Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για το διαζύγιο με τον Α.Γκλέτσο: «Χωρίσαμε για να γυρίσω στον πρώην με τις κόκες»


«Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή» είπε

Ο γάμος της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τον Απόστολο Γκλέτσο, ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους της εγχώριας σόουμπιζ, κυρίως επειδή διήρκησε μόλις 2 μήνες.

Σε νέο βίντεο που ανάρτησε μέσω TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο, για τον οποίο πήρε διαζύγιο με τον ηθοποιό, περιγράφοντας για ακόμη μία φορά τη «σκοτεινή» περίοδο, που ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν» είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας, η ίδια τόνισε: «Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα, άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες».

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολλή τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο, εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…» είπε τέλος, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

 

loading...