Κύριε Μητσοτάκη!. Τα όσα είπατε στη Χαλκιδική για τη ΝΙΚΗ, είναι πέρα για πέρα ασύστολα ψεύδη!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής* 

Κύριε Πρόεδρε!
Είμαι Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό της Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ και στην προεκλογική σας εκστρατεία στο Νομό της Χαλκιδικής, σας άκουσε να λέτε δημόσια τα εξής :
<<… κόμματα τα οποία ήταν παντελώς άγνωστα (και εννοούσατε τη ΝΙΚΗ), επικαλέστηκαν το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών, προς άγραν ψήφων>>.
Και συνεχίσατε : <<Νομίζω ότι παραπλάνησαν κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι πίστεψαν ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους>>.
Και τονίσατε διαμηνύοντας ότι : <<τα εκκλησιαστικά, πρέπει να μένουν έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και να μην εμπλέκεται η Ορθοδοξία με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση της χώρας>>.
Κύριε Μητσοτάκη!. Με όλα που είπατε για τη ΝΙΚΗ, έχω να σας πω τα κάτωθι :
Η “ΝΙΚΗ” δεν είναι ένα ευκαιριακό κόμμα, που φτιάχτηκε ποντάροντας στο θρησκευτικό συναίσθημα, για να ψαρέψει ψήφος!!!.
Η “ΝΙΚΗ” ιδρύθηκε πριν 4 χρόνια, τον Ιούλιο του έτους 2019, από ομάδα γνησίων Ρωμιών (Ελλήνων Πατριωτών με Ορθόδοξη πίστη), για τους εξής αντικειμενικούς στόχους :
1) Να χτυπηθεί (στις ρίζες της), Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!, που τόσα δεινά έχει επιφέρει στον ευλογημένο τόπο μας ( η ΝΙΚΗ για την εξαφάνιση ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, έχει ξεκάθαρες, καινοτόμες και ρηξικέλευθες θέσεις).
2) Να ακυρωθεί η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών (που ήδη τώρα είναι εφικτή η ακύρωση της, γιατί οι Σκοπιανοί έχουν προβεί σε εκατοντάδες παραβιάσεις και εσείς κύριε Μητσοτάκη σφυρίζετε κλέφτικα)!.
3) Να αποφευχθεί μια μελλοντική προδοσία στο Αιγαίο μας, που τόσο ορατή είναι!. (και εσείς, κε Μητσοτάκη θα είστε (μάλλον), ο εκτελεστής της διαφαινόμενης νέας προδοσίας)!.
4) Να διανεμηθεί ο πλούτος που παράγεται στη χώρα μας με δίκαιο τρόπο και όχι να το λυμαίνονται μερικές “Άγιες οικογένειες” .
5) Να αναπτυχθεί με σύγχρονο τρόπο Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΣ (Γεωργία και Κτηνοτροφία), για να είμαστε αυτάρκεις και να αντιμετωπίσουμε τυχόν δύσκολες καταστάσεις για την χώρα μας! (για τη ΝΙΚΗ, ο πρωτογενής τομέας, είναι Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ της Οικονομίας μας!).
6) Να λυθεί το δημογραφικό στη χώρα μας (όχι από μετανάστες όπως ονειρεύεστε, τόσο εσείς κε Μητσοτάκη, όσο και ο κος Τσίπρας), αλλά να λυθεί από τους γηγενείς Έλληνες, με γενναία μέτρα για τις πολύτεκνες μητέρες και την μητρότητα! (η ΝΙΚΗ έχει προχωρημένες θέσεις για το δημογραφικό και τους μετανάστες)!.
Και
7) Να σταματήσει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (το “παιδομάζωμα” της μαθητιώσας νεολαίας μας (όπως λέει ο Πρόεδρος μας κος Νατσιός), ένα παιδομάζωμα το οποίο έχει αρχίσει από το Σεπτέμβριο 2006 με ΤΑ ΑΘΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ, που μπήκαν σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου και σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου , με Κυβέρνηση της ΝΔ και Πρωθυπουργό τον κο Κώστα Καραμανλή.
Ένα παιδομάζωμα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, αφού τα άθεα αυτά βιβλία γλώσσας παραμένουν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας και σε αυτά δυστυχώς, ήλθαν να προστεθούν το 2017 τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών (του κου Φίλη) που εξισώνουν Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας, με τους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών!!!.
Για αυτά τα άθεα και Νεοξατικά βιβλία γλώσσας, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κος Νατσιός το έτος 2015 έγραψε ένα βιβλίο με το τίτλο : “ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ”.
Και στο βιβλίο του αυτό ξεσκεπάζει όλους τους επίορκους εκπαιδευτικούς, που έγραψαν τέτοια άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας και με εντολές άνωθεν, κρατάνε τους μαθητές μας :
. Μακριά από Τον Γλυκύτατο Ιησού Χριστό μας!
. Μακριά από τις παραδόσεις και τις αξίες της φυλής μας!.
. Μακριά από τις Ιστορικές μνήμες μας!
. Μακριά από τα Ιδανικά του Γένους μας!
Όλοι αυτοί οι εφιάλτες και επίορκοι εκπαιδευτικοί της Παιδείας μας , μέσα απ’ αυτά τα άθεα βιβλία γλώσσας (που μπήκαν στα σχολεία μας, κε Μητσοτάκη, το 2006 επί Κυβέρνησης της ΝΔ)
. Καθυβρίζουν την Πίστη μας!
. Διακωμωδούν τα Ιερά και τα Όσια μας!
. Ασεβούν απέναντι Στον Ιησού Χριστό μας! (συγκρίνοντας τα μάτια Του με τα μάτια μιας γάτας)!.
. Ευτελίζουν το αθάνατο έπος του 1940 και την Ευλογημένη Επανάσταση του 1821!.
Για αυτά τα Νεοταξικά, τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας,
https://www.egnomi.gr/…/anoixti_epistoli_pros_ton…
σας έστειλα, κύριε Μητσοτάκη, στις 22 Νοεμβρίου του 2021 (που ήσασταν Πρωθυπουργός της χώρας μας) εμπεριστατωμένη ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ και σας διαμήνυα ότι με αυτά τα επαίσχυντα βιβλία, οι μαθητές μας ΔΕΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση (όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος ορίζει), αλλά εσείς ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Συνεχίζουν και σήμερα, κύριε Μητσοτάκη, οι μαθητές μας να διδάσκονται μέσα απ’ αυτά τα αντιχριστιανικά και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας και να μετατρέπονται τα παιδιά μας, (με ευθύνη δική σας) σε σύγχρονους γενίτσαρους (σκέτο σύγχρονο “παιδομάζωμα” γίνεται), χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό (όπως το ορίζει σας επαναλαμβάνω για μια άλλη φορά το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας)!.
Ενώ από την αντίπερα όχθη οι Τούρκοι μαθητές, μέσα από τα τούρκικα βιβλία γλώσσας, διαπαιδαγωγούνται ΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΝ και με Εθνική και με θρησκευτική συνείδηση!.
Κλείνοντας, κύριε Μητσοτάκη, αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου προς το πρόσωπο σας, θέλω να σας πω με έμφαση τα κάτωθι :
Εσείς, από τη Χαλκιδική μας διαμηνύσατε ότι : << Τα εκκλησιαστικά πρέπει να μείνουν έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και να μην εμπλέκεται η Ορθοδοξία με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση του τόπου>>.
Και εγώ, κύριε Μητσοτάκη, ως Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό της Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ, από την Εύβοια, σας διαμηνύω τα εξής :
Εσείς και το κόμμα σας, κε Μητσοτάκη, από το 2006 (παραβιάζοντας το Σύνταγμα μας και συγκεκριμένα το άρθρο 16 παράγραφος 2) είστε διώκτες της Ορθοδοξίας μας!
Φτιάξατε ένα ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΟΠΛΟ (που είναι αυτά τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου) και “δολοφονείτε” καθημερινά τους μικρούς μαθητές και πνευματικά και θρησκευτικά και Εθνικά!
Για όλους αυτούς τους λόγους, κύριε Μητσοτάκη, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2019, η ΝΙΚΗ!.
Για να σταματήσει το πνευματικό, το θρησκευτικό, το εθνικό και το οικονομικό κατήφορο, που οδηγείτε την χώρα μας!
Η ΝΙΚΗ είναι ΕΔΩ, κύριε Μητσοτάκη!
Η ΝΙΚΗ θα είναι και ΕΚΕΙ, κύριε Μητσοτάκη, στην Ελληνική Βουλή!
Η ΝΙΚΗ θα κυβερνήσει μια μέρα, την ένδοξη Ελλάδα μας, γιατί το θέλει ο Θεός, κύριε Μητσοτάκη!
Ο Θεός, κύριε Μητσοτάκη, έβαλε Την Υπογραφή Του, για να γίνει η ΝΙΚΗ, Ελευθερώτρια της σκλαβωμένης Πατρίδας μας!
Και Την Υπογραφή Του, δεν την παίρνει πίσω!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ

loading...