”ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ” !! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…

By Sakis

Μία διαφορετική προσέγγιση και ερμηνεία δίνει η ιστοσελίδα μας, αναφορικά με τη σκοπιμότητα κάποιων δηλώσεων στελεχών της αντιπολίτευσης.

Με αφορμή λοιπόν δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης ( Γιώργου Κατρούγκαλου για επαναφορά του 20% στις ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών σε περίπτωση εκλογικής νίκης του κόμματος, της Τασαπανίδου Πόπης για επιβολή έκτακτου φόρου στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων στις πρώτες 50 ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν επικρατήσει στις εκλογές του Ιουνίου, και των υποψήφιων βουλευτών Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου και Παναγιώτη Δουδωνή για αύξηση της φορολογίας)…

… οι οποίες άσχετα εάν έγιναν εσκεμμένα ή κατά λάθος!! όπως ετεροχρονισμένα δικαιολογήθηκαν κάποιοι/ες, σε κάθε περίπτωση, διαφαίνεται ότι μάλλον άπαντες ρίχνουν νερό στο μύλο του Μητσοτάκη, προκειμένου πετύχει την αυτοδυναμία με κάθε τρόπο, καθόσον οι δηλώσεις αυτές, όταν μάλιστα γίνονται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ωθούν το εκλογικό σώμα στην αγκαλιά της Ν.Δ.

Και αυτό γιατί το οικονομικό μέρος είναι κάτι που πονά τον κόσμο και αποτελεί ίσως και ένα ισχυρό κριτήριο για την τελική τους απόφαση, ειδικά στους αναποφάσιστους.

Απτό παράδειγμα, η κίνηση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να πιστώσει στους λογαριασμούς των αγροτών την Παρασκευή το απόγευμα 19/5, δύο ημέρες δηλαδή πριν τις εκλογές τις χρηματικές αποζημιώσεις για τα σπαράγγια, κεράσια κλπ αγροτικά προϊόντα που έπαθαν ζημιές από τις καιρικές συνθήκες, τα χρήματα τα οποία έλαβαν οι αγρότες επηρέασαν όπως ομολογούν οι ίδιοι τη λήψη απόφασης υπέρ της Ν.Δ.

Στον αντίποδα, οι δηλώσεις των παραπάνω στελεχών της αντιπολίτευσης, έκαναν πολλούς που ήθελαν να ψηφίσουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή ΠΑ.ΣΟ.Κ, να αλλάξουν γνώμη.

Μήπως άραγε αυτό επιδίωκαν και επιδιώκουν, καθόσον με τις δηλώσεις τους αυτές πριν τις εκλογές ήταν και είναι σαν να πυροβολούν τα πόδια τους!!, άσχετα με το τι λένε και υποστηρίζουν δημόσια!!

02/6/2023

https://www.ifonitispellas.gr

loading...