GEWKWN – Κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία

Πυρηνικά χαμηλής απόδοσης- όλη η τεχνολογία θα είναι κατά 90% άχρηστη- ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ) ΠΟΛΕΜΟ – NPR, Nuclear Posture Review  (USA) – Manhattan project – “Operation Unthinkable” 

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας και οι στρατηγοί του βρίσκονται σε πολύ μεγάλο πρόβλημα εκτός και αν μπορέσουν να σύρουν τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ απευθείας στην σύγκρουση, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χάνουν στρατεύματα με εκπληκτικό ρυθμό

Αν οι Ουκρανοί ηγέτες μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο να κάνουν τους Ρώσους να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά όπλα ή άλλα όπλα μαζικής καταστροφής, αυτό θα άλλαζε τα πάντα. Οι δυτικές δυνάμεις θα ένιωθαν αναγκασμένες να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο και τότε θα είχαμε σίγουρα ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Αντί να προσπαθήσουν οι ουκρανοί να ανακαταλάβουν τον Μπαχμούτ ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ουκρανίας που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι, επικεντρώνουν τις επιθέσεις τους, με εξοπλισμό που παρέχεται από το ΝΑΤΟ, στην ίδια την Ρωσία, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας, κτυπούν στόχους πολύ βαθιά μέσα στη Ρωσία, και σε μια περίπτωση  περιλάμβανε ακόμη και το Κρεμλίνο.

Το The Economic Collapse εγραψε ότι με αυτό που κάνουν οι Ουκρανοί ( με το Ο.Κ  των Άγγλων ) ασκούν  τεράστια πίεση στους Ρώσους ηγέτες. Αυτός ο πόλεμος έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνο στάδιο, οι Ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι, όμως είναι θέμα χρόνου να χάσουν την ψυχραιμία τους οι Ρώσοι ηγέτες, και αν   αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά, θα είναι πραγματικά η αρχή του τέλους. 

Η παράνοια έχει γίνει ο κανόνας, παράφρονες ηγέτες μας οδηγούν στην καταστροφή, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνεπειών. 

Αλληλοκατηγορούνται Ρωσία και Ουκρανία για την καταστροφή του φράγματος που ψύχει τους αντιδραστήρες του  πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίτζια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ  ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ…….. 

Στις 19 Οκτ 2022    Ο Ρώσος αρχιστράτηγος και Διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία Σεργκέι Σουροβίκιν δήλωσε ότι επίκειται  “μαζική ουκρανική πυραυλική επίθεση στο φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya” και τόνισε πως “είναι έτοιμος να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την Χερσώνα” η οποία καλύπτεται  πλέον από το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας….. Ήδη η  Ρωσία εκκενώνει την Χερσώνα, αποχωρούν τα γυναικόπαιδα και χιλιάδες μαθητές, η ουκρανική επίθεση  στη Χερσώνα (αν τελικά υλοποιηθεί) έχει όλες τις πιθανότητες να καταλήξει σε αιματοκύλισμα θα είναι μια «ματωμένη κόλαση» για τον ίδιο τον ουκρανικό στρατό. 

Chossudovsky : Πυρηνικά χαμηλής απόδοσης: Το B61-12 έχει μέγιστη απόδοση 50 κιλοτόνων , που είναι τριπλάσια από μια  βόμβα της Χιροσίμα (15 κιλοτόνοι) που είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους από 100.000 θανάτους μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα, έχουμε ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν και ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε σήμερα θα κατέρρεε.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι :

Όλη η τεχνολογία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα θα είναι κατά 90% άχρηστη, δεν θα λειτουργούν τα computers, τα κινητά τηλέφωνα, και οτιδήποτε χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, και μετά όσα χρησιμοποιούν καύσιμα όπως, αυτοκίνητα, μηχανές, εργοστάσια, αεροπλάνα, πλοία, θερμάνσεις κλπ.

1. Οι αντλίες θα σταματήσουν να λειτουργούν στο βενζινάδικο (καλύτερα να διατηρείτε το ρεζερβουάρ τουλάχιστον κατά το 1/2 γεμάτο).

2. Το νερό σταματά να βγαίνει από τη βρύση σας και οι τουαλέτες δεν θα έχουν νερό για να ξεπλύνετε, διότι δεν θα δουλεύουν οι αντλίες της Υδατοπρομήθειας, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το νερό

3. Τα ΑΤΜ δεν θα λειτουργήσουν, οι τράπεζες θα είναι κλειστές η λεηλατημένες.

4. δέσμευση των καυσίμων από τον στρατό και επίταξη των οχημάτων προμήθειας τους…Τέρμα δηλαδή οι μετακινήσεις, τέρμα το πετρέλαιο καύσης και κίνησης….Κρύο λοιπόν, κακουχίες και όχι μόνο.

5.Τέλος στον ανεφοδιασμό των σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές ……Επίταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς και των πλοίων.

6. Η ευδαπ και η δέη θα περιορίσουν τη λειτουργία τους….Λίγες μόνο ώρες το 24ωρο μέχρι που κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως…….Η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα πεινάσουν. Διορατικοί Γέροντες, βλέπουν οικογένειες, με όσα υπάρχοντα μπορούν να τα μεταφέρουν στα χέρια, να περπατούν μέρες άλλα και να πέφτουν θύματα των ‘’αγανακτισμένων’’ και πεινασμένων αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν τι θα πει συνάνθρωπος άλλα και τι θα πει μάνα γη.

Μπορεί να γελάτε με αυτά που σας γράφω, και καλά κάνετε και γελάτε, το γέλιο κάνει καλό, αλλά όταν θα συμβούν τα παγκόσμια γεγονότα δεν θα γελά κανείς, θα τα θυμηθείτε αυτά που σας γράφω και ίσως σας βοηθήσουν να επιβιώσετε…..

ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ΠΥΡΗΝΙΚΟ) ΠΟΛΕΜΟ

NPR : Nuclear Posture Review  (USA) –  αναθεώρηση της πυρηνικής στάσης:

Το  NPR του 2022 επιβεβαιώνει τις πυρηνικές επιλογές που αναπτύχθηκαν και  βασίζονται στην έννοια του προληπτικού πυρηνικού πολέμου, το  NPR δεν  αποκλείει  το  ενδεχόμενο πυρηνικής επίθεσης «πρώτου χτυπήματος» κατά  της Ρωσίας, σύμφωνα με την  Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου των ΗΠΑ:  

«Το NPR [2022] προτείνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα σε συνθήκες που δεν περιλαμβάνουν πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων από πιθανούς αντιπάλους . …Η ανασκόπηση βεβαιώνει επίσης ότι «ένα αποτελεσματικό πυρηνικό αποτρεπτικό είναι θεμελιώδες για την ευρύτερη αμυντική στρατηγική των ΗΠΑ», 

Manhattan project : Οι περισσότεροι άνθρωπο δεν γνωρίζουν ότι το Σχέδιο Μανχάταν των ΗΠΑ της 15ης Σεπτεμβρίου 1945 σύμφωνα με το οποίο το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ σχεδίαζε να ρίξει περισσότερες από 204 ατομικές βόμβες σε 66 πόλεις της ρωσιας.  Μόλις δύο εβδομάδες μετά το επίσημο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (2 Σεπτεμβρίου 1945), το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ εξέδωσε μια οδηγία (15 Σεπτεμβρίου 1945) για ‘’Διαγραφή της Ρωσίας από τον χάρτη’’  

Οι Αμερικανοί μόλις είχαν δοκιμάσει με επιτυχία μια ατομική βόμβα και υπήρχε ο  πειρασμός να εξαφανιστούν τα ρωσικά κέντρα πληθυσμού.

ΣΧΕΔΙΟ Churchill’s   “Operation Unthinkable”  ‘’Επιχείρηση Αδιανόητη ‘’  1945: Το σχέδιο προέβλεπε μια μαζική συμμαχική επίθεση την 1η Ιουλίου 1945 από βρετανικές, αμερικανικές, πολωνικές και γερμανικές -ναι γερμανικές- δυνάμεις εναντίον της Ρωσίας. Τελικά, τον Ιούνιο του 1945, οι στρατιωτικοί σύμβουλοι του Τσόρτσιλ τον προειδοποίησαν να μην εφαρμόσει το σχέδιο, αλλά παρέμεινε ως ένα μελλοντικό σχέδιο για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.  Μετα από 75 χρόνια το σχέδιο “Operation Unthinkable”  ίσως με διαφορετική κωδικη ονομασία θα υλοποιηθεί…….. 

loading...