GEWKWN: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ;

Υπάρχει περίπτωση ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να απομακρυνθεί από την εξουσία ; το pentapostagma αναφέρει την πιθανότητα εκδίωξης του Πούτιν από την ρωσική εξουσία!

Θα προσπαθήσω να θυμηθώ αναφορές, γεγονότα και προφητείες που αφορούν το θέμα. Ο Πούτιν έγινε σύμβολο, οι Ρώσοι όμως άρχισαν να δυσανασχετούν με τον πόλεμο στην Ουκρανία που δείχνει να μην τελειώνει σύντομα, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι Ρώσοι πολίτες αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος είναι το εξής.

Η πανίσχυρη Ρωσία με βάση την δύναμη της έπρεπε από την αρχή να κάνει ένα Γενικό πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, στερώντας της την πιθανότητα να μαζέψει στο έδαφος της μισθοφόρους και οπλισμό δισεκατομμυρίων ευρώ από τις δυτικές χώρες, το ερώτημα είναι γιατί ο Πουτιν καθυστερεί να τελειώσει τον πόλεμο δίνοντας στο ΝΑΤΟ την ευκαιρία να παίζει τα δικά του παιγνίδια.

Μόλις οι Ρώσοι πολίτες απογοητευτούν από την αναποφασιστικότητα του Πούτιν, τότε όλο το σύστημα θα καταρρεύσει, διότι όλα στηρίζονται σε αυτόν.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας έδωσε ένα μικρό μήνυμα:

‘’ Θα γίνει μια αλλαγή μέσα στη ρωσική ηγεσία θα πέσουν 2- 3 κεφάλια και θα μπουν 2 – 3 άλλα, και θα γίνει ένα μεγάλο κακό, δεν θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά αλλά θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι ένα φοβερό όπλο, ένα όπλο το οποίο δεν το έχουν εμφανίσει ακόμη και δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Αυτός ο πόλεμος θα μεταφερθεί στην Μ. Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, εκεί θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ………

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙ 5 ΠΕΤΡΟΙ:

Πέτρος Α΄ της Ρωσίας γνωστός και ως Μέγας Πέτρος

Πέτρος Β΄ της Ρωσίας, Ο Μέγας Δούκας Πέτρος Β΄

Πέτρος Γ΄ της Ρωσίας, Αυτοκράτορας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας

Πέτρος Δ’ της Ρωσίας, ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΑΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΙΕΙΝ, ( Ο Πούτιν έχει την επονομασία 4ος )

Πέτρος Ε’ της Ρωσίας… Ο ΔΕ ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΛΕΙ ΑΠΛΩΣΑΙ ΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ…(Η προφητεία αναφέρει ότι ο 5ος δηλαδή ο επόμενος Πρόεδρος μετά τον Πούτιν θα μπει στην Κωνσταντινούπολη με το σημείο του Σταυρού και θα αφανίσει τον Ισμαήλ (τον Τούρκο).

Προφητείες του Δίκαιου Ντιμίτρι Τάραμπιτς (καταγράφηκαν γύρω στο 1850): Εκείνον τον καιρό, μακριά στα Ρωσικά βουνά, ένας νεαρός άνδρας, ονόματι Μιχαήλ θα εμφανισθεί. Θα έχει λαμπερό πρόσωπο και η όλη του εμφάνιση θα ακτινοβολεί από έλεος… Ο Μιχαήλ θα πάει παντού αλλά κυρίως θα κατοικήσει στην Κωνσταντινούπολη… αυτοί που έχουν αυτιά, ας τ’ αφήσουν ν’ ακούσουν.

 

Παράξενες προβλέψεις για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο:

* Νορβηγός ψαράς Anton Johansson (1858-1929): «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, Καλοκαίρι στη βόρεια Σουηδία.( δεν ειπε χρονιά) Νέα όπλα θα προκαλέσουν τεράστιους τυφώνες και πυρκαγιές στις ΗΠΑ όπου θα καταστραφούν οι μεγαλύτερες πόλεις.

ΣΧΟΛΙΟ: 18 Ιούλ 2020 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ‘’ ο Μήνας Αύγουστος (δεν ανάφερε χρονιά ) θα είναι πολύ καυτός …..( όχι από την ΖΕΣΤΗ ), ότι καταλάβατε, καταλάβατε……

Φεβρ/ 2019 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ‘’Δείτε τον 6ον Μακαρισμό και θα καταλάβετε για ΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ……………ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΣΚΟΤΩΣΑΝ 4000 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ‘’

-Νέες ασθένειες που χρησιμοποιούνται ως όπλα θα προκαλέσουν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.- Οι Ρώσοι θα κατακτήσουν τα Βαλκάνια

– Θα γίνει μεγάλη καταστροφή στην Ιταλία.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ το 2021 ότι Μετά από την Γερμανία θα δούμε την κατάρρευση την οικονομική της Ιταλίας εκεί στην Ιταλία θα έχουμε εξεγέρσεις και εμφύλιο…… 5 Μαρ 2023 ‘’Παιδιά μου θα έχουμε ένα ΦΟΒΕΡΟ φαινόμενο στην Ιταλία, η Ιταλία θα ζήσει, πιθανόν αυτό το καλοκαίρι, ίσως το πιο χειρότερο καλοκαίρι που έχει ζήσει από τον καιρό των σταυροφόρων!!! ακόμα και τα χελιδόνια δεν θα θέλουν να επιστρέψουν στην Ιταλία το χρονικό αυτό διάστημα, η ξηρασία αυτή η παρατεταμένη της Ιταλίας που δεν γνωρίζω τον χρόνο διότι μόνον ο κύριος τον γνωρίζει, Ο Ουράνιος Πατέρας. Αυτή η φοβερή ξηρασία θα φέρει φοβερούς ΣΕΙΣΜΟΥΣ στην Ιταλία θα ξεσπάσει η Αίτνα η ο Βεζούβιος, και το Βατικανό θα σκιστεί στα 4 και θα βυθιστεί στις ΣΤΑΧΤΕΣ του, όχι στο νερό, αλλά στις ΣΤΑΧΤΕΣ του’’

Ο Johansson προέβλεψε: Η Γαλλία θα κατακτηθεί από μέσα και έξω.

ΣΧΟΛΙΟ: ΓΑΛΛΙΑ: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ είπε ότι θα καταστραφεί η Γαλλία, πρέπει να κλείσει τα σύνορά της αν θέλει να σωθεί, πρέπει να απελάσει παράνομους μετανάστες, καθώς και νόμιμους μετανάστες που προκαλούν προβλήματα ή εμπλέκονται σε εγκλήματα, η Γαλλία μετά τον πόλεμο θα είναι ένα σκορποχώρι.

 

 

Αδελφή Elena Aiello Ιταλία, (1959 – 1961)”…άλλος ένας τρομερός πόλεμος θα έρθει από την Ανατολή στη Δύση. Η Ρωσία με τα μυστικά της όπλα θα πολεμήσει την Αμερική, θα κυριεύσει την Ευρώπη. Ο ποταμός Ρήνος θα ξεχειλίσει από πτώματα και αίμα. Η Ιταλία θα παρενοχληθεί επίσης από μια μεγάλη επανάσταση, και ο Πάπας θα υποφέρει τρομερά».

Φατίμα, Λουτσία,(η Φατίμα ήταν το 1917):” Η Ρωσία θα είναι η μάστιγα για όλα τα έθνη……Η Ρωσία επιτίθεται στη Δύση και η Κίνα εισβάλλει στην Ασία”.

*Ο Anton Johansson (1858-1929) είναι αρκετά γνωστός για την ακριβή πρόβλεψη της βύθισης του Τιτανικού για τα γεγονότα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, για τον σεισμό του Σαν Φρανσίσκο του 1906, για μια ηφαιστειακή έκρηξη το 1902 που κατέστρεψε την πόλη του Σεντ Πιέρ, Μερτινίκ.