ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
Από τους Peter R. Breggin MD και Ginger Breggin

Η κατάληψη του κόσμου δεν είναι μια γραμμική διαδικασία. Δεν υπήρχε ούτε ένα βήμα, και στη συνέχεια ένα άλλο, μέχρι να ανοίξει η παγίδα. Αντ ‘αυτού, τοποθετήθηκε ένας περίπλοκος ιστός, σαν ένα πλεκτό πορτοφόλι, με τις χορδές του πορτοφολιού να βρίσκονται χαλαρές μέχρι να έρθει η ώρα να τις τραβήξουμε, τραβώντας τις άκρες μαζί και παγιδεύοντάς μας όλους μέσα.

Οποιαδήποτε κοπή οποιασδήποτε από τις τεμνόμενες αρτηρίες ανοίγει τρύπες και δημιουργεί κενά στην παγίδα. Αρκετή διακοπή της παγίδας, και μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε το φως της ημέρας και να εργαστούμε προς την ελευθερία και την ελευθερία για άλλη μια φορά.

Για να αρχίσουμε να δουλεύουμε ελεύθερα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τα βασικά, τα θεμέλια που τέθηκαν για να επιτρέψουν σε μια εξαγορά να πετύχει. Και δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να εργαζόμαστε για τη διάλυσή τους. Αντισταθείτε, καθυστερήστε, προχωρήστε αργά, αρνηθείτε σε κάθε στροφή να συμμορφωθείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο καταπίεσης.

Οι πολίτες πρέπει να μιλήσουν, να δράσουν και να απαιτήσουν δικαιοσύνη σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης. Και πρέπει να συνεχίσουμε να εκθέτουμε τα προηγουμένως κρυμμένα διεθνή χέρια στα βάζα μπισκότων μας.

loading...