Η «ανύπαρκτη ασθένεια» Νόσος Χ! Ο Βασιλακόπουλος εξήγησε ποιά θα είναι η συνέχεια, vid

Έτσι θα έρθουν τα νέα εμβόλια και τα νέα μέτρα…
Προετοιμάζεται η Ελλάδα για την άγνωστη πανδημία , την οποία επικαλούνται χωρίς να ξέρουν ποιά ακριβώς είναι, λέγοντας πως πρόκειται για 70% πιο θανατηφόρος ιός από τον COVID.

Στην ελληνική τηλεόραση έχει αρχίσει και «παίζει» το θέμα της επόμενης πανδημίας.

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες της Δύσης, ετοιμάζονται να φέρουν καθεστώς έκτακτης ανάγκης με τάσεις να καταλήξει σε χούντα και αφορμή μια πανδημία, την οποία τώρα λένε δεν γνωρίζουν!

Ακόμα και αν δεν αποδέχεται κάποιος το προαναφερθέν, αν μη τι άλλο είναι δύσκολο να πιστέψει πως πιέζουν τους πολίτες να αποδεχθούν μέτρα, κάνοντας λόγο για «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ» και «ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ», αναφερόμενοι στην Νόσο Χ!!!

Θεωρητικά τα σενάρια για μια νέα πανδημία, με σκοπό να μπορούν να κατασκευαστούν πιο γρήγορα εμβόλια για να τα δίνουν στον κόσμο, οι άνθρωποι να εμπιστεύονται τους κρατικούς επιστήμονες γιατί μόνο εκείνοι ξέρουν και τελικά να αποδέχονται μείωση των όποιων ελευθεριών έχουν σε προσωπικό επίπεδο.

Αξίζει να παρακολουθήσετε ακόμα μία φορά τον Βασιλακόπουλο να λέει ανοιχτά, πως «αυτή η ασθένεια δεν υφίσταται, αλλά αποτελεί θεωρητικό κατασκεύασμα» για να δρομολογηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες!

loading...