«Θα σταματήσω τον πόλεμο σε 24 ώρες μόλις γίνω πρόεδρος»

Ν.Τραμπ: «Ο Στρατός μας δεν έχει άλλα πυρομαχικά – Ο Μπάιντεν τα παρέδωσε όλα στην Ουκρανία»

Σε νέες δηλώσεις του ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ επανέλαβε πως εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα φέρει σε απευθείας διαπραγματεύσεις τη Ρωσία και την Ουκρανία προκειμένου να τερματιστεί το συντομότερο ο μεταξύ τους πόλεμος και πρόσθεσε πως εξαιτίας της κυβέρνησης Μπάιντεν ο αμερικανικός Στρατός δεν έχει άλλα πυρομαχικά, τα έχει παραδώσει σχεδόν όλα στο Κίεβο!

«Ο στρατός μας δεν έχει πυρομαχικά, έχουμε παραδώσει πολύ μεγάλες ποσότητες, σχεδόν τα πάντα στην Ουκρανία.

Θα τους βοηθήσουμε τους ανθρώπους, αλλά θέλω να σταματήσει ο πόλεμος.
Δεν θέλω να συνεχιστεί» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Fox News ο Trump, ο οποίος υπογράμμισε πως θα καταφέρει μέσα σε 24 ώρες να βάλει τέλος στις στρατιωτικές συγκρούσεις.

Πολύ υψηλότερος ο αριθμός των θυμάτων

Όπως είπε ο Trump, ο απολογισμός των θυμάτων από τις πολεμικές συγκρούσεις είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που δίνουν επισήμως οι δύο πλευρές.

«Οι αριθμοί είναι κατά πολύ διαφορετικοί από αυτούς που σας λένε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Trump.

Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι γνωρίζει καλά τόσο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimir Putin όσο και τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky.

«Γνωρίζω και τους δύο. Τα πάω καλά με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, τα έχω καλά και με τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin.

Θα τους προσκαλέσω στην αίθουσα διαπραγματεύσεων. Ξέρω τον σωστό τρόπο.

Λες στον ένα ότι δεν θα πάρεις τίποτα, μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Λες στον άλλο ότι οι άλλοι θα πάρουν πολλά εάν δεν φτάσεις σε συμφωνία.

Μέσα σε 24 ώρες, όλα τα θέματα θα έχουν διευθετηθεί» υπογράμμισε ο Trump

 

loading...