): Θα δώσουν εντολή σε ριζοσπάστες να χτυπήσουν το «ναρκομανή» για προδοσία της Δημοκρατίας της Ουκρανίας και του Bandera, και μετά να τον κρεμάσουν ανάποδα μαζί με τους κολλητούς του, όπως συνέβη με τον Ντούτσε (σ.σ. αναφέρεται στον Benito Mussolini) και την φασιστική του χούντα στην πλατεία Loreto στο Μιλάνο» αναφέρει ο Medvedev, ο οποίος υποστηρίζει πως για αυτό το λόγο το καθεστώς του Κιέβου έχει μόνο μια διέξοδο, να πάει μέχρι το τέλος, «στέλνοντας χιλιάδες στρατιώτες στο θάνατο»

loading...