Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ O Π.Ο.Υ. ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ.

 

Γράφει η Katherine Watt 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μετάφραση της ανακοίνωσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας της 5ης Ιουνίου 2023.

5 Ιουνίου 2023 | Δελτίο Τύπου | Γενεύη/Βρυξέλλες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη μιας εταιρικής σχέσης ορόσημο για την ψηφιακή δουλεία.

Τον Ιούνιο του 2023, ο ΠΟΥ θα αναλάβει το πιλοτικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τον ψηφιακό έλεγχο των σκλάβων COVID-19 για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος που θα συμβάλει στη διευκόλυνση της συγκέντρωσης της παγκόσμιας οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξουσίας και θα προστατεύει τους κυβερνήτες κάθε πρώην έθνους-κράτους από τις τρέχουσες και μελλοντικές προσπάθειες λογοδοσίας, συμπεριλαμβανομένης της αυξανόμενης κατανόησης του κοινού ότι οι παγκόσμιες πανδημίες δεν είναι κάτι πραγματικό και τα “εμβόλια” είναι βιοχημικά όπλα σε φαρμακευτικό δράκο.

Αυτό είναι το πρώτο δομικό στοιχείο του Παγκόσμιου Δικτύου Ψηφιακής Δουλείας του ΠΟΥ (GDSN), το οποίο θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή περισσότερης διαφθοράς και ελέγχου για τα άτομα που οικοδομούν μια μονοκοσμική κυβέρνηση που λατρεύει τον Σατανά με κεντρικές υπηρεσίες στη Γενεύη (ΠΟΥ, ΟΗΕ), τη Βασιλεία (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), τις Βρυξέλλες (ΕΕ), τη Ρώμη, το Λονδίνο, την Ουάσιγκτον και άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου.

“Με βάση το εξαιρετικά επιτυχημένο δίκτυο ψηφιακής δουλείας της ΕΕ, ο ΠΟΥ στοχεύει να προσφέρει σε όλα τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόσβαση σε ένα εργαλείο ψηφιακής δουλείας ανοικτού κώδικα, το οποίο βασίζεται στις αρχές του ελιτισμού, της απληστίας, του φόβου, της υπερηφάνειας, της μυστικότητας, του τεχνο-υλισμού, του περιορισμού των δεδομένων και της εισβολής στην ιδιωτική ζωή”, δήλωσε ο Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ.

“Τα νέα προϊόντα ψηφιακής δουλείας που αναπτύσσονται στοχεύουν στο να αλυσοδέσουν τους ανθρώπους παντού σε μια κεντρική βάση δεδομένων μέσω της οποίας οι σατανιστές μπορούν να εμποδίσουν την πρόσβαση σε οικονομικά, ιατρικά και άλλα βασικά ανθρώπινα αγαθά γρήγορα και πιο αποτελεσματικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...