ΑΘΑΜΑΝΑΣ  – 

Εκ της Ιεράς Αποκαλύψεως του Ιωάννου, Κεφάλαιον 16 (ΙϚ):

1 ”Καὶ ἤκουσα μεγάλης φωνῆς ἐκ τοῦ ναοῦ λεγούσης τοῖς ἑπτὰ ἀγγέλοις· Ὑπάγετε καὶ ἐκχέατε τὰς ἑπτὰ φιάλας τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ εἰς τὴν γῆν”.

2 ”Καὶ ἀπῆλθεν ὁ πρῶτος καὶ ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ εἰς τὴν γῆν· καὶ ἐγένετο ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους τοὺς ἔχοντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ”.

.

.

 

10  ”Καὶ ὁ πέμπτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν θρόνον τοῦ θηρίου· καὶ ἐγένετο ἡ βασιλεία αὐτοῦ ἐσκοτωμένη, καὶ ἐμασῶντο τὰς γλώσσας αὐτῶν ἐκ τοῦ πόνου”

11  ”καὶ ἐβλασφήμησαν τὸν Θεὸν τοῦ οὐρανοῦ ἐκ τῶν πόνων αὐτῶν καὶ ἐκ τῶν ἑλκῶν αὐτῶν, καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν ἔργων αὐτῶν”.

https://www.saint.gr/79/16/biblebooks.aspx

 

Το παραπάνω χωρίον της Αποκαλύψεως μας περιγράφει, πολύ καθαρά, ποια θα είναι η μοίρα αυτών που θα έχουν πάνω τους το “Χάραγμα” (Σφράγισμα).  Όχι μόνο θα δημιουργήσει καρκίνους και άλλες ασθένειες, αλλά, όταν έλθει η ώρα (ίσως μέσω της ακτινοβολίας 5G ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ετοιμάζει ο Αντίχριστος και οι σημερινοί ανθρωπο-δαίμονες της παγκόσμιας εξουσίας), θα έχουν και αφόρητους πόνους…

Το πλέον θλιβερό όμως είναι ότι: ”ἐβλασφήμησαν τὸν Θεὸν… καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν ἔργων αὐτῶν”…

 

Από το παραπάνω χωρίον συνάγεται ότι, όσοι έλαβαν το Χάραγμα και δεν μετανόησαν για την πράξη τους, θα έχουν κακό τέλος.

Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι έλαβαν το Χάραγμα, δεν μπορούν να μετανοήσουν, όπως πολύ κακώς μας μεταφέρουν με τον λόγο τους κάποιοι ιδιαίτεροι Ζηλωτές της Πίστεως.  Όταν ο Θεός θα δεχόταν μετά Υψίστης Χαράς τον ίδιο τον Εωσφόρο, εάν μετανοούσε, λέτε να μην δεχθεί τα παιδιά του που παρασύρθηκαν, εδέχθησαν το Χάραγμα μέσα τους, αλλά καταλαβαίνοντας κατόπιν την πράξη τους, ειλικρινά μετανόησαν και ζήτησαν το έλεός Του;

Ότι το “εμβόλιο” αποτελεί μέρος του Χαράγματος είναι, για τους έχοντες τουλάχιστον “καθαρή τη καρδία”, ηλίου φαεινότερον.  Ο χρόνος για μετάνοια, ελάχιστος πια, αλλά μεγαλύτερος από τον χρόνο που είχε ο εις εκ των δυο ληστών παραπλεύρως του Κυρίου.

Για τους “μπολιασμένους αδελφούς, αλλά και όλους μας λοιπόν ισχύει το:

“Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω και νουν νοείτω” 

 ΑΜΗΝ

 

 

Πριν από 2 χρόνια, είχα δει ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ένας Ιταλός γιατρός στο youtube, στο οποίο ανέφερε ότι είχε διαπιστώσει από ασθενείς που επισκέπτονταν το ιατρείο του, ότι όσοι από αυτούς ήταν εμβολιασμένοι, εμφάνιζαν – έφεραν, έναν δωδεκαψήφιο αριθμό όταν έκανε αναζήτηση για Bluetooth συσκευές από το κινητό του.

Θυμάμαι τότε, είχα επιχειρήσει να δοκιμάσω το ίδιο, με γνωστούς ή συναδέλφους που γνώριζα ότι είχαν εμβολιαστεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού δεν εμφανίζονταν κανένας δωδεκαψήφιος αριθμός, παρά μόνο κάποια ονόματα συσκευών – τηλεφώνων που είχαν ενεργοποιημένο το Bluetooth.

Τότε θεώρησα ότι όλο αυτό ήταν παραμύθι, και από τότε δεν ξανασχολήθηκα…

Πριν από ένα μήνα περίπου ένας φίλος, ενώ βρισκόμασταν σε δημόσιο χώρο με αρκετό κόσμο, μου θύμισε το θέμα με τις διευθύνσεις Bluetooth και τους εμβολιασμένους, και την ίδια στιγμή έκανε αναζήτηση με το κινητό του για συσκευές Bluetooth. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε στο βίντεο:

https://streamable.com/tkbp93

Έπαθα σοκ!!!

Μου εξήγησε ότι για να εμφανιστούν όλες οι διευθύνσεις Bluetooth που προφανώς δεν ανήκαν σε συσκευές, αλλά σε εμβολιασμένους, πρέπει να ενεργοποιήσεις μία επιλογή στις ρυθμίσεις του Bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Σε κινητό Xiaomi (Δε γνωρίζω αν έχουν ανάλογη επιλογή άλλες μάρκες) στις ρυθμίσεις επιλέγεις Bluetooth, στην συνέχεια επιλέγεις Addition Settings (πρόσθετες ρυθμίσεις) και ενεργοποιείς Show Bluetooth devices without names (εμφάνιση συσκευών Bluetooth χωρίς ονόματα).

Αυτό ήταν…

Αφού ενεργοποίησα την παραπάνω επιλογή, ενώ πριν εμφανίζονταν 2-3 συσκευές με ονόματα κινητών (συνήθως), ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 30, 12-ψήφια που αντιστοιχούσαν σε διευθύνσεις Bluetooth!!!!!

Τι μπορεί να είναι αυτά τα 12-ψήφια?Είναι MAC addresses, δηλαδή διευθύνσεις ελέγχου πρόσβασης πολυμέσων. Η MAC address είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό (συσκευής) που εκχωρείται σε έναν ελεγκτή διασύνδεσης δικτύου, είναι κάτι σαν δακτυλικό αποτύπωμα μιας συσκευής που συνδέεται σε ένα δίκτυο.

Όλες οι συσκευές με ενεργή την σύνδεση Bluetooth έχουν, εργοστασιακά, μία ονομασία (συνήθως το μοντέλο της συσκευής), την οποία στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να την αλλάξεις, ώστε να αναγνωρίζεις την δική σου συσκευή μεταξύ άλλων. Για παράδειγμα σε έναν χώρο υπάρχουν ενεργοποιημένα 2 smartphones Xiaomi της ίδιας σειράς (Redmi Note 11), θα εμφανιστούν και τα 2 με το ίδιο όνομα, αλλά θα έχουν διαφορετική MAC Address (εφόσον έχουν ονομασία, δεν εμφανίζεται ως Mac Address), εσύ όμως δε μπορείς να ξέρεις πιο από τα 2 είναι το δικό σου… έτσι η κάθε εταιρία δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το όνομα της συσκευής σου, ώστε να την ξεχωρίσεις σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να σημειώσω εδώ, ότι το μέγιστο εύρος επικοινωνίας μίας σύνδεσης Bluetooth είναι 10 μέτρα.Το αναφέρω διότι όταν βρίσκεσαι σε έναν δημόσιο χώρο (π.χ. παιδική χαρά), που απέχει περισσότερο από 10 μέτρα από κτήρια στα οποία θα μπορούσαν να υπάρχουν συσκευές με ενεργοποιημένο το Bluetooth δε θα ήταν δυνατό να εμφανιστούν σε μία αναζήτηση από το smartphone σου.Αρκετά νέα αυτοκίνητα έχουν Bluetooth, το οποίο όμως θα εμφανίζεται με κάποια ονομασία και όχι σαν μία άγνωστη 12-ψήφια MAC address, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα είχε νόημα, από την στιγμή που όταν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την δική σου συσκευή, πως θα την επιλέξεις μεταξύ άλλων για να κάνεις ζεύξη με μία άλλη?

Επιπλέον, η χρήση της σύζευξης μεταξύ Bluetooth συσκευών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, ιδίως μετά την εμφάνιση του wifi, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ακόμα και στα κινητά τους τηλέφωνα να έχουν το Bluetooth απενεργοποιημένο για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Οπότε καταλήγουμε…Δεν έχει νόημα μία συσκευή Bluetooth να μην έχει διακριτικό συσκευής, όταν ανιχνεύεται, διότι πως θα ξέρεις ότι πρόκειται για την δική σου συσκευή και με ποια συσκευή θέλεις να κάνεις σύζευξη…Τι είναι λοιπόν όλες αυτές οι Bluetooth MAC Addresses που εμφανίζονται, στην αναζήτηση για Bluetooth συσκευές σε δημόσιους χώρους, και μάλιστα εναλλάσσονται ανάλογα με την κίνηση του κόσμου?

Μπορείτε να κάνετε και εσείς, το πείραμα στον χώρο εργασίας σας, και σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο που υπάρχει κόσμος, τώρα που γνωρίζεται πως να ενεργοποιήσετε την απαραίτητη επιλογή.

Οι φωστήρες από τα Ellinika Hoaxes, το 2021 είχαν σπεύσει να διαψεύσουν το γεγονός της εμφάνισης Mac Addresses χαρακτηρίζοντας το ως ισχυρισμό!!!!!!Φυσικά δεν έδωσαν καμία εξήγηση για τον λόγο που εμφανίζονται ένα κάρο 12-ψήφια Bluetooth, ανάλογα με τον κόσμο που βρίσκεται σε ακτίνα 10 μέτρων. Και όπως έγραψα και παραπάνω, ενεργοποιώντας την συγκεκριμένη επιλογή, μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει  ότι δεν πρόκειται για «ισχυρισμό» αλλά για γεγονός!https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/06/23/covid-19-vaccine-bluetooth-misinformation/Για να προλάβω άλλους βιαστικούς αμφισβητίες…

Από το 2011 είχε δημοσιευτεί η δυνατότητα για νανοσυσκευές, οι οποίες μπορούν να τροφοδοτούνται με ενέργεια από δονήσεις, ακόμα και από τους παλμούς του ανθρώπινου σώματος. Η παραγόμενη ενέργεια μπορεί να είναι αρκετή, εκτός από την αδιάληπτη λειτουργία, να μπορεί να λειτουργεί και ως πομποδέκτης.https://www.popsci.com/science/article/2011-06/first-self-powering-nano-device-can-also-transmit-data-over-long-distances/

Ελπίζω η παραπάνω ενημέρωση να αφυπνίσει τους πολλαπλώς εξαπατημένους εμβολιασμένους, και να τους θορυβήσει τουλάχιστο, για το ότι έχουν στο σώμα τους κάτι που τους εμφανίζει ως συσκευές και για το οποίο κανείς δεν τους προειδοποίησε πριν τον εμβολιασμό τους…Επίσης, οι ανεμβολίαστοι, τώρα ξέρουμε, ότι υπάρχει τρόπος να ανιχνευτούμε ότι δεν έχουμε εμβολιαστεί…

Αυτό μπορεί να το αντιμετωπίσουμε στην επόμενη πίστα…

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/06/bluetooth.html

loading...