ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική  σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …ΝΙΚΗ , στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες.Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών.»

 

Από την πρώτη στιγμή δεν κρύψαμε την αλήθεια, ούτε θα το κάνουμε τώρα. Γιατί επιβάλλεται να γνωρίζει ο λαός και να γίνουν γνωστοί οι λόγοι, που το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Την πρώτη φορά, μας έκοψε ο Μητσοτάκης και Ά(γ)ρειος Πάγος, με τις γνωστές μεθοδεύσεις τους.

Τώρα, μας καθιστά απαγορευτική, λόγω χρόνου,την κάθοδό μας, η πολιτική ασυνέπεια και ανακολουθία, των ευκαιριακών όπως αποδείχθηκε, συναγωνιστών μας. Όπως από την πρώτη στιγμή ανακοινώσαμε, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ανταποκρινόμενο στο ανοικτό προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εισήλθε πάνοπλο στη μάχη με όλους τους υποψήφιους βουλευτές του, με όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του, με μόνο γνώμονα την δημιουργία μιας ισχυρής αντιπολιτευτικής φωνής μέσα και έξω από το Βουλή.

Για να μην επιτρέψουμε στον Μητσοτάκη να γίνει Μητσο-γκάν και σατράπης.

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. συνέχισε αταλάντευτο μέχρι την τελευταία στιγμή να τηρεί στο ακέραιο τα συμπεφωνημένα. Όμως η υπαναχώρηση από την άλλη πλευρά, η αθέτηση των βασικών όρων καικανόνων του παιχνιδιού, ανάγκασε το κόμμα μας να διαχωρίσει τη θέση του και να προτιμήσει τονμοναχικό και ανηφορικό, πλην αξιοπρεπή δρόμο της πολιτικής αξιοπρέπειας και συνέπειας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραπλανήσουμε τα στελέχη και τους ψηφοφόρους μας, οδηγώντας τους σε μία ατραπό που μετά την πρώτη στροφή φάνηκε ότι έκρυβε παγίδες και ήταν αδιέξοδη. Όταν οι συμφωνίες καταστρατηγούνται μόλις σε λίγες ημέρες από τη σύναψή τους, τότε καταλαβαίνει κανείς όσα πιθανότατα θα ακολουθούσαν. Μπήκαμε στον αγώνα ως απλοί στρατιώτες, αλλά κάποιοι μας αντιμετώπισαν σαν …νεροκουβαλητές!

Έτσι λοιπόν, μετά το πολιτικό διαζύγιο με την Ελληνική Λύση, είναι φανερό ότι στο δεδομένο πολιτικό χρόνο, είναι αδύνατον το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα! Όσοι πίστεψαν, ή και μεθόδευσαν την πολιτική αδρανοποίηση και περιθωροποίηση του κόμματός μας, έκαναν λάθος!

Αντιθέτως:

Πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ενώ παράλληλα, παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και παρεμβαίνοντας όποτε χρειάζεται, με τη γνωστή βροντώδη αντιπολιτευτική μας φωνή.

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Γυρίζει στη δύναμή της, που είναι ο Λαός και ανατροφοδοτείται από τη δική του αποφασιστικότητα και το αλάνθαστο κριτήριο.

Και τώρα, υπεύθυνα και χωρίς μισόλογα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και τους εφιστά την προσοχή. Η επόμενη Βουλή θα πρέπει να είναι επτακομματική, ώστε να μην καταστήσει τον Μητσοτάκη έναν ανεξέλεγκτο σατράπη, που θα μπορεί να στήσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και να κάνει ανενόχλητος τον διαμοιρασμό του, που θα μπορεί να καταλύσει τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις και να συνεχίσει το παρακράτος των παρακολουθήσεων.

Επειδή όλοι ξέρουν τις καταβολές μας, τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω μας, επειδή είμαστε ένα Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που με συνέπεια και επιμονή τόσα πολλά χρόνια  υπερασπιζόμαστε με πάθος τις ανυπέρβλητες αξίες της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας, πρέπει τώρα με ιστορική ευθύνη να τοποθετηθούμε στο ενδεχόμενο ένα χριστιανικό κόμμα να εισέλθει στη Βουλή.

Έτσι λοιπόν, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική  σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …Νίκη, στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες.

Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών. Όλα τα άλλα, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους, γιατί προέχει η Ελλάδα μας!

 

 

Το ελληνικό σύστημα είναι μοναδικό στον κόσμο.

Οσο και αν ψάξετε δεν θα βρείτε σε καμία σύγχρονη χώρα του κόσμου ΤΡΕΙΣ(3) οικογένειες να κυριαρχούν από το 1945 στη χώρα με ή χωρίς βασιλεία σε ρόλο “πολιτικών”αντιβασιλέων.

Δεν συμβαίνει μόνον αυτό στην Ελλάδα … έχουμε απο την ίδια οικογένεια την ιδια κοινοβουλευτική περίοδο πατέρα γιο θυγατέρα αδέρφια γαμπρό ξαδέρφια ανηψια κουμπάρους και κηπουρούς να είναι βουλευτές και ευρωβουλευτές ! Μάλιστα στις τελευταιες εκλογές είχαμε και κάτι πιο πρωτότυπο βουλευτή έναν ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον αδερφό του ΑΠΕΝΑΝΤΙ …                             Είχε προηγηθεί η Ντόρα που έκανε κομμα που ήταν απεναντι στο κομμα που ήταν βουλευτης ο αδερφος της …

Το κατεστημένο όλα τα ανέχεται αρκεί να δέχεσαι το αξίωμα: “γλείψε εκεί που έφτυνες και μάλιστα… στα τέσσερα”!…μπροστα στους ξένους και ντόπιους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ , αρκεί να κουκουλώνεις τα σκάνδαλα της πιο διεφθαρμένης ΕΛΙΤ και της ΚΡΑΤΙΚΗΣ μηχανής που οι πολιτικοί έχουν στήσει στο δυτικό  δημοκρατικό κόσμο.

Να είσαι βαστάζος ενός πολιτικοοικονομικού κατεστημένου που διέλυσε όλες τις κοινωνικές δομές και η πολιτεια ΔΕΝ έχει πια την δυνατότητα να βοηθήσει κανέναν ανήμπορο , φτωχό “μη έχοντα”,ρόλο που έχει “αναλάβει” και υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία μακριά απο την πολιτική η Εκκλησία .

Γιατί αναφέρουμε τη φράση “στα τέσσερα”;           Γιατί ακριβώς αυτό ζητούν όχι μόνον οι Πρωθυπουργοί αλλα και οι ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΙ σε μια χώρα στην οποία τα κακουργήματα δεν έχουν ταίρι εκεί που είναι αδιανόητο για δυτικού τύπου δημοκρατίες:Στα Υπουργεία , στα κρατικά νοσοκομεία, στα γηροκομεία,στο Ασυλο Ανιάτων,στις Ένοπλες δυνάμεις ,στις ουσιαστικά “κρατικότατες” τράπεζες και φυσικά στις…κρεβατοκάμαρες των σημαντικών προσώπων.

Εάν ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε διαβάσει τα παρακάτω που έγραψε πριν λίγες ημερες στο https://ntaskaspress.gr/o-mitsotakis-o-samaras-o-nikos-nikolopoulos-i-semina-digeni-oi-dolofonimenoi-dimosografoi-oi-kakourgoi-emeis-kai-to-politiko-dogma-gleipse-sta-tessera-ekei-pou-eftynes/ ο Γιάννης Ντάσκας ίσως να είχε αποφύγει το πολιτικο στριπτιζ …

«….Ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς ορισε τον Νίκο Νικολόπουλο Υφυπουργό Εργασίας στις 20 Ιουνίου 2012 και εκείνος προσερχόμενος στην ορκωμοσία δήλωσε ,όπως διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ του Στ.Ψυχάρη: ” Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει μάχη για τον κόσμο της εργασίας. Καμία νέα μείωση μισθών και συντάξεων”

Σε δυο εβδομάδες ο διαβόητος Τόμσεν της τρόϊκα στέλνει στον υφυπουργό Νίκο Νικολόπουλο τα νέα μέτρα που πρέπει να υπογράψει και ήταν ακριβώς αντίθετα με αυτά που είχε δηλώσει.

Και ο Σαμαράς του ζητούσε να γλείψει εκεί που έφτυνε…

Ο Νίκος Νικολόπουλος μόλις είδε τις εμετικές απαιτήσεις του Τόμσεν πήρε τον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά,ο οποίος μέχρι να ορκιστούν του έλεγε ενώπιον όλων ότι “θα μείνουμε όρθιοι απέναντι στη λαίλαπα Μέρκελ-Σόϊμπλε και στα άδικα μέτρα που θέλουν να επιβάλουν ενώ χρωστούν στην Ελλάδα μισό τρισεκατομμύριο ευρώ”.

Ρωτάει τον Αντώνη Σαμαρά τι να κάνει.              Να επιστρέψει το σχέδιο ο ίδιος ή θα παρέμβει ο πρωθυπουργός;

Και έκπληκτος ακούει τον Α.Σαμαρά να του απαντά:

“Νίκο,άστα τωρα.Δεν έχεις,δεν έχουμε, άλλη επιλογή παρά μόνο…στα τέσσερα“!

Δηλαδή να γλείψει ακριβώς εκεί που έφτυνε.       Και εκείνος απάντησε ως εξής:

Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή.

Εύχομαι να κάνω λάθος.

Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διακήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της.

Άπαντες γνωρίζουν πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε όλη ,την άνω των 20 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.

Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα». Το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου την επόμενη δήλωσε: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά του».

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι ο σημερινός(ως χθες)Υπουργός Αμυνας…

Υπέγραψε.Ανταμείφθηκε.’Η τουλάχιστον έτσι νομίζει.Οπως και τόσοι άλλοι.

Και για μας υπήρχε κι άλλος δρόμος.                   Να είμαστε σήμερα ,όπως άλλοι τακτοποιημένοι…

Ο Βουλευτής ως πληρεξούσιος του έθνους και του  λαού στη Βουλή οφείλει να τηρεί τον όρκο που δίνει όταν μπαίνει στο Κοινοβούλιο και όχι να μετατρέπεται σε θεραπενιδα του κομματος και του αρχηγού αποδεχόμενος τον μειωτικό ρολο του ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Είναι απορίας αξιον ότι στους χρόνους των μνημονιακών παγετώνων που ακολούθησαν μετά την παραίτηση μου απο τα υπουργικά καθήκοντα και τις εν συνεχεία δυο διαγραφές μου απο τα κυβερνητικά στρατόπεδα των συγκυβερνήσεων Σαμαρά , Βενιζέλου , Κουβελη και Τσίπρα , Καμμένου ότι οι πολίτες παθητικοποιηθηκαν …
Το εκλογικό αποτέλεσμα φέρνει αυτοδύναμο τον Μητσοτάκη με ασθενή αντιπολίτευση ενώ οπως μας πληροφορεί η ΚΟΜΙΣΙΟΝ και απειλεί ο Ερτογκαν ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
Μήπως δεν έχει γεννηθεί ακόμα το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα και ως εκ τούτου όταν παρουσιαστεί τότε θα κριθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη;
Σύμφωνα όμως με αλληλοδιαδοχες έρευνες 8 στους 10 δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Εφτά στους δέκα δεν έχουν παραπάνω από 1000€ στη τράπεζα αποταμίευση και ένας στους δυο περίπου βλέπει να τελειώνει ο μισθός του στις πρώτες 18 ημέρες του μήνα.

Το πετρέλαιο είναι χυμένο το σπιρτο που θα βάλει τη φωτιά ίσως να ειναι  οι πλειστηριασμοί που έρχονται για τα 700.000 σπίτια, μαγαζιά , αγροτεμάχια , τα απογευματινά χειρουργεία , το νεο μνημόνιο λόγω της εκτίναξης του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους μαζί με την παράδοση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που έχει προσυπογράψει στις νέες ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ …
Εμείς πετάξαμε υπουργικές καρέκλες και αρνηθήκαμε προτάσεις που μας δίνουν μεγαλες καρέκλες με υψηλά καθήκοντα και κρατικές θέσεις ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ …
Κάποιοι μας καλούν να μπούμε στο λεωφορείο αλλά προτιμάμε να συνεχίσουμε ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ και χωρις γαλόνια  με το λαό που ανεβαίνει το Γολγοθά του…
Συνεχίζουμε να είμαστε Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  χωρις βαρίδια, χωρίς σκελετούς στα ντουλάπιά μας, χωρίς να μας κρατάνε πουθενά.
Σε αυτήν τη διαδρομή δεχθήκαμε δελεαστικές προτάσεις, που όμως θα μας οδηγούσαν σε εξαρτήσεις. Όπως απορρίψαμε και προτάσεις “προσωπικής τακτοποίησης” που θα μας έδιναν τη δυνατότητα να παραμένουμε στο προσκήνιο, χάνοντας όμως το αυτεξούσιο.
Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε πολλά. Αν “εκάναμε την ανάγκην φιλοτιμίαν”, τώρα θα ” κοσμούσαμε” σε περίοπτες θέσεις ψηφοδέλτια. Αν κλείναμε τα μάτια και δεχόμασταν να γίνουμε μαριονέτες, θα εξασφαλίζαμε την είσοδο μας και πάλι στη Βουλή !

ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΩΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
Πιστευω ότι Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ όμως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να γίνουμε μέρος μίας ερεβώδους κατάστασης, όπου οι έννοιες φιλοπατρία , αλληλεγγύη , φιλότιμο, φιλία, μπέσα θα υποχωρούν στο πολιτικό αλισβερίσι και ο αριβισμός , θα φτάνει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ …Και τώρα είμαστε  πάλι μπροστά στα δύσκολα …οι καιροί οι μενετοί.

Εδώ και τώρα απαιτούνται άμεσες ενέργειες με πρωτοβουλία όλων, ώστε να πετύχει η μεγάλη εθνική συστράτευση για μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ που θα ξεκαθαρίσει την ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ !

Για τους λόγους αυτούς, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και εγώ ως πρόεδρός του, αποφασίσαμε να ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ και ως απλοί στρατιώτες να πολεμήσουμε στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για την ΝΙΚΗ που ποθούμε για να φέρουμε εις πέρας  την μεγάλη  εθνική αποστολή οπως την αντιλαμβανόμαστε όλοι οι νουνεχείς και σώφρονες πολίτες που επιθυμούμε η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Πάμε με την ΝΙΚΗ για να  ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και όχι ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ καθιστώντας την, αυθεντικό εκφραστή των λαϊκών συμφερόντων, προασπιστή των Ιερών και Οσίων της πατρίδας και των Ιδεωδών του Έθνους μας!

Όλα τα εκτός βουλής πατριωτικά κόμματα να παραμερίσουν τις θεμιτές φιλοδοξίες και τις επι μέρους διαφορές που τα χωρίζουν και να ενωθούν κάτω από την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ , ώστε να δώσουν οι πατριώτες ψηφοφόροι  ακόμα πιο ισχυρή εντολή στο ΕΘΝΙΚΟ αντισυστημικό  Χριστιανικο κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ που μπήκαν μπροστά για να απελευθερώσουν την πατρίδα μας από την μνημονιακή σαπίλα και θα αναγεννήσουν την πατρίδα μας ανατροφοδοτώντας τα νιάτα και όλο τον ελληνικό λαό με τα Ελληνοχριστιανικα μας «πιστεύω».

Οι «λερωμένοι» οι τυχοδιώκτες και καθε μορφής τσαρλατάνοι που μπήκαν για να κανουν εμπόριο πρέπει να ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ για όσα έχουν κάνει για να αποτύχει η μεγάλη εθνική συστράτευση!

 

loading...