ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ!

O Π.Ο.Υ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΣΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ! ΕΥΓΟΝΙΚΗ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ!! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!

ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ!

O Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός Υγείας) θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας. Φτιάχνουν και διεθνή ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού! Ευγονική. Μόνο οι υγιείς της Αρείας Φυλής…Κοινωνικοί αποκλεισμοί!! Υγειονομική Υποταγή! Ψηφιακά πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων..

Ο Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός Υγείας) θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας από το ευρωπαϊκό μοντέλο. O Π.Ο.Υ θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο υγειονομικό πάσο υγείας. Φτιάχνουν και διεθνή ψηφιακά αρχεία εμβολιασμού! Ευγονική. Μόνο οι υγιείς της Αρείας Φυλής…Κοινωνικοί αποκλεισμοί!! Υγειονομική Υποταγή!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα χρησιμοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα πιστοποίησης, χάρη σε μια «ιστορική» συνεργασία που υπογράφηκε τη Δευτέρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Π.Ο.Υ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους και η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδη υπέγραψαν αυτή την «ιστορική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας υγείας» στη Γενεύη.

«Η πανδημία Covid-19 έδειξε τη σημασία των ψηφιακών λύσεων υγείας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας», είπε ο κ. Τέντρος κατά την τελετή υπογραφής.
Εξήγησε ότι το ευρωπαϊκό πάσο θα μετατραπεί σε «παγκόσμιο δημόσιο αγαθό».

Αυτό το μελλοντικό παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης θα πρέπει, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «να βοηθήσει στη διευκόλυνση της κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών».

Κινητικότητας, άρα οι άλλοι οι ασθενείς στον Καιάδα. Μόνο υγιείς για μια καθαρή υγειή κοινωνία της Αρείας φυλής…ευγονική ναζιστικού τύπου..Οι άλλοι στα στρατόπεδα αποκλεισμού ως μιάσματα όπως έγινε κι επί κόβιντ. Θα σου ζητάνε να έχεις επιβιώσει κι από 2 με 3 πειράματα αν θέλεις να ταξιδέψεις…νε μεταναστεύσεις, να ζήσεις κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...