«Καταστρέψτε την Ρωσία, ξεγελάστε την Κίνα»! Το σχέδιο για την «τελική επικράτηση» σύμφωνα με τον Σόρος

Τι είπε για την τεχνητή νοημοσύνη…

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος διεθνιστής Τζορτζ Σόρος ανυπομονεί για την μεγάλη επιτυχία της ουκρανικής επίθεσης και μοιράζεται τις σκέψεις του για τις… κύριες απειλές για την ανθρωπότητα.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του Project Syndicate: «Μπορεί η δημοκρατία να επιβιώσει των πολλαπλών κρίσεων;», ο δισεκατομμυριούχος δεν τοποθετεί απλά την ουκρανική κρίση στην τρίτη θέση των απειλών, ονομάζοντας ως τις δύο πρώτες την τεχνητή νοημοσύνη και την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, αλλά περιγράφει τι προσδοκίες έχει για την ήττα της Ρωσίας.

Με την τεχνητή νοημοσύνη, ο Σόρος είναι… σαφής: είναι υπέρ του ελέγχου της. Ο λόγος είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ιδιαίτερα καλή στην δημιουργία εργαλείων ελέγχου! Ωστόσο, αυτό είναι παγίδα, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ να ελεγχθεί από τους ανθρώπους, καθώς θα αναπτύξει δική της προσωπικότητα και θα δρα άκαμπτα και ακαριαία, μπορώντας να επιβιώσει ακόμα και εκτός της γνωστής σε εμάς τεχνολογίας.

Σε σχέση με την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη επικαλείται τις γνωστές θεωρίες των διεθνιστών (ΕΔΩ τι ισχύει).

Σε ό,τι αφορά την ουκρανική κρίση, όλα είναι ξεκάθαρα για τον Σόρος.

Ο Σόρος ζητά νίκη επί της Ρωσίας και πιστεύει ότι η έξοδος του ουκρανικού στρατού στην Κριμαία και η καταστροφή της γέφυρας της Κριμαίας θα είναι η αρχή της κατάρρευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

Όπως γράφει το Ria Novosti σε άρθρο με τίτλο «Τελευταίο στοίχημα του Τζορτζ Σόρος: Καταστρέψτε την Ρωσία και ξεγελάστε την Κίνα»:

Τα όνειρα για την κατάρρευση της Ρωσίας δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε για τον Σόρος ούτε για εκείνο το μέρος των Ατλαντιστών που έχουν στοιχηματίσει στην νίκη επί της χώρας μας στο πεδίο της μάχης της Ουκρανίας.

Η εξάλειψη της Ρωσίας από την παγκόσμια σκηνή θα ήταν η μεγαλύτερη νίκη τους, ανοίγοντάς τους τελικά τον δρόμο προς την (σ.σ. διεθνιστική) παγκόσμια κυριαρχία, την οποία θεώρησαν δεδομένη μετά την (σ.σ. τεχνητή) κατάρρευση της ΕΣΣΔ . Αλλά τελικά, ακόμη και με την Ρωσία εκτός μάχης, οι Ατλαντιστές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Κίνα – δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι αποκαλούν την Κίνα την κύρια απειλή για την δυτική παγκόσμια τάξη πραγμάτων και ο Σόρος είναι ιδιαίτερα ενεργός στην επίθεση απέναντι στον Κινέζο πρόεδρο, Σι Τζινπίνγκ .

(…)

«Η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και η μείωση των σινο-αμερικανικών εντάσεων θα παράσχουν τον απαραίτητο χώρο στους παγκόσμιους ηγέτες να επικεντρωθούν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής που απειλεί να καταστρέψει τον πολιτισμό μας», τονίζει ο Σόρος.

Ορίστε λοιπόν: η ήττα και η κατάρρευση της Ρωσίας θα δώσει την ευκαιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες να διαπραγματευτούν με την Κίνα! Η παγκόσμια ένταση θα υποχωρήσει και όλοι μαζί θα εμπλακούν επιτέλους σοβαρά στον αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δεν είναι καν ξεκάθαρο αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε από τα γέλια!

(…)

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος είναι εκτός πραγματικότητας: στο κάτω-κάτω, ακόμη και ο πολύ πιο επαρκής και έμπειρος αιωνόβιος Κίσινγκερ πίστευε ήδη ότι η Ουκρανία θα ήταν στο ΝΑΤΟ . Το πρόβλημα είναι ότι οι ιδεολόγοι της ατλαντικής παγκοσμιοποίησης κάνουν λάθη όχι μόνο στην γενική τους στρατηγική (όπως συμβαίνει με το ίδιο το μοντέλο παγκοσμιοποίησης), αλλά και σε συγκεκριμένους τακτικούς υπολογισμούς. Από την άλλη πλευρά, το στοίχημα για την ήττα και την κατάρρευση της Ρωσίας και η πεποίθηση ότι η Κίνα μπορεί να εξαπατηθεί φαίνεται να είναι το μόνο στοίχημα που έχει απομείνει στους παγκοσμιοποιητές. Και το τελευταίο».

loading...