ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. Η ΦΩΝΗ  ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ …

Εμείς πετάξαμε υπουργικές καρέκλες και αρνηθήκαμε προτάσεις που μας δίνουν μεγάλες καρέκλες με υψηλά καθήκοντα και κρατικές θέσεις ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ … Κάποιοι μας κάλεσαν  να μπούμε στο λεωφορείο που οδηγεί στη ΒΟΥΛΗ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ …

«ΒΟΛΕΥΤΕΣ» ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ …ΝΑΙ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ πως προτιμάμε να συνεχίσουμε ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ και χωρίς γαλόνια ΟΡΘΙΟΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 4 !!!   Ως ΚΥΡΗΝΑΙΟΙ σηκώνουμε μαζί το ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ανεβαίνοντας το Γολγοθά … Συνεχίζουμε να είμαστε Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  χωρίς ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ,χωρίς ΑΒΑΡΙΕΣ τους κρατάμε δεν μας κρατούν .

Ο Βουλευτής είναι ο πληρεξούσιος του έθνους και του  λαού στη Βουλή οφείλει να τηρεί τον όρκο που δίνει όταν μπαίνει στο Κοινοβούλιο και όχι να μετατρέπεται σε θεραπενιδα του αρχηγού αποδεχόμενος τον μειωτικό ρόλο του ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Δεν πρέπει να λείψει από τη ΒΟΥΛΗ η φωνή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ για αυτό ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ στον αγώνα για την είσοδο της ΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙ.Κ.Ε.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΧΡΙ.ΚΕ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥ-ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Από την πρώτη στιγμή δεν κρύψαμε την αλήθεια, ούτε θα το κάνουμε τώρα. Γιατί επιβάλλεται να γνωρίζει ο λαός και να γίνουν γνωστοί οι λόγοι, που το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Την πρώτη φορά, μας έκοψε ο Μητσοτάκης και Ά(γ)ρειος Πάγος, με τις γνωστές μεθοδεύσεις τους.

Τώρα, μας καθιστά απαγορευτική, λόγω χρόνου, την κάθοδό μας, η πολιτική ασυνέπεια και ανακολουθία, των ευκαιριακών όπως αποδείχθηκε, συναγωνιστών μας. Όπως από την πρώτη στιγμή ανακοινώσαμε, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ανταποκρινόμενο στο ανοικτό προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εισήλθε πάνοπλο στη μάχη με όλους τους υποψήφιους βουλευτές του, με όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του, με μόνο γνώμονα την δημιουργία μιας ισχυρής αντιπολιτευτικής φωνής μέσα και έξω από το Βουλή.

Για να μην επιτρέψουμε στον Μητσοτάκη να γίνει Μητσο-γκάν και σατράπης.

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. συνέχισε αταλάντευτο μέχρι την τελευταία στιγμή να τηρεί στο ακέραιο τα συμπεφωνημένα. Όμως η υπαναχώρηση από την άλλη πλευρά, η αθέτηση των βασικών όρων και κανόνων του παιχνιδιού, ανάγκασε το κόμμα μας να διαχωρίσει τη θέση του και να προτιμήσει τον μοναχικό και ανηφορικό, πλην αξιοπρεπή δρόμο της πολιτικής αξιοπρέπειας και συνέπειας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραπλανήσουμε τα στελέχη και τους ψηφοφόρους μας, οδηγώντας τους σε μία ατραπό που μετά την πρώτη στροφή φάνηκε ότι έκρυβε παγίδες και ήταν αδιέξοδη. Όταν οι συμφωνίες καταστρατηγούνται μόλις σε λίγες ημέρες από τη σύναψή τους, τότε καταλαβαίνει κανείς όσα πιθανότατα θα ακολουθούσαν. Μπήκαμε στον αγώνα ως απλοί στρατιώτες, αλλά κάποιοι μας αντιμετώπισαν σαν …νεροκουβαλητές!

Έτσι λοιπόν, μετά το πολιτικό διαζύγιο με την Ελληνική Λύση, είναι φανερό ότι στο δεδομένο πολιτικό χρόνο, είναι αδύνατον το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα! Όσοι πίστεψαν, ή και μεθόδευσαν την πολιτική αδρανοποίηση και περιθωροποίηση του κόμματός μας, έκαναν λάθος!

Αντιθέτως:

Πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ενώ παράλληλα, παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και παρεμβαίνοντας όποτε χρειάζεται, με τη γνωστή βροντώδη αντιπολιτευτική μας φωνή.

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Γυρίζει στη δύναμή της, που είναι ο Λαός και ανατροφοδοτείται από τη δική του αποφασιστικότητα και το αλάνθαστο κριτήριο.

Και τώρα, υπεύθυνα και χωρίς μισόλογα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και τους εφιστά την προσοχή. Η επόμενη Βουλή θα πρέπει να είναι επτακομματική, ώστε να μην καταστήσει τον Μητσοτάκη έναν ανεξέλεγκτο σατράπη, που θα μπορεί να στήσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και να κάνει ανενόχλητος τον διαμοιρασμό του, που θα μπορεί να καταλύσει τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις και να συνεχίσει το παρακράτος των παρακολουθήσεων.

Επειδή όλοι ξέρουν τις καταβολές μας, τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω μας, επειδή είμαστε ένα Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που με συνέπεια και επιμονή τόσα πολλά χρόνια  υπερασπιζόμαστε με πάθος τις ανυπέρβλητες αξίες της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας, πρέπει τώρα με ιστορική ευθύνη να τοποθετηθούμε στο ενδεχόμενο ένα χριστιανικό κόμμα να εισέλθει στη Βουλή.

Έτσι λοιπόν, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική  σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …Νίκη, στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες.

Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών. Όλα τα άλλα, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, γιατί προέχει η Ελλάδα μας!

 

loading...