Η “ΝΙΚΗ” ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας

            Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!. Καλημέρα σας!

Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο, με τους 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους, που έπαιρναν εκτός από την ισχνότατη σύνταξη τους και ένα επίδομα το ΕΚΑΣ, που ανερχόταν σε 250 ευρώ το μήνα.

Το ΕΚΑΣ αυτό των 250 ευρώ, τους το έκοψε  ο κος Τσίπρας την εποχή των μνημονίων και αυτοί οι άνθρωποι που δεν είναι λίγοι είναι 350.000 ζουν μέχρι και σήμερα (που η ακρίβεια έχει φτάσει στον ουρανό) με μια φτωχότατη σύνταξη που κυμαίνεται από 300 έως 400 ευρώ!..

Και από πάνω έρχεται το Κράτος και τους παίρνει κάθε μήνα ΦΠΑ, που ανέρχεται (κατά μέσο όρο) στο 15% της ισχνότατης σύνταξης τους!.

Τέσσερα χρόνια που κυβέρνησε ο κος Μητσοτάκης, δεν ασχολήθηκε καν με αυτούς τους 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αυτό είναι απάνθρωπο!. Αυτό ραγίζει τις καρδιές μας!.

Το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα, η ΝΙΚΗ μόλις μπει στη Βουλή, θα είναι από τα πρώτα, που θα αναδείξει!.

Η ΝΙΚΗ θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια, για την επαναφορά του ΕΚΑΣ των 250 ευρώ στους 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους!.

Επίσης, μόλις η ΝΙΚΗ μπει στη Βουλή ένα άλλο σοβαρό οικονομικό θέμα που θα αναδείξει είναι το εξής :

Χωρίς να μειώσουμε καν τους συντελεστές (24%, 13% και 6%) του ΦΠΑ, μπορούμε όλους τους συνταξιούχους με σύνταξη κάτω από τα χίλια ευρώ, να τους απαλλάξουμε από το ΦΠΑ (δηλαδή να μην πληρώνουν καθόλου ΦΠΑ)!.

Αρκεί, το ΦΠΑ που τους παίρνει το κράτος κάθε μήνα (και το οποίο ανέρχεται, κατά μέσο όρο στο 15% της σύνταξης τους), το κράτος να τους το επιστέφει στο τέλος του μήνα, βάζοντας το στο τραπεζικό λογαριασμό τους!!!

Αυτή η καινοτόμος πρότασης της ΝΙΚΗΣ, θα ανακουφίσει σημαντικά εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχους!

Κανένα άλλο κόμμα στο πρόγραμμα του, δεν μιλάει για μηδενισμό του ΦΠΑ στους χαμηλοσυνταξιούχους!.

Μιλάει, μόνο η ΝΙΚΗ!.

Γι’ αυτό τα εκατομμύρια των χαμηλοσυνταξιούχων, ας έλθουν να αγκαλιάσουν τη ΝΙΚΗ και από τα χείλη τους να βγαίνει συνεχώς η φράση : Μόνο ΝΙΚΗ!. Μόνο ΝΙΚΗ!. Μόνο ΝΙΚΗ!.   ……………………………..

Και στις 25 του Ιούνη να πάνε ΟΛΟΙ να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ, ώστε η ΝΙΚΗ να καταγάγει μεγάλη ΝΙΚΗ, για να έλθει η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ.

loading...