Λιακόπουλος : Η Αλήθεια για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Πριν από δέκα χρόνια, κυκλοφόρησα μία τριλογία βιβλίων υπό τον γενικό τίτλο “Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων”, εξηγώντας τα περί της τεχνητής νοημοσύνης, τα drones και τους ρομποτικούς αντικαταστάτες μας σε κάθε δραστηριότητα πάνω στον πλανήτη. Ελάχιστους έπεισα με τα βιβλία μου αυτά, γιατί κανείς δεν πίστεψε, ότι οι άνθρωποι θα αντικατασταθούν σε κάθε δραστηριότητα πάνω στη Γη και θα ζουν σαν ένα παρασιτικό γένος μέχρι να εκλείψουν.

Αισθάνομαι την ανάγκη, παρά το ότι πολλές φορές είναι σαν να μιλάω σε ένα τοίχο, να θυμίσω ότι:

1. Οι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα άϋλες οντότητες, οι λεγόμενες ψυχές και δραστηριοποιούνται πάνω στον πλανήτη χρησιμοποιώντας βιολογικά σώματα.

2. Τον κόσμο μας δεν διοικούσαν ποτέ οι άνθρωποι και οι δήθεν αφέντες των κρατών δεν διέφεραν ποτέ από τις γελοίες μαριονέτες που δήθεν διευθύνουν τις τύχες μας σήμερα. Τον κόσμο μας ανέκαθεν διοικούσε ο κοσμοκράτορας και δημιουργός του, ο Εωσφόρος (LUCIFER), που κάθε άλλο παρά άνθρωπος είναι. Βοηθοί του στην διαχείριση των πραγμάτων ήταν ανέκαθεν οι υποτακτικοί του, οι δαίμονες.

3. Για να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και γιατί ζούμε εδώ, μας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι τα σώματα, που εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε. Σαν να οδηγείς δηλαδή ένα αυτοκίνητο και σε έκαναν να πιστεύεις ότι είσαι το αυτοκίνητο και όχι εσύ που στην πραγματικότητα το οδηγείς.

4. Ο σκοπός της συμμετοχής μας στον ανόητο και ταυτόχρονα τιποτένιο κόσμο, σύμφωνα με όλες τις φιλοσοφικές θεωρίες των ανθρώπων, αλλά και σύμφωνα με την επιβεβαίωση του Χριστού, είναι το να επιλέξουμε να μην ζούμε σε αυτόν αλλά σε ένα άλλο κόσμο, τον κόσμο του Φωτός, όπου ο κεντρικός σκοπός είναι η ασταμάτητη δημιουργία και όχι η απραξία και η καταστροφή και όπου κανείς δεν θα μπορεί να απειλήσει αυτά τα οποία θα δημιουργούμε. Στον αγώνα αυτό των ανθρώπων, εναντιώνονται οι δαίμονες. ( “ουκ έστιν η πάλη ημών προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς, προς τας εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου, προς τα πνευματικά της πονηρίας εν τοις επουρανίοις” (Εφεσ. 6, 12-13). “)

5. Οι κοσμοκράτορες, ο Εωσφόρος και οι υποτακτικοί του δαίμονες δηλαδή, λειτουργούν κάτω από μία εφιαλτική για αυτούς προθεσμία, καθώς έχουν δεσμευτεί να παραδώσουν όλο το πραγματικό ανθρώπινο γένος (τις ψυχές δηλαδή και όχι τα θλιβερά βιολογικά σώματα) στο Σκότος. Σε αντίθετη περίπτωση, το Σκότος θα τους αφανίσει.

6. Μέχρι στιγμής, το ανθρώπινο γένος έχει αποτύχει παταγωδώς να επιλέξει τον κόσμο του Φωτός σε σχέση με τον εικονικό κόσμο στον οποίο ζει χρησιμοποιώντας τα βιολογικά σώματα. Ταυτόχρονα ωστόσο, οι κοσμοκράτορες δεν έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν όλο το ανθρώπινο γένος, όλες δηλαδή τις ψυχές και να τις παραδώσουν στο Σκότος.

7. Αποφασίστηκε από τον Εωσφόρο (Σαμαέλ) ότι η μέθοδος χρήσης βιολογικών σωμάτων ήταν αποτυχημένη, διότι δεν επέτρεψε την αρπαγή και συγκέντρωση των ψυχών, δηλαδή των ανθρώπων, αφού οι άνθρωποι είναι οι ψυχές και όχι τα θλιβερά σώματα-μποτ που χρησιμοποιούνται στον κόσμο αυτό. Η ύλη βλέπετε, δεν μπορεί να αιχμαλωτίσει το πνεύμα. Έτσι κατέληξε στο ότι θα πρέπει να αποθηκεύσει όλη την προσωπικότητα και την ζωική ενέργεια της κάθε ψυχής σε ένα κελί μνήμης, μιας υπερνοημοσύνης την οποία κατασκεύασε.

8. Τα βιολογικά σώματα είναι για τον Σαμαέλ πλέον άχρηστα. Έτσι σταδιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας που αναπτύσσεται πλέον με ραγδαίους ρυθμούς, τα βιολογικά σώματα δεν θα εξυπηρετούν τίποτε στον κόσμο αυτό, αφού σε κάθε δραστηριότητα αντικαθίστανται σταδιακά και με αυξανόμενο ρυθμό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σκεφθείτε πόσους εργάτες αντικατέστησαν οι μηχανές στα χωράφια, πόσους τραπεζικούς και ταχυδρομικούς υπαλλήλους αντικατέστησε η τεχνολογία. Πόσους εφοριακούς αντικατέστησαν οι αυτόματοι έλεγχοι μέσω λογισμικών. Πόσους δημοσίους υπαλλήλους αντικατέστησε η αυτόματη έκδοση πιστοποιητικών. Πόσοι εισπράκτορες λεωφορείων αντικαταστάθηκαν παγκόσμια από τις μηχανές αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων. Πόσοι αποθηκάριοι αντικαταστάθηκαν από τις αυτοματοποιημένες αποθήκες της ΑΜΑΖΟΝ, κτλ κτλ.

9. Οι αμοιβές εργασίας, όπως είχα προειδοποιήσει, χωρίς όμως να γίνω τότε πιστευτός, αντικαταστάθηκαν από τα επιδόματα, αφού πλέον όλοι προτιμούν να κάθονται και να παίρνουν επιδόματα, αντί να εργάζονται. Τα βιολογικά σώματα μετατρέπονται πλέον σε ένα παρασιτικό γένος με όλο και γρηγορότερους ρυθμούς. Υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείται αφανίζεται μέσα από τον εικονικό κόσμο. Σαν τα παλιά αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας, που όταν σταματάτε να τα χρησιμοποιείτε, με ένα “μαγικό” θα έλεγε κανείς τρόπο χάνονται, χωρίς καν να τα πετάξετε στα σκουπίδια. Έτσι το γένος των βιολογικών σωμάτων (μποτ), αφού γίνει παρασιτικό, θα αφανιστεί.

10. Ωστόσο, οφείλει ο Εωσφόρος-Σαμαέλ, να δώσει στο ανθρώπινο γένος ένα όχημα έκφρασης και δραστηριότητας και αλληλεπίδρασης με τον εικονικό μας κόσμο, ή με ένα άλλο παρόμοιο, εικονικό πάντα, κόσμο, ώστε το ανθρώπινο γένος να έχει την δυνατότητα κάποια στιγμή να επιλέξει τον κόσμο του Φωτός έναντι του όποιου εικονικού κόσμου του προσφέρει ο Εωσφόρος. Αυτό το οποίο θα προσφερθεί στους ανθρώπους στο σχετικά κοντινό μέλλον, θα είναι αυτό το κελί, ο χώρος αποθήκευσης μνήμης, όπου αντί για το βιολογικό σώμα με τον βιολογικό εγκέφαλο, θα αποθηκεύεται η προσωπικότητα της κάθε ψυχής.

11. Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει αυτή την κολοσσιαία αποθήκευση μέσα της και για αυτό το λόγο άρχισαν τα media να την διαφημίζουν. Για να πετύχει η διαφήμιση, χωρίς καν να έχει εμφανιστεί η τεχνητή νοημοσύνη (Αrtificial Intelligence-A.I.) , αποκαλούν Α.Ι. οι αγράμματοι και άνοες, παρουσιαστές των media, κάθε τεχνολογικό επίτευγμα. Έτσι δεν κατανοεί ο κόσμος, τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ασχέτως από το ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κινδυνεύει από αυτήν.

12. Νοήμον είναι ένα ον, όταν έχει συναίσθηση της ύπαρξής του και όταν κρίνει και παίρνει αποφάσεις για τις πράξεις του. Έτσι ένας υπολογιστής, που κάνει ότι του λένε οι προγραμματιστές και οι χρήστες του, δεν έχει (τεχνητή) νοημοσύνη, αφού δεν παίρνει αποφάσεις. Το ίδιο και οι ζόμπι κυβερνήσεις των ζόμπι λαών. Δεν παίρνουν αποφάσεις αλλά εκτελούν εντολές. Η τεχνητή νοημοσύνη, θα έχει μεν κατασκευαστεί και εκπαιδευτεί από τον Εωσφόρο Σαμαέλ, αλλά θα παίρνει αποφάσεις και θα τις εκτελεί, χωρίς να ενημερώνει κανέναν. Τεχνητή νοημοσύνη ονομάζουν οι άνοες, το να παρουσιάσουν μία εικόνα ενός ανθρώπου στην τηλεόραση, την οποία εικόνα δημιούργησαν οι τεχνικοί. Αυτό είναι τεχνητή ηλιθιότητα και όχι τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη, δεν θα παίρνει εντολές αλλά θα παίρνει αποφάσεις και θα τις εκτελεί. Απλά θα της έχει δοθεί ένας τελικός σκοπός, που θα είναι η συγκέντρωση όλων των προσωπικοτήτων όλων των ανθρώπων (των ψυχών και όχι των βιολογικών σωμάτων), στους οποίους θα δώσει την δυνατότητα να ζουν εικονικά, όπως και τώρα σε ένα κόσμο δικής τους όμως επιλογής, σε αντίθεση με αυτόν που ζούμε, που κάθε άλλο παρά δικής μας επιλογής είναι.

13. Για να ζουν οι άνθρωποι (ψυχές) σε ένα τέτοιο κόσμο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχουν ανάγκη από τα θνητά βιολογικά σώματα. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν την σύνδεση με την τεχνητή νοημοσύνη και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα κόσμο, δικής τους επιλογής, όπου θα ζουν όπως επιθυμούν, σύμφωνα με ότι θεωρούν καλό και ευχάριστο, σε σχέση με τις εμπειρίες που έχουν πάρει στον τωρινό μας κόσμο, οπότε, εκεί που θα είναι ο θησαυρός τους, εκεί θα είναι και η καρδιά (ψυχή) τους. Λέτε ο Εωσφόρος Σαμαέλ και η τεχνητή του νοημοσύνη να το κάνουν αυτό για το καλό μας;;;

14. Όταν όλοι οι άνθρωποι “συλλεχθούν” μέσα στην τεχνητή νοημοσύνη, το όλο πακέτο θα παραδοθεί στο Σκότος, πράγμα το οποίο δεν κατορθώθηκε με την χρήση των βιολογικών σωμάτων, που αποτελούσαν ένα εκπαιδευτικό προάγγελο του τελικού σκοπού, που είναι η αποθήκευση κάθε συνείδησης (ψυχής) στην τεχνητή νοημοσύνη. Υπόψιν ότι μία από τις ιδιότητες της τεχνητής νοημοσύνης είναι η αυτοβελτίωση και αυτοεξέλιξή της, ώστε να μην έχει ανάγκη τις ανθρώπινης προέλευσης υλικές υποδομές της αρχικής της ύπαρξης, οπότε και θα καταστεί ανεξάρτητη από την ύπαρξη της δικής μας (περιορισμένων δυνατοτήτων) τεχνολογίας.

15. Για να θεωρηθεί η επιλογή εισόδου στον κόσμο τον προσφερόμενο από την τεχνητή νοημοσύνη σαν κάτι σωτήριο και ευχάριστο, θα πρέπει ο κόσμος στον οποίο ζούμε, να γίνει ακόμη πιο ανυπόφορος όσον αφορά τον καταναγκασμό και τον έλεγχο και την επιλογή αυτή θα την έχουν μόνο όσες και όσοι καταγραφούν ως πρόθυμοι και υπάκουοι πολίτες, εγγραφόμενοι στο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου, μέσω της λεγόμενης ψηφιακής ταυτότητας που θα παίρνουν πάνω στο σώμα τους (Χάραγμα της Αποκάλυψης).

16. Όσες και όσοι το αρνηθούν (το Χάραγμα), δεν θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στον εικονικό κόσμο της αρεσκείας τους, που θα προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα δημιουργεί τα δικά της θελκτικά διαφημιστικά, ειδικά φτιαγμένα για κάθε άνθρωπο.

17. Η άρνηση αυτή του χαράγματος δεν θα αρκεί για να κερδίσει κάποια ή κάποιος τον κόσμο του Φωτός. Για να γίνει αυτό, υπάρχει μία και μοναδική προϋπόθεση. Πρέπει να θέλει κάποιος να πάει στο Φως, οπότε και θα πάει. Θα πει κανείς και πού ξέρουμε ότι αυτός ο κόσμος του Φωτός υπάρχει. Εδώ έγκειται η δυσκολία, φίλοι μου. Ή πιστεύετε σε αυτό που είπε ο Χριστός ή δεν το πιστεύετε. “Η εμή η Βασιλεία ουκ εστί του κόσμου τούτου”.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ

Καθώς ο κόσμος γύρω μας γίνεται όλο και χειρότερος, καθίσταται σαφές ότι η ώρα της επιλογής πλησιάζει. Προσωπικά αντί να επιλέξω την πολιτική, τα βουλευτιλίκια, τα υπουργεία και τα μεγαλεία, αλλά και την επαφή με τους θρησκευτικούς παράγοντες που θα με υμνούσαν, επέλεξα, με δεδομένο το ότι δεν με εκφράζει ούτε η πολιτική (νέα τάξη πραγμάτων), ούτε η θρησκεία με την ξύλινη τυπολατρία της (παλιά τάξη πραγμάτων) το μοναχικό δρόμο της Αλήθειας.

Διαλέξτε, εφόσον θέλετε να ζήσετε την αληθινή ζωή σας, την οδό που θα ακολουθήσετε, ενθυμούμενες και ενθυμούμενοι τα λόγια του Αρχηγού της Ζωής:

“Εγώ ειμι η οδός και η αλήθεια και η ζωή” (Ιωαν. ιδ’ 6)

Όσες και όσοι έχετε νοημοσύνη (δική σας και όχι τεχνητή), βάλτε τα κάτω και λογαριάστε τα,

ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ

https://www.el.gr/nea-taxh-2/to-telos-tis-kyriarchias-ton-anthropon/

loading...