Η «σφαγή» του ΣΥΡΙΖΑ από τους ΠΑΣΟΚους και η Προδοσία της Κεντροδεξιάς .

Ας πούμε δύο αλήθειες πριν τις κάλπες που θα μας λύσουν πολλές απορίες και θα μας κάνουν … πιο σοφούς

Η 1η είναι ότι υπάρχουν δύο ΠΑΣΟΚ .

Δεν κέρδισε η ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου φτάνοντας στο 40,79% και στο + 20% από το 2ο κόμμα αλλά, έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ δια της ¨υπόγειας φυγής¨ προς τη ΝΔ χιλιάδων ¨πράσινων επενδυτών¨ από την οποία ταυτόχρονα , έφυγαν χιλιάδες αηδιασμένοι πολιτικά προς τα πατριωτικά κόμματα εκ δεξιών της . Η κίνηση αυτή ήταν προσχεδιασμένη , υλοποιήθηκε από το ¨κοινό στρατηγείο¨ ΠΑΣΟΚογενώς που ¨πατάει¨ και στα δύο κόμματα , ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και είχε τις ευλογίες του διευθυντηρίου της ΝΔ αφού , έβλεπαν τη φυγή χιλιάδων προς τα εκ δεξιών τους πατριωτικά κόμματα και ήθελαν απεγνωσμένα να καλύψουν τις απώλειες . Το άλλο ΠΑΣΟΚ το ξέρετε .

Η 2η είναι ότι , η ηγεσία της ΝΔ κινήθηκε προς το Κεντροαριστερό ¨ημισφαίριο¨ για να μην πάθει ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι , ¨έπεσε¨ σε ομηρία.

Αντάλλαξε δηλαδή έγκαιρα τις απώλειες … της αποτυχημένης πολιτικής της , στην 4αετία που πέρασε , με τη δίψα για εξουσία ενός ¨στρατού¨ ΠΑΣΟΚογενών και τώρα , θα κάνει ό,τι ζητήσουν ή θα έχει την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ .

Δείτε στις εκλογές της 21ης Μαΐου ότι , οι υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ , με τη ΝΔ έσπασαν τα κοντέρ στους ψήφους , πόσοι σήμερα πρώην ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και πόσοι ΠΑΣΟΚογενείς προαλείφονται για Υπουργοί της ΝΔ ..αύριο, εάν .

Είναι ΝΔ αυτό ;

Όσοι αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά και φιλοσοφικά στον Κεντροδεξιό χώρο , ήδη νιώθουν να χάνουν το ¨χαλί¨ κάτω από τα πόδια τους αφού , ¨σειρά στην πίτα¨ έχουν οι ¨πράσινοι επενδυτές ¨ και αυτοί θα βρεθούν καναβάτσο.

Γιατί τα αναφέρουμε ;

Κινδυνευει ΑΜΕΣΑ η Δημοκρατία όταν το πολιτικό σύστημα δεν αποζητά τη σοφία του Λαού για να στηριχθεί , δομεί τα πάντα στη βάση συμφερόντων και διατηρεί σε ιστορικά χαμηλά την ποιότητά της .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ¨ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ¨ ( Τμ. Πολιτικής Επιθεώρησης )

loading...