ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σε ποιον ανήκει η άδεια του τηλεοπτικού σταθμού πρώην sany και νυν alert ;

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ.ΝΟΥΛΑ

Έχουν εξοφληθεί και -ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ- οι τεράστιες υποχρεώσεις που είχε ο τηλεοπτικός σταθμός όσο ανήκε στον ιδιοκτήτη κ. Κυριακίδη , απέναντι στο Δημόσιο, τους ασφαλιστικούς φορείς ,τους εργαζόμενους , τις τράπεζες ;

Μήπως έχουν ρυθμιστεί όλα αυτά ;

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΤΕΘΗ στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Νούλας ενώ στο πάνελ συμμετείχε και ο πρώην υφυπουργός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Εκεί ο «οικοδεσπότης» Δικηγόρος Γ.Νουλας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ: «Το alert περιήλθε στα χέρια του κ. Κυριακίδη μετά από δικαστική απόφαση έγινε απεμπλοκή της συχνότητας από τον κ.Κοπανιτσανο .

Είχε προηγηθεί ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ απο τον Νίκο Νικολόπουλο και έτσι η Digia δέχτηκε να ανεβάσει στην πλατφόρμα της το πρόγραμμα του Alert. «Με τρόπους που δεν γνωρίζω είπε ο κ. Νούλας έχει έρθει στην διαχείριση του Κυριάκου ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΥ. Δεν ξέρω -συμπλήρωσε- εάν υπάρχει ιδιοκτησία … η έχει την διαχείριση ο Κυριάκος ΒΕΛΌΠΟΥΛΟΣ » Κατόπιν όλων αυτών των συγκλονιστικών αποκαλύψεων οφείλουν να δοθούν δημόσιες απαντήσεις – εξηγήσεις ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αφού αφ’ενός μεν η τηλεοπτική συχνότητα είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ και αφ’ετέρου η εκμετάλλευση σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των ποικίλων τεράστιων υποχρεώσεων του κ.Κυριακίδη ΡΩΤΑΜΕ :

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALERT tv ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΟΥ ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ;

Ο Δικηγόρος Γ. Νούλας θέτει τα ερωτήματα . Ο Νικολόπουλος & το ΧΡΙΚΕ περιμένουν δημόσια να απαντήσουν το ΕΣΡ , η ΑΑΔΕ , το ΕΦΚΑ κλπ πριν τις εκλογές .

 

loading...