Θα σταματήσει κάποιο κόμμα τον Μητσοτάκη;;; Το πρώτο συμπέρασμα

Η Ελλάδα ξύπνησε σήμερα με κυβέρνηση… σταθερότητας, τετραετίας, με μια μεγάλη ευκαιρία για τους διεθνιστές να προωθήσουν ακόμα περισσότερα πράγματα στην χώρα μας.
Συνήθως, δεν δίνουν τέτοιες ευκαιρίες αυτοδυναμίας σε πολιτικούς, ωστόσο, όλα δείχνουν, πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεργάζεται άκρως επαγγελματικά στο θέμα «διεθνιστική τάξη πραγμάτων», με μοναδική διαφορά από τα υπόλοιπα «μεγάλα» κόμματα πως μείωσε τους φόρους για να υπάρχουν δημόσια χρήματα.

Η μεγάλη νίκη της ΝΔ έχει ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης, και φυσικά Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χαμένος της αναμέτρησης, καθώς μαζί με το ΠΑΣΟΚ φρόντισαν να αβαντάρουν την εκλογή Μητσοτάκη, διότι, κατά τα φαινόμενα, ίσως είχαν πάρει μήνυμα να μην εμποδίσουν την εκλογή του πρωθυπουργού, όπως είχε εκτιμήσει το ΕΛ – ΕΔΩ!

Πολλοί βλέπουν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον ΣΥΡΙΖΑ και ήδη πασοκογενή στελέχη αποχωρούν από το κόμμα, αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία και την οργάνωση! Μένει να φανεί αν το ΠΑΣΟΚ επανέλθει στην πολιτική θέση που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ -και παλαιότερα το ίδιο- εκείνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιθανής μελλοντικής κυβέρνησης.

ΠΑΣΟΚ
Ο Ανδρουλάκης έχεις συμπάθειες στις τάξεις των διεθνιστών, παρότι δεν εντυπωσιάζει τους ψηφοφόρους! Αυτό του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει να λέει ό,τι μπορεί να δείξει, με αρχή τις ευρωεκλογές, ότι μπορεί να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΕΞΙΑ
Η άνοδος μικρών δεξιών ή υποτιθέμενων δεξιών κομμάτων ήταν αναπόφευκτη, καθώς ο Μητσοτάκης μετακινήθηκε πιο πολύ προς το κέντρο. Πολλοί περιμένουν τα μικρά δεξιά κόμματα να ενοχλήσουν τον Μητσοτάκη εντός Βουλής! Ίσως το πιο πιθανό είναι να υπάρξει κόντρα μεταξύ τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας από την μία την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, από την άλλη την κόντρα ανάμεσα στα μικρά «δεξιά» κόμματα, να προχωρά απρόσκοπτα στο έργο που του έχουν αναθέσει!!! Ήδη η Ελληνική Λύση ξεκίνησε τις αιχμές κατά των Σπαρτιατών κάνοντας λόγια για «Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων».

ΚΚΕ/ΖΩΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επιδιώξει να ανεβάσει τα ποσοστά της «χτυπώντας» ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΚΚΕ, με το οποίο η κόντρα έχει ξεκινήσει ήδη προεκλογικά.

ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η αντιπολίτευση θα πλακώνεται μεταξύ της και η Νέα Δημοκρατία θα είναι καβάλα στο άλογο για να… «αλλάξει την Ελλάδα». Ακόμα και κόμματα που ίσως θα ήθελαν να ξεδιπλώσουν ρητορική απέναντι στην κυβέρνηση, θα είναι εξαιρετικά απασχολημένα, τουλάχιστον στην αρχή.

https://www.el.gr/ellada/tha-stamatisei-kapoio-komma-ton-mitsot/

loading...