Κορυδαλλός: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με δύο νεκρούς – Πώς έγινε το διπλό φονικό

Τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο

Πυροβολισμοί που συνδέονται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι δύο άντρες που συνδέονται με συγγενική σχέση, καθώς ο ένας είναι παντρεμένος με την αδελφή του άλλου.

Αρχικά οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώτο άνδρα μέσα στο όχημα που επέβαινε, μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια το δεύτερο θύμα το οποίο επέβαινε σε άλλο όχημα, μάρκας Smart, επιχείρησε να διαφύγει και κρύφτηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας. Ωστόσο οι δράστες τον εντόπισαν και τον εκτέλεσαν στο σημείο.

Οι δράστες της δολοφονίας των δυο ανδρών σχρησιμοποίησαν στην εκτέλεση δυο καλάσνικοφ, ενώ η αστυνομία βρήκε στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης συνολικά 40 κάλυκες.

Στο μεταξύ, κάτοικος του Κορυδαλλού, που μένει κοντά στην πολυκατοικία της οδού Σοφίας Βέμπο που σημειώθηκε η μαφιόζικη εκτέλεση, κάνει λόγο και για δύο μηχανές με δύο κουκουλοφόρους, τους οποίους αντιλήφθηκε λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά για την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: «στην οδό Γαζίας, είδα δύο μηχανές γύρω στις 11 παρά τέταρτο με 11. Πάνω στις μηχανές ήταν δύο που φορούσαν μαύρα και κουκούλα. Ο καθένας ήταν μόνος του στην μηχανή, δεν είδα να έχουν άλλον πίσω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστυνομία, αλλά δεν είχαν κάποιο διακριτικό της αστυνομίας. Ανηφόρισαν την οδό Γαζίας και μετά ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί».

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα όχημα να καίγεται, το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία.

Το διπλό έγκλημα παραπέμπει ευθέως σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο.

H έννοια της έννομης τάξης έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με τις δολοφονίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μέσα στην «Greek Mafia» συνεχίζονται.

 

loading...